Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vizi911
tag
egnéztem szerintem az viszont szerintem nem gyári a kijelzöje...mert mondtam elöbb szögböl nézve forgatva a telot változik a szín egyik oldalrol melegebb szinü másikrol ilyenpirosas v lilás gyengén igaz de engem zavar. ez biztos h nem gári énnem ilyen telot adtam le
Iphone SE 64GB
-
-Ben-
veterán
válasz Vizi911 #5490 üzenetére
Én is vittem vissza és simán elhajtottak azzal, hogy működést nem befolyásoló esztétikai hiba. Ismerősömét át se vették, pedig minden gomb lötyögött.. Tehát igen, azt mondom, hogy nincs értelme elvinni emiatt. Az, hogy refurb-e vagy nem, teljesen mindegy.. 99% hogy refurb.
-
ERipley
tag
Na igen...az igaz. De még mindig inkább egy ilyen karcvédő "hártya", mint egy mindentől megvédő szuperbunker.
Többek közt ezért is jó az iPhone. Többféle tokot lehet rá venni, mint az összes többi fajta telefonra együttvéve.[ Szerkesztve ]
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
ERipley
tag
válasz cyberkind #5491 üzenetére
Ha csak szimplán a karcok ellen kell valami: https://www.caudabe.com/collections/iphone-5-accessories
Gyakorlatilag nem változtat semmit a formáján és a méretén.
A komolyabb védelmet adó tokok sajnos mind kinyírják a tökéletes megjelenést..."Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
-
California1
őstag
Nem vitázni akarok veled, de szerintem épp erősödött , emlékszem iOS4.01nél milyen kínlódások voltak i3G-n bla bla...megmondom őszintén nekem se iOS8/9 alatt se volt probléma 5S alatt .Ment működött . iOS10nél na ott volt már anyák napja többször de amióta kijött a 10.2 hál isten okés a system (kopp kopp)lehet ezzel kellett volna kezdeni az iOS10et :-)
Amúgy tény sokat javult az Android de hát volt is nekik honnét . -
cyberkind
félisten
Tokból mi az ajánlott? Anno az 5s-en a gyári Apple tokot használtam, és nem igazán tetszett, ezért most kinéztem egy Spigen SGP Liquid Armor-t, ez jó lehet a mindennapokra, hogy ne karcolja ha leteszem bármire?
-
Vizi911
tag
sziasztok! nem rég kaptam vissza a telefonomat a szerizböl1 hét után aztmondták ujat kaok szerintem refurb de nincs vele bajom mondjuk a mute gomb kicsit laza...de még ráér emiatt visszavinni gondolom ez isgaris. nektek mennyire invertálodik a képernyö szine? ha oldalroll nézitek? nekem feketénél kicsit lilás lesz fehérnél meg kissé sárgás....nem tudom eddig ez nem volt ilyen vagy de ?
Iphone SE 64GB
-
Neurotoxin
őstag
Tegnap -10fokban vártam a villamost, 10% körül volt a töltöttség, gondoltam, most lemerül és kikapcsol, de még telefonáltam pár percet, ilyen hibajelenség nálam még nem volt, hogy 30-40%-on kikapcsoljon. iPhone 6-os felhasználók közül panaszkodtak már töltöttség "ugrálásról", szervizben cserélték őket, de azért nem egy gyakori hibajelenség. Az akkura visszatérve-újdonsült kutatások szerint nem a hideg árt az akkumulátoroknak, hanem a meleg időjárási körülmények között lejátszódó kémiai folyamatok..
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Az 5s és az SE külsőleg gyakorlatilag egyforma? (a tok és az egyéb kiegészítők miatt kérdem)
-
gpeeter
csendes tag
Ma is, meg tegnap is, előtte talán múlt héten.
Kültéren, tehát 0 fok alatt (de nagyrészt kabátzsebben tartva, csak pár percre szoktam elővenni)...értem én, hogy a hideg az akku halála (nyáron nem is csinálta), de ilyet még másik telefonnál nem láttam.Egyébként ez az első iPhone-om. Gondoltam kipróbálom a droid után, hogy mit esznek olyan sokan az iOs-on. Azt el kell ismernem, hogy alapvetően stabil és nagyon gyors, de azért nem vagyok elájulva tőle.
[ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
A zárképernyő bal alsó sarkában van egy viber ikon, új üzenet nincs a viberen. Illetve ha a home gomra duplán nyomok akkor alul szintén van egy viber ikon és mellé van írva hogy "A viber az aktuális helyzete alapján" ha felhúzom akkor megnyitja a vibert de nem történik semmi más. Valakinek valami ötlet hogy mi lehet ez? -
gpeeter
csendes tag
Sziasztok
Hát én már 3-4x jártam úgy, hogy 20-30-40%-nál kikapcsolt az SE...utána töltőre dugva azonnal vissza ugrott a korábbi töltöttségre. -
-Ben-
veterán
válasz sityupityu #5475 üzenetére
Azt nem vitattam, hogy a hideg sz@r neki, csupán érdekes hogy nekem (és a családban senki másnak) nem volt még ezzel gondom -15 fok körül se. De elhiszem..........
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
cirx
senior tag
Nekem még egy telefonom (3gs,4s,5c,6) nem kapcsolt ki a hideg miatt. Ha pont a zályfon se lesz az első, akkor eladom, nem szenvedek a szervízzel. Gyengült annyit az ios, és erősödött az android, hogy ne rázzon meg a váltás.
Köszönöm, hogy elmondhattam.S23 GREEN
-
Noxy
veterán
A 3 hónapos SE kikapcsolta magát nyáron 40 valahány %-ról 2000m magasan egy jégbarlangban fotózás és videózás közben.
Azóta se csinált ilyent, és normális az aksi idő is.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Semmi köze a problémás aksihoz. Rakjál ki egy új aksit 1 órára 0 vagy - fokba.
Persze erre majd ráugranak egy páran, hogy cserélni kellene mert még garis.
Szervizben meg jön a pofára esés mert ott nem fogja produkálni ezt a hibát.
-secret- leírta hogy miért.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
UHT09
tag
válasz Neurotoxin #5465 üzenetére
Köszönöm szépen!
Egyik nap hallottam egy olyat, hogy hidegben -xy fokban kikapcsol az iPhone
Ez mennyire igaz? -
Tünde SE
tag
Sziasztok!
PDF, PPT, PPS dokumentumokat hogyan lehet gépről feltenni?
Mert az iTunes-al csak könyvet, hangoskönyvet lehet!?"A viták lényege nem a győzelem, hanem az előrehaladás."
-
ERipley
tag
Üdv!
Nem tudok wifi-n keresztül az iTunes-hoz csatlakozni. (a "support" leírása alapján cselekedtem) Lehet egyéb (?) okai is? Kábelen keresztül nincs gond.
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
veterán
-
Arcképgyáros
válasz sityupityu #5459 üzenetére
Lent kijelölés.
-
veterán
-
madamka3
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ki milyen autós töltőt használ és ajánl?
-
joceszko01
csendes tag
Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy a média lejátszás :főleg videó de néha a zene is leáll. VLC-nél és YouTube-nál is előfordul. Ti tapasztaltatok hasonlót? Home+power gombot próbáltam de ugyanaz. Nem folyamatos a probléma, van hogy jó órákig de van hogy egymás után többször is csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Vizi911
tag
Sziasztok!
Tudtok Budapesten helyet ahol olcsón lehet üvegfóliához jutni? illetve boltot? pm be megköszönöm a válaszokat!Iphone SE 64GB
-
UHT09
tag
Sziasztok!
Tervben van egy iPhone SE megvásárlása.
Aki ilyen telefont használ , tudna róla nekem mondani pár szót?
Előre is köszönöm! -
nord_
veterán
Nekem van egy szellőzőnyílásba tehető darab. Egy dologra figyelj: vannak autótípusok, amelyeknél nem eléggé stabilak a lamellák, így kicsit lötyögősek lehetnek egy idő után.
A másik: télen, ha fűtesz, bármerre is irányítod a meleget, a telefon mindig kap belőle, hiába nem mehet arra a szellőzőre levegő... Feleségemnek egyszer le is tiltott az iPhone emiatt.Na, pont emiatt a két dolog miatt cserélem egy ilyenre a Kenut: télen a középkonzol tetején lesz a telefon, nyáron pedig belógatom a szellőző elé, hadd kapja a légkondi hideg levegőjét.
-
-
huan
őstag
Sziasztok!
Autós tartóval kapcsolatban ajánlottatok régebben egy ilyet.
Vettem is. Tök jó, de most ismét szükségem lenne egy másmilyen típusra, mert másik autóban használva túl messze van és nem érem el.
Ezek a szellőzőnyílásba tehető-k megbízhatóak? Nem esnek le?
Műszerfalra nem szeretném ragasztani. -
törölt tag
válasz horvathkrisz #5430 üzenetére
Az a baj, h már az 5 col alatti kategória is kezd kihalni. Az iphone (sima) még ide tartozik, de androidnál kb 2-3 modell van az nnnnnnn számúból ebben a méretben.
-
veterán
válasz horvathkrisz #5430 üzenetére
Bár nem tudom, hogy hogyan gondolkodnak, de én kizártnak tartom, hogy ugyanezzel a formával és mérettel még egyszer kijöjjön.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
horvathkrisz
addikt
válasz sityupityu #5428 üzenetére
Én épp ezért is vettem december végén egy se-t, mert attól féltem hogy ez lesz az utolsó ekkora méretű telefon.
-
MODERÁTOR
válasz sityupityu #5428 üzenetére
Mindegy is, mert az illetőnek mostanában lenne aktuális a vásárlás, a 2-3 hónapot még rávárná, de 14-15 hónap és a bizonytalan közöttit tuti nem, úgyhogy szerintem meg lesz véve a mostani. Ár/értékben is teljesen jó szerintem.
-
veterán
-
MODERÁTOR
Én is ezeket olvastam, most hogy utánanéztem, hogy idén nem tartják valószínűnek a frissítését. Akkor a jelenlegi modellt még érdemes megvenni ezek szerint. Ha 2-3 hónap múlva jött volna a frissítés, akkor még érdemes lett volna várni, de így szerintem nem.
-
MODERÁTOR
Szerintetek tavasszal várható az SE frissítése? Van valami ezzel kapcsolatos pletyka a láthatáron?
-
Vizi911
tag
-
Noxy
veterán
válasz joefasalasso #5417 üzenetére
Nem írtad hogy kell számla is.
Én is vidéki vagyok. BUÉK neked is.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
VMatteo
őstag
válasz joefasalasso #5417 üzenetére
nembaj, van számla nélkül rose gold, ennyi
Tisztelet a Gépésznek!
-
Noxy
veterán
válasz joefasalasso #5413 üzenetére
Na akkor elárulom hogy novemberben vettem itt 2db SE-t.
Az egyik bontatlan dobozos volt, a másik ki volt bontva, de nem volt még bekapcsolva sem .
Szürke importos mind a 2, 1 év Apple garival.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
joefasalasso
aktív tag
Nagyon köszönöm a segítséget, de webshopból szeretnék újat. Az árukeresőt és társait már végigpásztáztam párszor. Ezért gondoltam hátha van itt nálam okosabb. Tuti van.
-
Noxy
veterán
válasz joefasalasso #5411 üzenetére
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
kutga
nagyúr
válasz joefasalasso #5409 üzenetére
Én a helyedben gyűjtenék a 64 GB-osra.
Apple oldalán pl. van.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
joefasalasso
aktív tag
Hahó. 16-os space nincs a világon sehol. Pillanatnyi készlethiány vagy leállították a gyártását?
Vagy tudtok olyan helyet, ahol tutira van?
Köszi
-
indaboy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a Jézuska hozta a kis 64GB-os SE-t, nagyon vártam. Hozza amit elvártam tőle, minden elfut rajta, szél sebes, amire én használom, tökéletes!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=indaboy
-
Mephistoone
senior tag
Buek! Ne vitazzatok! Ma se! (SE erted )
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz csakzolcs #5403 üzenetére
Mostanra már biztosra tudni, szóval nyugi nem csak nézve vagy annak.
Ez egy nyilvános fórum nem pedig a te játszótered, azt véleményezek vagy válaszolok meg amihez kedvem van. Biztos véletlenül írja az alkalmazások alatt a rendszer, hogy mennyit ment az adott app. a kijelzőn.
Akkor zárjuk annyival, hogy le a kalappal nagyon ügyes vagy, szuper a telcsid, nyilván ezt vártad a kép beillesztése után, úgyhogy parancsolj.[ Szerkesztve ]
-
csakzolcs
tag
válasz Tibee86 #5401 üzenetére
Annyira értetlen vagy.... Miért butatelefon, esténként ezen facebookozok meg messengerezek 1-2órát, meg insta. Már úgyamúgyegyébkéntis, ha butatelefonként használnám akkor is mi az ég egyadta közöd lenne hozzá? Főleg ezzel a hülyéneknéző stílussal amit képviselsz. Ja hogy semmi, értem. Én meg tisztában vagyok azzal hogy valóban annyit nyomogattam mint ami a képen van, csak képtelen vagy felfogni, ez itt a baj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest