Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orsacchiotto
tag
válasz
trobi28
üzenetére
Teszteltem, sajnos maradt a jelenség. A munkahelyem, egy "betonbunker" és a céges
flotta miatt, a 70 -es hálózat van erősítve (az enyém 30 -as, i8).4G -n egy jel van, amivel nem tudok hívni és hívást fogadni, vagy "nincs szolgáltatás".
3G -n kettő, három jel van, használható a telefon. Elvétve jelzi, hogy nincs térerő.Remélem, nem egyedi a problémám.
-
Norbi.
őstag
válasz
trobi28
üzenetére
Néha iszonyat lassan tölt be a messenger, csak pörög a karika, és hatszor előveszem a telót meg visszairok, mire betölt az órán.
Viberen valóban jobb a helyzet, de néha ott is eljátssza, igaz azt kevesebbet is használom.
Ha ezeket megoldanák imádnám az órát, így csak szeretem.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
trobi28
üzenetére
Köszi a válaszokat, én is a 8 felé hajlok a korszerűbb mivolta miatt, amugy nekem a gesztus vezérlés bejön (ipad-en is többet használom már mint a home gombot)
Android vonalon az s10e a hasonló méret miatt és pont a samsung mivolta miatt kellene: Órát mindenképpen veszek, vol samsung órám és nagyon szerettem (gear sport) de más telóval (HTC) és a teljes funkcionalits csak samsung kelülékkel használható ki pl hívás fogadása, nem csak elutasítás.
Apple vonalon viszont mőködne a pay az órával szóval valószínűbb ez a verzió, csak most képbe jöttek az új modellek és a kivezetések, mivel ha most megveszem a 8-at és kb egy hónap mulva leviszik a hivatalos árát a mostani 7 árához én "tökön lövöm" magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dead Format - Jövő hónapban elmerülhetünk a VHS horrorban
- Elektromos autók - motorok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest