Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Tegnap -10fokban vártam a villamost, 10% körül volt a töltöttség, gondoltam, most lemerül és kikapcsol, de még telefonáltam pár percet, ilyen hibajelenség nálam még nem volt, hogy 30-40%-on kikapcsoljon. iPhone 6-os felhasználók közül panaszkodtak már töltöttség "ugrálásról", szervizben cserélték őket, de azért nem egy gyakori hibajelenség. Az akkura visszatérve-újdonsült kutatások szerint nem a hideg árt az akkumulátoroknak, hanem a meleg időjárási körülmények között lejátszódó kémiai folyamatok..
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Neurotoxin
őstag
válasz marinea2 #4139 üzenetére
Köszönöm!
A bekapcs+vissza gombot eddig nem nyomtam, max 5 mp, addigra már rajtam volt az 'idegállapot' a 61-esen
Azóta 2 napos üzemidőket produkáltam, most is ~50 óra készenléttel és 6 és fél óra képernyővel tettem töltőre. Gondolom ebben erőteljesen közrejátszik az A9 és az iOS 10, mert ahogy Magyarósi mondaná, "ennél az akkumulátornál nagyobbat tüsszentek".
-
Neurotoxin
őstag
Múlthéten beléptem a klubba egy Space Gray 16GB-al. Spigen rugalmas tok + xProtector edzett üveg a védelemnek. Barátkozunk, a cégesek mellett az első saját iPhoneom, a kijelző sárga folt mentes, T függő, az akkumulátor teljesítménye az előző telefonjaimhoz képest a felhasználói szokásaimhoz mérten elsőre hihetetlen.
Egyetlen kellemetlen tapasztalatom volt eddig vele, a vásárlást követő reggelen, amit most sem értek igazán. 10% körül éjszakára töltőre tettem, reggel minden oké, induljon a nap és a munka, a metrón egy kb negyed órás telefonbeszélgetés után a zsebembe tettem, majd a villamosra felszállva, mintha valami melegítette volna a zsebemet. Nem mondom, hogy tűzforró volt a hátlap, de azért betojtam, hogy valami rövidzárlatos darabot fogtam ki, a kijelzőre pillantva kb percenként 1%-ot esett a töltöttség..Egyáltalán nem volt vicces, a bekapcs gomb+vissza gomb együttes nyomására semmi reakció, kikapcsolás mellett döntöttem, továbbra is melegedett a készülék. Mire leszálltam a munkahelyemnél kb langyos lett a telefon, visszamertem kapcsolni. Azóta nem produkálta magát. Arra gondolok (bár a hozzáértők majd megmondják), hogy az iCloud és az Apple ID folyamatosan tolta magát a képernyőre, hogy jelentkezzek be, minden egyes kérésre "csatlakoztam", majd látva, hogy az emailjeim között van egy iCloud-os visszaigazoló link természetesen rákattintottam, aktiváltam a regisztrációkor megadott email címemet. Esetleg ez a folyamat ragadhatott be?
Ettől eltekintve, egy nagyon eltalált készülék (Lumia 830-ról váltottam, a natív google alkalmazások fényévekkel gyorsabbak az SE-n).
[ Szerkesztve ]
-
-
Neurotoxin
őstag
válasz Frontiner #3455 üzenetére
Ha ez a webshopos story tényleg így működik, én is így rendelem be/vásárlom meg, de mielőtt ezt olvastam, nem tudtam, hogy webshopon keresztül rendelt terméket is átlehet venni Telekom üzletben...ilyenkor kihúzom a megfelelő számot és a kezembe adják?Utánvét megy ilyenkor? Valaki erősítse ezt meg, mert akkor én is így csinálom
@radi8tor: de még mindig nem derült ki, hogy végül kicserélték-e a telefonodat vagy sem?
-
Neurotoxin
őstag
válasz B-L-A-C-K #3453 üzenetére
"16GB-ből 11.9 a felhasználható. Illetve a tárhelyes dolgot pont tegnap fejtettem ki bővebben."
Köszönöm a gyors választ, megnéztem kb 20 youtubeos videót és két hete egy feateure phone-al dolgozok, járkálok..Elolvasom a véleményedet. (egyébként WP-ről (L830) váltok..
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
Urak, lenne egy kérdésem: van-e valami szolgáltatói, buta szoftvermódosítás a Telekomos verzióban a független modelhez képest? Továbbá az örök probléma: elég lehet-e a 16 GB-os változat? 10,5 GB szabadon felhasználható (javítsatok ki, ha tévedek) tárhellyel számolhatok, zenét nem igen hallgatok, kép készítés módjával, videózás ritkán, kb 20 app (insta, facebook, messenger, viber, skype, foursquare, swarm, hvg, stb), max 1-2 játék..komoly dilemma, a 64-es pedig 40el több..kérem, tapasztalattal rendelkezők írjanak.
-
Neurotoxin
őstag
válasz B-L-A-C-K #600 üzenetére
Én hiszek neked, nekem bőven elég lesz a "2 év" is, úgy hogy pl besétálok az iCenterbe vagy valami prémium reseller helyre, amit ajánlotok. Sajnos a 'normális' tok témában se vagyok otthon, lényegében legyen merev és letisztult, nem szeretnék olyan hátul, az alma logónál kivágott vastag plasztik tokot, amikben a tini lányok villogtatják az eszközt..
A linket pedig köszönöm!
-
Neurotoxin
őstag
válasz Lord Sidious #593 üzenetére
Kicsit húzós (még) az SE ára nekem, ezért kérdeztem. De nagyon megkívántam, csak nem biztos, hogy a 160+care+tok árat könnyű szívvel kiadom érte. Jelenleg egy Lumia 830-at használok, próbálok rajta túladni és akkor jöhet a projekt, már érzem magamon, hogy elindult a vezérhangya..
On: tényleg "tökjó" a topik, de most már szeretnék néhány személyes tapasztalatot is olvasni a telefonról.
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
válasz Lord Sidious #576 üzenetére
Ha bekerültetek a listába, kaphatsz magánszemélyként is kedvezményt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest