Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
Hasznalja valaki a 13 public betat?
-
nbukta77
addikt
válasz
TheBikerider #4629 üzenetére
Igen mar megint itt. Volt p30pro, 2 galaxy s10+ es egy oneplus7 pro. De vissza jottem. 😀
-
nbukta77
addikt
Ki milyen tokot hasznal? Eddig mindig gyari bort hasznaltam vagy pitakat. Most viszont vettem egy black rock tokot ami kicsit masszivabb. Nem birom eldonteni, hogy tetszik e. A gyari tokkal az a bajom, hogy nem vedi az aljat.
-
nbukta77
addikt
Megint vissza tertem. S10+ es oneplus 7 pro utan.
-
nbukta77
addikt
Hi. Megint itt egy arany xs- el. Kiprobaltam a mate 20 prot huawei watch gt- vel. Szep volt, jo volt. Koszonom ennyi😀
-
nbukta77
addikt
Gyors kerdes. Hasznal valaki ios eszkozhoz scandisk connect usb- t? Lehet fotokon kivul rendes adatot is masolni ra? Gondolok pdf, excel es tarsai. Koszi a segitseget.
-
nbukta77
addikt
válasz
ateszapa748 #2816 üzenetére
Oraban gyonyoru az acel gold. Vettem eloszor egy sima series 4 acelt. De azt mult heten megkapta az asszony. En meg meg leptem magam egy gold acellal.
-
nbukta77
addikt
válasz
TheBikerider #2806 üzenetére
Van itthon space. Arany a series 4 oram. Kellett az arany iphone. 😀
-
nbukta77
addikt
Eladtam ma az xs max-ot. Vettem egy gold xs-t. Tul nagy volt sokszor. Goldal tapasztalatok kopas szintjen? Space gray nem kopott nekem. Pitakaban hasznaltam.
-
nbukta77
addikt
válasz
ateszapa748 #2752 üzenetére
Detto. Engen is sok topikban megtalalnak. 😀. Le kene allni csak nem tudom, hogy.
-
nbukta77
addikt
Hasznal valaki pitakat max- on? Ma felraktam. Azert igy joval baratibb a fogasa.
-
nbukta77
addikt
válasz
ateszapa748 #2625 üzenetére
Volt mar nekem x- en is. Nagyon vekony. Egy dolog zavar, hogy nem vedi az aljat es tetejet. A gyari apple bor csak az aljan van legalabb kivagva.
-
nbukta77
addikt
válasz
ateszapa748 #2623 üzenetére
En vettem pitakat.
-
nbukta77
addikt
Ma meg leptem magam igy karacsony utan egy ipad pro 11- el. Hat mit mondjak jo kis cucc. 😀
-
nbukta77
addikt
válasz
TheBikerider #2613 üzenetére
Kb 30€
-
nbukta77
addikt
válasz
TheBikerider #2610 üzenetére
En egy samsung padon toltom. 100%
-
nbukta77
addikt
Olyan lenne jo, mint a pitaka csak ami vedi korben mindenhol.
-
nbukta77
addikt
Ki milyen tokot hasznal? Xs max
-
nbukta77
addikt
válasz
ckaresz122 #2544 üzenetére
Nincs vele semmi gond.
-
nbukta77
addikt
Gyerekek. Ki hasznal max- ra pitaka tokot?
-
nbukta77
addikt
válasz
ateszapa748 #2345 üzenetére
Szivesen. En xs- t vettem eloszor mert nem volt meg kaphato a fuggetlen max. De mihelyt kapni lehetett asszony x- e ment a haztol. Meg kapta az xs- t. En meg vettem egy maxot. Space gray lett, mert banatomra akkor meg nem volt kaphato aranyban. Pedig apple storba mentem. Az oraval is ugyan igy jartam. Kenytelen voltam venni egy alut, mert meg apple store- ban sincs acel.
-
nbukta77
addikt
válasz
ateszapa748 #2329 üzenetére
Igen igen. Volt mind a ketto.
-
nbukta77
addikt
válasz
ateszapa748 #2324 üzenetére
Note 9 rol valtottam az ios miatt xs- re. Azt meg a meret miatt max- ra. Nagyon nem bantam meg. A samu meg mindig nem eri el az iphone minoseget. Ettol fuggetlenul egy nagyon jo keszulek volt.
-
nbukta77
addikt
válasz
csabiks #2179 üzenetére
Passz. Nekem is max van. Itt forumozok. Mas. Van valakinek watch 4? Megy. rajta az EKG? Allitolag, ha usa-ra van allitva a regio akkor megjelenik. Nekem semmi. De nemet region sincs. Itt elek kint, de semmi. Mas acel watch 4-et 44mm- ben sehol nem kapni? Nem tudtam meg csak alu gps-lte verziot venni.
-
nbukta77
addikt
Nekem is samu van. Meg a regi fekvo, tokeletes. Ezt hasznaltam mar x- nel is.
-
nbukta77
addikt
Hi. Ma meg jott a max. Xs ment asszonynak. X eladva.
-
nbukta77
addikt
Gyari iphonecx bortok nem tokeletes az xs- re. Nem volt mas veetem barna x tokot. Kamera resz nem fer bele teljesen. Alul gyuri a bort. Nem szimetrikus. Most varom az xs- re a hozza valot.
-
nbukta77
addikt
válasz
TheBikerider #1342 üzenetére
Semmi baja. Nagyon jo keszulek. Csak is a rendszer miatt valtottam vissza.
-
nbukta77
addikt
válasz
#55517184 #1336 üzenetére
Az orat majd cserelem, ha kaphato lesz az acel series 4. Addig nem. A galaxy watch most mar majdnem teljesen egyutt mukodik ios- el. Mar lehet telefonalni rola kihangositve. Egyedul az uzenetekre nem lehet valaszolni, de azt nem szoktam amugy sem orarol. De minden ertesites jon. Olvashato es mindent mer. Nem rossz alternativa azoknak akiknek nem jon be az apple watch vagy olcsobb orat akar. En a note 9 melle vettem, de meg egy darabig marad.
-
nbukta77
addikt
Hi. Tegnap vissza valtottam note 9- rol. Mindig ra kell jojjek ez az en rendszerem. Elotte x volt. Most xs 256 giga lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4180
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest