- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Apple notebookok
- Milyen processzort vegyek?
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz buvartacsko #2992 üzenetére
Persze sportolok "kicsit" MTB, gyors gyaloglás, futás ezekhez a tevékenységekhez rendeltem igazából, mert a gyári szíjat meghagytam a dobozába érintetlenül!
Meg ugye a "NATO" szíj ilyenekre nem való!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , HIFI WALKER H20 , Sony NW-A105 Walkman , TWS monitor, One , RC Pilot
-
senior tag
Nem igazán tapasztaltam, kellemetlen szagokat! Itt a link:
Bib Mondjuk nem tudom mennyi idős vagy, de hidd el én sem vagyok fiatal! (mondjuk próbálok)
ittakary A magyar nyelv szépségei!
[ Szerkesztve ]
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , HIFI WALKER H20 , Sony NW-A105 Walkman , TWS monitor, One , RC Pilot
-
Misi1979
őstag
"Gyorsteszt" eredménye:
38mm: 35h készenlét, 4h használat
42mm: 46h készenlét, 5h használatA kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
-Ben-
veterán
válasz buvartacsko #2992 üzenetére
Nekem tetszik. Jó sportos...
-
senior tag
Sziasztok, na a héten megjött az utángyártott Nike+ szíjam, elégedett vagyok egyenlőre jó a minősége!:
-
buvartacsko
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #2983 üzenetére
Kösz. Most már engem is zavar.
-
Rage47
veterán
lol
-
Rage47
veterán
most épp másik lába toppan de még fogom figyelni
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Azt észrevettétek, hogy a Miki egeres számlapon, ha Miki egér a nekünk bal lábával toppantja a másodperceket, akkor rossz helyen van összeillesztve a lábszára és a lába?
Ma vettem észre, és azóta rettenetesen zavar."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Misi1979
őstag
Összezártam a 2 nagyot és reggelre született egy kicsi
Viccen kívül, alapból több órám van, ruházathoz illőt szoktam viselni. 3 mondjuk már tényleg sok, egyiket el fogom adni sztem. Csak gondoltam kipróbálom a kicsit (és egyébként jobban illik a kisméretű csuklómra)..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Misi1979
őstag
-
tl-x
őstag
Eddig tudtam messenger üzenetekre "firkával" válaszolni. Ez a funkció a frissítéssel kikerült?
-
majestic
őstag
válasz buvartacsko #2959 üzenetére
Milyen a minősége? Mágnes, kidolgozás, kopás?
Köszi
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
nagyúr
Gyerekek, valakit nem érdekelne esetleg egy ilyen Milanese szíj?
Ha 3-an összeállunk akkor már ingyenes a szállítás
-
őstag
Használtok kijelzővédő fóliát? Mennyire bírja a mindennapi használatot a kijelző? Könnyen karcolódik?
Vettem egy Series 2 sportot, de nem tudom az "üvege" mennyire karcálló.
Kösz
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
-
mr.tamasbiro
őstag
Watch 2 nike ezüst alumíniumtokosat milyen polirral lehet letakarítani?
-
Black Dragon
addikt
válasz hdanit610 #2949 üzenetére
Tényleg jó egy ilyen boltba bemenni, mert a netes képek nem tudják visszaadni valójában milyen is az adott szíj színe/anyaga amíg meg nem nézed, fel nem próbálod saját magad.
Más: Apám Nike+ apple watcha 2 napja nem akarta mérni a pulzusát, se az edzés alkalmazással, se simán a pluzusméréssel, már épp a szervízba akarta volna kb vinni, aztán mondtam neki, hogy egy újraindítást adjan neki előtte, az sosem árthat. Láss csodát, megjavult. Csodákra képes egy restart.
-
hdanit610
aktív tag
válasz Black Dragon #2948 üzenetére
Olvastam, hogy nagyon bejött, gratula hozzá!
El kell mennem egyszer egy ilyenbe, legközelebb Bécsben lesz hozzánk közel, az már nem olyan vészes távolság. Nagyon tetszene, ha molyolhatnék szíjakkal, headsetekkel, hátlapokkal, mindennel. Addig is imádom a kis watchomat, de egy frankó szíj kéne azért hozzá. Szerintem a lentebb linkelt amazonos nemsokára befigyel, mert nagyon tetszik.
-
Black Dragon
addikt
válasz hdanit610 #2944 üzenetére
Az tuti, bár én nem próbálgattam őket, mielőtt kimentem vettem új szíjat, nem akartam még jobban lehúzni.
Helyette BeatsX fülest kerestem, de még nem volt kirakva, ki akartam volna próbálni mielőtt hazaérek(már megrendeltem előtte), de nem is volt baj, nagyon király lett a végeredmény.
-
CharlieDrop
veterán
-
tl-x
őstag
Újraindítottam azóta kevésbé merül.
-
hdanit610
aktív tag
válasz Black Dragon #2938 üzenetére
Ahh, mennyi szíj! Itt aztán lehet csemegézni naphosszat!
-
kchris78
veterán
válasz Black Dragon #2942 üzenetére
Szerintem a Klotild palota amit nem olyan rég adtak át az is hasonlóképp néz ki, oké nincs bent fa, de amúgy szerintem a dizájn ugyanaz.
-
-Ben-
veterán
válasz Black Dragon #2938 üzenetére
Az igen.. Na majd, ha nálunk lesz ilyen..
-
Black Dragon
addikt
válasz CharlieDrop #2939 üzenetére
London.
-
CharlieDrop
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Black Dragon #2935 üzenetére
Én ott vettem a Watch-emet 2015 nyarán, de akkor éppen egy komoly átalakításban voltak, szóval a bolt nagy része le volt gipszkartonozva, szóval jöhetnek a képek, kíváncsi vagyok hogy milyen lett átalakítás után.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
kchris78
veterán
válasz Black Dragon #2935 üzenetére
érdekel!
-
Black Dragon
addikt
Nálam az utóbbi időben jobban merült, pedig a frissítés után érezhetően jobb lett az üzemidő, nem tudtam mitől lehet, de egy újraindítás helyrerakta az agyát, végre újra keveset merül.
Btw most voltam kint Angliában, hát gyerekek, a Regent Streeten lévő apple bolt valami kibaszott király. Az egy dolog hogy nagy, de az összes óraszíjat fel tudod próbálni, füleseket, tokokat stb, olyan érzésem volt, mintha közértbe mennék be, isteni volt. Lőttem pár képet is, ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
tegnap úsztam az órával reggel felvettem, ma éjszaka se került töltésre, fél óra workout volt.. MOST 24 óra után van 51%-on az akksi. Brutális, az S0 után! Lehet mondani hogy majdnem 2x annyit bír az akksi. Ha nem nézegeti az ember folyamatosan akkor standby-ban alig fogyaszt ami gondolom az új proci meg a kicsit nagyobb akksi miatt van. Úgyhogy az S0 vételt csak akkor ajánlom ha 45-55ezer körül meg lehet venni, pár hónap mulva vagy akksit kell cserélni egy régebbi darabon vagy eladni nagyon nehéz lesz, csak magokért lehet kb...
-
-
kispéé
senior tag
válasz buvartacsko #2928 üzenetére
Az S0 észrevehetően lassan mint az S1? Sokat számít a CPU ezeknél az alap dolgoknál?
-
buvartacsko
addikt
én is csak ezekre használom, gyakorlatilag semmi sincs feltelepítve rá a procam remote appon kívűl, az értesítések a fontosak, és ott sem minden, pl nekem messenger nem küldhet értesítést a watchra. erre kíváló, nagyon jó, hogy nem kell minden apró emoji üzenet miatt elővenni a telefont mikor sietek és tele van esetleg mindkét kezem. sok mindent tud, érdemes utána nézned, youtubeon rengeteg videót találsz erről.
ha nem sportolsz akkor kb teljesen felesleges az S2, ilyen esetben kb a nagy fényerő maradt pro érvként, mert CPU-ban ugyanaz mint az S1... szerintem felesleges beruháznod S0-ra, lehet el is menne a kedved az egésztől.
ébresztésre is szeretem használni, főleg a night stand mód miatt (keress rá), hasznos kis kütyü.
-
kispéé
senior tag
válasz buvartacsko #2924 üzenetére
Oké.
Már évek óta szeretnék egy karórát már az Apple watch előtt is, de nekem nem jönnek be ezek a fém analóg kakkukos órák, amelyért sok ismerősöm odavan és felvág vele. Az idő leolvasásán kívül gyakorlatilag semmi haszna sincsen, közben annyiba kerül egy jó féle, mint a legolcsóbb használt Apple watch. Mire használnám? Még nem tudom, azt se nagyon tudom , hogy mit tud. Elsődlegesen az időt tudjam olvasni illetve lássam az értesítéseket a telefonomról, reggel ébresszen, meg ami még hasznomra lesz. -
kispéé
senior tag
válasz kchris78 #2920 üzenetére
Kb. ennyit szánnék én is rá, mint amennyiért Te eladtad. Kezdésnek szeretném, lehet nekem se jön be, de ki szeretném próbálni, mennyivel lehetne egyszerűbbé tenni pár dolgot ha ott van rajtam az óra. Szóval azért nem akarok több mint 100 ezret kiadni egy próbára...
Ha viszont meg tudtok győzni, hogy ez miért jó, akkor talán -
bmwk1200s
őstag
válasz ittakary #2921 üzenetére
Kérlek: [link]
Meglepődtem mennyire erős a mágnes! Nem oldódik ki az istennek se, pedig ráztam a kezem, felöltöztem, levetkőztem és semmi. Ennyiért nem vártam ilyen minőséget. Teljesen meg vagyok vele elégedve és én is csak azért mertem megrendelni, mert sok jó értékelést kapott.
Semmit sem írok alá!
-
-
-
addikt
42mm-est vettem 80-ért, 2 naposat, iStyle számlával, kipróbálva volt csak. Nézőpont kérdése. Zug árusoknál lehetett volna okosba venni 99-ért, de az is 20 ezerrel több, abból meg inkább veszek 1-2 minőségi szíjat. Bolti listaárról meg nem is beszélve, a számláján 109 ezer volt.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
ha garis... attol fugg.. amit en lattam orak s1-2-esek max 1-2 honaposak.. azokat nem akarjak nagyon olcson adni.. s2 42mm st is hasznaltan a legtobben 120fole lovik be vagy 120 korulre. jofogason lattam csak ahol ugyanezek az orak 100-110-re voltak belove ami szerintem a realis erre. csak ott eleg sokan nem muszaki emberek van amelyiken ki sincs irva hogy melyik s, de olcsobb az atlagar.
-
addikt
Eléggé félrevezetően számozta az Apple, szerintem direkt azért hogy az S2 jobban fogyjon. Magyarra lefordítva: az alapokat tekintve(!) egyetlen új modell jött ki tavaly, ebben már az erősebb SoC van. Ezt bontották kétfelé S1-re és S2-re. Az S2 kapott GPS-t, és jobb a vízállósága, illetve az S2-ből vannak Nike design modellek, S1-ből nincsenek, ennyi. Régi Apple terminológiára lefordítva lehetett volna a nevük Watch 2, és Watch 2 Pro. De még ezt is túlzásnak érzem. Az S0 pedig a régi óra, a fenti gondolatmenetet követve a Watch 1
Azzal egyébként én is találkoztam hogy S1-nek hirdetik az S0-at, mert ugye nem értenek hozzá és "első szériában" meg "második szériában" gondolkodnak. Vagy simán csak át akarnak verni
S1 70-80eFt alatt mindenképpen gyanús. A 70eFt a piac legalja, azokat hordják az első naptól, karc lehet rajtuk, nincs meg a doboz, kopott a szíj, stb. 80-tól lehet megcsípni kis szerencsével pár napos vagy hetes csak kipróbálás miatt kibontott darabokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél