Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz the_pimp #6890 üzenetére
Amennyire a civil szabvány engedi.
Fura lenne ha mp-ket is kellene várni az időjárás appnál a helyzetre.
Ilyen alap dolgokon már rég túlléptek. Nem igazán kellene ezekkel már foglalkozni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
half333
őstag
Üdv! Nálatok jelzi a viber ha kaptok üzenetet? Nálam csak akkor ha belépek a programba. Miért van ez?
-
-
the_pimp
senior tag
Sziasztok,
Felmerült az ötlet, hogy vennék egy se t, mivel kb ez az egyetlen 4" telefon, ami használható még pár évig.
Kérdésem a térerővel kapcsolatban lenne.
Régen volt Apple termékem, még a 4 volt az utolsó iphoneom, de tisztán emlékszem, hogy a térerő borzasztó volt vonaton, vagy kocsival utazva.
Ezzel kapcsolatban mit tudtok mondani?
Most egy huawei p9 van, az eddig minden körülmények között jobb jelet fogott mint ugyanott más készülék.
Szóval mik a tapasztalatok?Köszönöm a segítséget!
-
Dimond G
senior tag
Ti milyen fülest javasoltok, amivel fel is tudom venni a hívásokat? Nem a gyári fülesre gondolok!
-
Kobor
aktív tag
Sziasztok,
Van egy 5S készülékem is, az SE mellett este elsárgult a kijelző azután fokozatosan elhalványult azóta be sem kapcsol. 2015.07-i vásárlás Vodafone-os. Na ezt most bevihetem garanciába valahová a + 1év szavatosság alapján, vagy esélytelen, ha igen hová vigyem.
Köszönöm
-
mpv
aktív tag
Sziasztok! Éjszakára kikapcsoltam a telót,miután bekapcsoltam jelkód,pinkód után azt írta ki,"touch id nem aktiválható ezen az iphonon" de nem tapasztaltam hibát ugyanakkor.Miért írt ilyet mégis?
-
veterán
-
milszab
senior tag
Ha kikapcsolom a netet teljesen és lerakom az asztalra, úgymond csak telefonálásra használom, mennyit megy el? Én mondjuk heti 10 percet ha bezsélek. Régebben próbáltam egy új 4s-t az kb 4 napot tudott, de akkor szinte nem is nyúltam hozzá. Valaki használja így vagy próbálta már? Ugye van tabletem így a net részét, azzal oldom meg. Köszi.
-
sphe
senior tag
Én is egyre jobban szeretem a maga korlátaival ezt a kis telefont. Nagyon jó üzemideje van (23% -on van 5:48 aktív használattal) és nagyon jó a kamerája, kiváló minőségben rögzít hangot és kicsi is.
Az akku idővel kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy akkor bírja jobban, ha a mobil netet kikapcsolja az ember amikor nem használja (pl wi-fi mellett); és a Siri, valamint a nagy honlapok, több ablakos böngészés (ha a többi lap nincs előtöltve akkor is) meríti gyorsan az akkut, ezek elkerülésével lehet az üzem időn javítani. Ha sok app kapja meg az alkalmazás frissítés és hely engedélyeket, akkor pedig a telefon szerintem sosem pihen, megint nem lesz jó az akku idő.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz milszab #6872 üzenetére
Ne utalj előre! Sokan üres dobozt vagy még azt se kapnak. Volt aki 120k-t adott ilyen akcióért. Sok csaló van az oldalon annak ellenére, hogy irtjuk őket.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
milszab
senior tag
Találtam egy kicsivel több mint fél éves 64gigás SE-t 70-ért. Én egy kicsit keveslem az árat. Valami rafkóság lehet benne, vagy csak nagyon el akarja adni? Szerintetek?
-
Tibee86
nagyúr
válasz ujskodas #6856 üzenetére
Elhiszem, hogy ennyit tudott, de nem látszik, hogy mi is használta az akkut.
Viszont értelme ezeknek a screenshotoknak szerintem nem sok van, mivel ahány ember annyi féle felhasználás/beállítás stb. Bármikor össze lehet hozni 10+ órás használatot is , ahogy ~3-4 órásat is, minden csak beállítás és használat függvénye. -
Leones
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan problémám, hogyha hívnak akkor elsőre mindig foglaltat jelez a szám, emiatt sose tudnak elérni, viszont ha 10 percen belül újra hívnak ugyanattól a számtól, akkor már kicsörög.
Egyébként kijelzi, ha valaki hívott, de sose csörög ki.Volt már valakinek hasonló problémája?
Nokia 2630 - LG GD330 - LG GS290 - LG Optimus 2X - Xiaomi MI 4C - Allview P4 Life - Iphone SE
-
Dimond G
senior tag
Gyors kérdés, mint kezdő iphone tulaj!
Lehet sima, ikonmentes oldalt kirakni a képernyőre? -
Valaki1234
tag
válasz rumos XIII #6848 üzenetére
Szia,
En a Koin nevu alkalmazast hasznalom ilyen celra. Fut bongeszoben is, igy geprol is kenyelmesen hasznalhato, illetve van Android appjuk is, jol mukodik a szinkronizalas minden eszkoz kozott. Radasul magyar fejlesztesu
-
half333
őstag
Üdv! Valami ötlet miért játssza le szaggatottan a windows a lassított felvételt?
-
htomi85
tag
Microsoft Excel.
-
ciceroo
tag
koin
-
ujskodas
tag
válasz Tibee86 #6846 üzenetére
Különösebben nem izgat, ki hiszi el és ki nem. Csak arra használom a telefont, ami fontos számomra. Telefonálás, néha fotó-video, levelezés ( 3 alkalmazást figyel ) FÉSZBUK NINCS telepítve, messenger van, instagram, időjárás, mobilbank, iss finder, naptárak, 2 motoros útvonal rögzítő (ezek többnyire egyszerre futnak)stb., néha játék, de nagyon ritkán. ( akkor nincs ennyi a töltés óta eltelt idő) Egyébként, ha rátöltök, vagy csak összedugom számítógéppel, nekem már nem írja ki az eltelt időt, hanem azt, hogy teljes töltés után tudja csak mutatni. Zene eddig nem ment rajta, ma szedtem le a spotify-t.
A mostani üzemidő egyébként a húsvéti tespedés következménye, de egyébként is simán elmegy 2 napot.[ Szerkesztve ]
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
nord_
veterán
válasz Dimond G #6847 üzenetére
Töltsd le az iTunest az Apple oldaláról: ha bemásolod oda a zenéidet, és csatlkakoztatod a telefont, akkor sima drag&drop módszerrel tudod feltenni az iPhone-ra. A fotók esetében csak be kell tallózni a megfelelő mappát, és a szinkronizálás után azok is felkerülnek a telefonra. (Bocsi, bővebben nem tudom leírni, mert egyrészt nem Windowst használok, másrészt nem felmásolom a képeket és zenéket, hanem az iCloud szinkronizálja automatikusan - remélem, lesz, aki jobban tud segíteni, ha nem megy elsőre. De nem olyan bonyolult ez a program, simán menni fog! )
---
Majd' elfelejtettem: ha a zenéidben nincsen rendesen kitöltve az id3tag-ek, akkor ne csodálkozz, ha csak egy nagy katyvaszt látsz. Ugyan elsőre elrettentő, hogy rendbe kell rakni a zenéket, de nézd a jó oldalát: rendre nevel az Apple.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Excel.
MOD
Dimond G
Itunes vagy Syncios.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
nord_
veterán
Ahogy nézegetem az utolsó hét statisztikáját, nálam a Safari és a Reeder viszi a prímet. A mail 39 percet futott a háttérben (Gmail: 1 órás fetch, iCloud: push, céges mail ExChange-re beállítva: fetch).
A fényerő nyilván az egyik lényegi pont: most, ebben a szutyok időben egyharmadnál áll a csúszka, de amikor süt a nap, akkor azonnal maximumra ugrik (háttal ülök az ablaknak). Az biztos, hogy most jóval lassabban fog merülni a telefon. (Bár az az igazság, már elég régóta nem nézem, hogy mennyit bír az aksi: általában munkába jövet-menet az autóban töltöm a telefont, nem foglalkozom az üzemidőkkel.)
-
veterán
Ha már facebook stb alkalmazás: Azt vettem észre, hogy a fb már több mint 600 mega helyet elfoglal a telefonon és a messenger is 200 felett járt. Ahogy frissítgettem őket állandóan úgy foglaltak el egyre több helyet. Fogtam letöröltem őket majd újratelepítettem. Mindegyik alkalmazás kevesebbet helyet foglalt utána de a facebook elképesztő módon 280-re csökkent! A messenger szintén kb 80-al kevesebb lett.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
rumos XIII
aktív tag
Tudtok olyan használható alkalmazást, amivel a pénzügyeket tudom nyomonkövetni? Mikor mire költöttem, összesítés, stb.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Most lettem tulaja ennek a készüléknek!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok zenét, képet felvinni gépről telóra?
Hasznos tanács, tipp, trükk?
Köszönöm a válaszokat, segítséget! -
Tibee86
nagyúr
Mivel a belinkelt képek közül egyiken se látszik, hogy mire lett ténylegesen használva így egyáltalán nem mérvadó egyik se.
Indíts el zenét lezárt kijelzővel, hagyd 6-7 órát menni majd dobj be egy képet és mindenki ámulni-bámulni fog.tuzpenge: Felmész az iStyle honlapjára és le van írva, hogy mivel több.
Hogy miért mondta amit? Mert telefonon/személyesen azt mond és állít amit csak akar, annak nyoma nem marad, így problémája se lehet belőle (ez nem csak iStyle, bármire igaz a mai világba).
Ha bemész bármelyik apr-be és rákérdezel arra, hogy magyarországi hivatalos viszonteladótól származó készülék cseréje esetén a jótállás újraindul vagy sem, 10-ből 9 (lehet 10/10) azt mondja majd, hogy nem a fentebb említett okokból.[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
Annyit olvastam már a hivatalos apple kereskedésben vásárolt gariról, hogy az jobb és több mint ha mondjuk a b-tel-nél vásárolom meg a telefont, de a mai telefonos érdeklődésem után ebben nem vagyok teljesen biztos. Felhívtam az istyle-t és megkérdeztem mivel több a náluk vásárolt telefonra a garancia. Azt mondta hogy igazából semmivel. A 2. évben jelentkező hibára ingyen kivizsgálják, de a javítás már nem ingyenes hanem fizetős. Azt mondta az 1 év ami tuti. Van itt olyan akinek konkrét tapasztalata van az 1 éven túli problémával és a hivatalos kereskedésben vett készülékkel? Csak mert az istyle-ban a 32 gb-os modell kerül annyiba mint a fent említett boltban a 64-es ott is apple garival természetesen. Vagy miért is érné meg istyle-ban vásárolni?
Köszi előre is a felhomályosítást.ˣ
-
Katsu
aktív tag
Nem állítottam, hogy valótlan. Sőt kérdeztem, hogy mi a titok, mert én is örülnék ilyen üzemidőnek. És keresem azt a pontot, ahol én valamit nem jól használok. Nekem például most a céges levelezés zabálja az aksit... 56%-ban szerepel az 1. helyen az elmúlt 24óra statja szerint...
Jó lenne valahogy kilistázni az ilyen extra üzemidős beállítások, hogy mi hogyan van beállítva. Exdroidosként nagyon nem látom át a beállításokat. Nem mondom, hogy teljesen el vagyok veszve, de teljesen más logika szerint épül fel. Még azt is korlátoztam, hogy mely alkalmazás használhatja a GPS-t, de így sem megy 40-48 óránál többre az üzemidő és 3-4 óránál a használat. Fényerő automatán van nekem is. Nem játszom a telefonon. Folyamatos mobilnet be van kapcsolva, Wifit sosem kapcsolom ki. Eddig a BT is be volt kapcsolva, de furán viselkedik a fitbit charge HR-rel. Mindig disconnect és reconnect változó időközönként. Úgyhogy inkább hagytam. Úgy tudtam, hogy a nem használt alkalmazásokat az IOS egész ügyesen kezeli és a háttérben lefagyasztja. Ezért nem gondoltam, hogy az FB gondot okozhat. De letörlöm és teszek egy próbát.Na mindegy. Azért panaszra nincs okom. Csak ha lehet én is szívesen kihozok még dupla annyit a telóból.
Üdv: Katsu
-
nord_
veterán
Pedig ezek a screenshotos statisztikák valósak, nálam is elő szokott ilyen fordulni.
Az tény, hogy fut rajta Gmail, Email, messenger FB és ilyen alap dolgok.
Már akinek, ez alap. Nálam a szarul megírt, akku-gyilkos facebook és messenger nincs fenn, a gmail csak óránként fetchre van beállítva (iCloud és céges mail megy pushban); nem játszom a telefonon, nem nyomkodom fölöslegesen, és a fényerő automatára van beállítva.
A mobil adatforgalom mindegyik alkalmazásnál mehet, GPS szintén. -
veterán
válasz -secret- #6841 üzenetére
Miért állítanának valótlant?
Bár itt még csak másodlagos telefonként használtam és valóban az volt a tesztcél, hogy minél tovább ketyegjen, de garantáltan nem volt rátöltés. De szerintem azt ki is írja ha rátöltött az ember, vagy csak keverem valamivel?--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Ezek az üzemidőket, hogy hozzátok ki? Semmi nem megy online, nincs bekapcsolva a mobil adatforgalom és a GPS sem? Vagy hogyan? Én ha elkezdem nyomkodni a telefont, akkor azért eszik szépen. Az tény, hogy fut rajta Gmail, Email, messenger FB és ilyen alap dolgok. Amit lehet azt push-ba rakom. De nem tudom elképzelni, hogy 82 órát menjen a készülék csak akkor, ha vannak minimális rátöltések. Ha jól tudom, olyankor nem nullázódik a statisztika.
Üdv: Katsu
-
ujskodas
tag
-
veterán
-
Qukac
tag
válasz szupermacs #6834 üzenetére
Azért ne sztereotipizáljunk és ez eléggé eltér a témától, kanyarodjunk vissza a hasznos tapasztalatcseréhez, ehhez pedig szerintem találtok valami off topicot
-
kutga
nagyúr
válasz #86564352 #6831 üzenetére
Megint egy felesleges flame keltő videó. Nincs jobb vagy rosszabb oprendszer. Olyan van ami nekem jó de másnak nem. Attól hogy az én igényeimet a droid elégíti ki inkább nem lesz szar az IOS és fordítva. Nem is értem.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
törölt tag
válasz sityupityu #6828 üzenetére
Ez furcsa egy videó volt, nem is a stílusa miatt, hanem amit mondott.
5S és Oneplus közt van 3 év, hol fair hasonlítani? "Erőmű, gyorsabb a processzor" hát meglepődtem az évekkel újabb készülekben gyorsabb a proci... Felhő tárhely Google ingyen 15GB ez igaz előny, viszont ha valaki tényleg fotózik, videózik annak az ingyen 15GB is kevés lesz, ha már fizetni kell akkor mindkét cég szolgáltatása szinte egy árban van.
Az miért baj több telefont árul az Apple? Ha most csak egy modellt árulnának mint régen nekem eszembe se jutna Apple-re váltani. Még rosszul is mondta mert 5S-t már nem árulják. SE, 6S, 7 ennyi a plus modellekkel, tárhely és színvariációkkal. A választás lehetősége csak pozitívum, nem? Ha valaki nem játszik, 16GB SE 120K-ért kapható hivatalos helyen, soha nem lehetett ilyen olcsón Apple mobilt venni. Ráadásul pont most vannak jó SE árak a hivatalos boltokban is. Nem muszáj a 300K 7-es Plus-t venni. Az is lejárt szöveg hogy "egy számítógép árába kerül a telefon". Hát könyörgöm, hát tényleg zsebszámítógépet veszünk fényképezővel, zenelejátszóval, a telefon a legutolsó funkciója manapság. Amúgy az iPhone jobban tartja az árát, mondta is eltudta adni a régi 5S-t 2017-ben 50 ezerért rögtön. Megnézném 3 év múlva a Oneplus-t mennyiért fogja eladni és 3 év múlva az akkori Android hogy fut majd rajta. Hiszen úgy fair az 5S és az ios10 panasza miatt. Váltás miatt ár/érték arányban egy hét újdonság varázsa alapon nyilván most szuper neki a Oneplus, de használja majd 3 évig azon is fog találkozni olyannal ami nem tetszik. Mellékesen nem kötekedés csak az én szemem bántja: kijelzőfóliát az alján megrágta a cica és berakta egy gagyi tokba, hát gyönyörűen néz ki. A csengőhang érvelés már annyira nevetséges 2017-ben, megemlíteni is kár. Szóval elég gyenge érvelések, sokkal jobban (igazabban) is lehetett volna indokolni. Miért nem olyat fikáz ami tényleg idegesítő például ios hangerő váltáskor berak egy baromi nagy négyzetet a képernyő közepére és ez már évekkel ezelőtt is ciki volt. -
veterán
"szutyok SE"
Na, azért én ilyen jelzővel nem illettem és nem is fogom ezt a szép és jól működő telefont. A hibát én már múltkor elismertem a részemről. Mégpedig azt, hogy egyáltalán nem jártam utána, hogy milyen is az ios valójában. Megláttam ezt a külsőleg már nagyon régen tetsző és felturbózott kompakt méretű telefont és megvettem. Tehát az én hibám, hogy nem vagyok elégedett vele. Sajnos több mint fél év után is képtelen vagyok megszokni az ios kötöttségét és a számomra érthetetlen dolgait.
Erre a videóra tök véletlen akadtam csak rá youtube-n, és a csávó a hosszas monológjában elmondta azokat a dolgokat is ami miatt nekem nem jön be ez az egész.
Már megvan az alternatíva helyette ami eredetileg is lett volna, hogy ha nem zavar meg ez a számomra külsőleg nagyon eltalált készülék.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
nord_
veterán
válasz sityupityu #6828 üzenetére
Semmi gond - bár felmerül a kérdés, akkor miért szenvedsz még mindig te is iPhone-nal. Lehet más telefont is választani, senki se tart pisztolyt a fejedhez, hogy ezt a szutyok SE-t használd.
(Bár, halkan megjegyezném, a legtöbb gondodnál kiderült, nem az iPhone-nal volt baj... ugye a legutóbbi, ominózus "miért-nincs-push-gmail-esetén" is ez volt a helyzet...)
Remélem, az a sok önellentmondás, ami a gyerekből a videóban kiszakadt, nem zavar meg. -
veterán
Ez a véleményem kb nekem is. Ha nem tetszik akkor töröljétek.
[ Szerkesztve ]
-
nyakizman
újonc
Sziasztok
Nekem olyan gondom akadt hogy, ha a telom alvo modban van es valaki hiv, nem tudom fogadni. Nem tudom elcsusztatni hogy, fogadjam a hivast. Viszont ha hasznalatban van a telo es kozben hivnak igy feljon a piros es zold pont siman tudom fogadni vagy eppen elutni a hivast. Kepernyo teljes feluleten kifogastalanul mukodik mas helyzetekben. Mi lehet a gond?
Udv
-
half333
őstag
Köszi mindenkinek a válaszokat!
-
kutga
nagyúr
válasz sityupityu #6824 üzenetére
Akkor olvasgass egy kicsit.
-
veterán
Lehet, hogy debil vagyok, de én még mindig nem értem ennek a valós értelmét. Enélkül is frissülnek az alkalmazások. Face-messenger azonnal, mail meg ugye max negyedóránként, de ahhoz sem kell ez a funkció. Időképről stb is jönnek a riasztások.
Sms? Rögtön jelez a telefon ha kapok, ráadásul köze nincs hozzá a net-nek.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
kutga
nagyúr
válasz half333 #6822 üzenetére
Leegyszerűsítve úgy tudod elképzelni, hogy IOS-en az alkalmazások miután bezárod őket, rövid ideig futnak a háttérben, aztán az oprendszer hibernálja őket amíg újra meg nem nyitod.
Az alkalmazásfrissítés a háttérben azt teszi lehetővé, hogy az így hibernált alkalmazások bizonyos időközönként (pl. amikor töltőn van a telefon, vagy bizonyos wifi hálózatra megy fel, push értesítés jön, stb) információhoz jussanak (pl. új email, sms, akármi), de csak erre a kis időre, így amikor újra megnyitod őket, már ott van az új tartalom.
Szvsz hasznos funkció, és mivel csak minimális erőforrást emészt fel a művelet, az akkuidőben sem fogsz jelentős különbséget tapasztalni.
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Ezért is kértem ki olyanok véleményét aki használja is,mert nem találtam egyértelmű választ csak h jobban meriti az akkut ha be van kapcsolva. igen a beállitások/alkalmazásfrissités a háttérben.
-
szupermacs
veterán
válasz sityupityu #6820 üzenetére
Akkor biztos nem szívja az aksit, ha kivan kapcsolva. De a RAM-ot tuti nem zabálja így.
-
veterán
válasz szupermacs #6819 üzenetére
Ez nem magát az alkalmazást hanem annak a tartalmát frissíti. Legalább is ezt írja a telefon. De pl facebook, messenger ez nélkül is frissül ezért kérdezem, hogy mire jó.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szupermacs #6817 üzenetére
Teljesen elbeszéltek egymás mellett.
-
szupermacs
veterán
válasz sityupityu #6816 üzenetére
Nem kell kézzel frissíteni az App Storeból az alkalmazást, hanem Wi-fin vagy mobilneten automatikusan letölti az új verziót kérdezés nélkül. Én bekapcsoltam, mert ritkán használom az alkalmazásboltot és lusta is vagyok. Csinálja helyettem a telefon, ha már annyira okos.
-
veterán
válasz szupermacs #6815 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy beállítások-alkalmazásfrissítés a háttérben. De ez most mire is jó tulajdonképpen?
-
-
half333
őstag
Üdv! Az alkalmazás frissítés a háttérben érdemes bekapcsolni,vagy inkább ki (tudom h kikapcsolva kevésbé meríti az akkut,de mi a lényege ennek)?
-
addikt
Sziasztok,
Hol tudom beállítani, azt, hogy a fotózott képeket 4g-röl egyböl töltse fel icloudra ne csak wifiröl? vagy manuálisan van rá mód? A lényeg az lenne, hogy 4g-röl is fel tudjon vhogy töltödni icloudra a kép. Köszi a válasz elöre is.
-
-
ciceroo
tag
sziasztok!
melyik üzletet (plázaszigetet) ajánlanátok egy egyszerű üvegfólia felrakásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest