Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakzolcs
tag
válasz Tibee86 #5401 üzenetére
Annyira értetlen vagy.... Miért butatelefon, esténként ezen facebookozok meg messengerezek 1-2órát, meg insta. Már úgyamúgyegyébkéntis, ha butatelefonként használnám akkor is mi az ég egyadta közöd lenne hozzá? Főleg ezzel a hülyéneknéző stílussal amit képviselsz. Ja hogy semmi, értem. Én meg tisztában vagyok azzal hogy valóban annyit nyomogattam mint ami a képen van, csak képtelen vagy felfogni, ez itt a baj
-
csakzolcs
tag
-
csakzolcs
tag
válasz sityupityu #5390 üzenetére
Már várom az éppen nem építő jellegű kommenteket Egyébként pont az üzemidő a fontos nálam,hogy így 35%al is el tudjak indulni bárhova, még akkor is, ha másnap érek haza... 6 óra nyomkodást nem bírt még eddig egyik telefonom se (igaz nem egész nap nyomkodom, leginkább este az ágyból)
-
csakzolcs
tag
válasz trobi28 #5333 üzenetére
Kameránál meg a lassú felvételnél vibrál a kép, és a felvett anyag is vibrál, de a 6S-en is szóval rendszerbug! De egyedül ezt vettem észre ami hiba. Ami viszont nem tetszik, hogy hiába nincs félkövérre állítva a telefon, a lockscreen félkövér, akármit csinálok. Nekem ez nem adja 7-8-9 iOS nem volt ilyen
-
csakzolcs
tag
válasz mr.tamasbiro #5328 üzenetére
Tedd fel nyugodtan, én is pár napja raktam fel, és sokkal jobb a rendszer a 10.2vel!
-
csakzolcs
tag
válasz mr.tamasbiro #5319 üzenetére
Előbb egyik barátommal beültünk sörözni, neki 6S 32GB van, másfél hónapos zsírúj, szolgáltatónál vett. ami elvileg már a jó akksival került ki. 35-38%al ült le, pár percet nyomkodta, mutatta hogy milyen a munkahelye és a lakása, hopp leesett 27%-ra. Csupán ennyire gázos a 6s!
-
csakzolcs
tag
válasz pixelmester. #5308 üzenetére
Azért félnek az emberek, hogy a stabil rendszert nehogy elrontsa egy uj frissítés. Nekem előtte is volt 4S-em, kettő is... És a frissítések folyamatosan csak rontottak a helyzeten, 7es szoftverrel vettem a 4S-t, és jött a nagy 8as újítás hogy majd mennyivel gyorsabb, stabilabb lesz, és puff egy rakat kaka volt onnantól már, és gyors vettem is egy full újat amin még a 7.1.2 volt és hirtelen megszűntek a problémák, gyors lett Csak ezért félnek tőle...
[ Szerkesztve ]
-
csakzolcs
tag
Feltettem a 10.2-t és tényleg jó, gyorsabb is mint a 9-es szoftver. Köszi a bíztatást!
-
csakzolcs
tag
válasz sityupityu #5297 üzenetére
Hmm, én is agyalok a 10.2-n, mert még a gyári 9.3.4 van az SE-n Csak félek az update-től Mert most flottul megy minden, nem tapasztaltam hibát.
-
csakzolcs
tag
Elvileg holnaptól én is csatlakozom az SE 64GB tulajok közé (ha ideér a rendelésem). Sok vacilálás és csomó review videó & fórum után eldőlt, hogy 6S helyett SE lesz, nem éri meg az a 30-40ezres felár számomra Régen is volt 4S iPhone-om, nem lesz nehéz visszaszokni androidról, de 5.5collról most durva lesz a 4coll (bár most szoktatom magam, itt a 4S is az asztalon)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest