- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Steam Deck
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Giovan!
addikt
1 év alatt 88%-akra amortizálódott a 8-asom akkuja, 303 ciklus ment bele. Nem tudom ez normális-e, de mindenesetre a vártnál gyorsabban romlott ez a mutató, tavasszal szerintem cseréltethetek is akkut ha novemberig még használni akarom.
-
Giovan!
addikt
Ha valaki esetleg nem látta volna a másik topikban:
Megy a back tap a face id nélküli iPhone-okon is, vagy legalábbis a 8-ason mindenképpen, azon próbáltam. -
Giovan!
addikt
válasz
orsacchiotto #5541 üzenetére
Lehúzni a fóliát egy új iPhone-ról... felbecsülhetetlen érzés
-
Giovan!
addikt
6-7 órás SOT-okat is ki szoktam hozni a sima 8-asomból, böngészéssel, redditezéssel, olvasással, meg egy kevés játékkal. Persze jobb lenne a nagyobb aksi az új SE-be, de ha mégsem kapja meg, az sem lesz nagy veszteség szerintem, nekem legalábbis nem lenne az (bár én idén nem tervezek váltani).
A 3D Touch hiánya már zavaróbb, megszoktam a 8-ason a használatát, én nem örülök neki, hogy kiveszik, de semmit sem adnak cserébe. -
Giovan!
addikt
Szia
Pontosan melyik telefonra gondolsz? A 8-ra vagy a 8+-ra?
A 8-on nálam remekül szuperál az új iOS, és eddig még a 8+-ra sem hallottam panaszt.
USB-n gépre kötve hozzáférhetsz a telefonon lévő különböző fileokhoz (képek, könyvek, zenék, stb.) 3utools nevű programmal, illetve az iTunes-al is.
Tölteni én most egy 15W-os Samsung töltőfejről töltöm a 8-asomat, és eddig úgy tűnik nincs ezzel problémája. -
Giovan!
addikt
Én az újabb proci és a hosszabb terméktámogatás miatt mindenképpen 8+-t vennék.
Az üzemidő az új prociból adódóan elvileg jóval nagyobb kéne legyen a 8+ esetén, de azt nem tudom hogy a gyakorlatban ez mennyire áll meg. A kijelző szerintem ugyanolyan mindkettőben. Portré üzemmmód úgy tudom még nincs a 7+-ban, a 8+ viszont elvileg ezt is tudja (bár ebben nem vagyok biztos, javítson ki akinek ilyen telója van).
-
Giovan!
addikt
válasz
bodorjanos #5338 üzenetére
Nekem még nem produkálta a hibát, de ha könnyen elő tudod idézni, lehet érdemes lenne megpróbálni egy szervizelést, mert az egészen biztos, hogy nem kellene ilyesminek előfordulnia.
-
Giovan!
addikt
válasz
Noukoum #5316 üzenetére
Én mondjuk nem feltétlenül értem, miért fontos, hogy 4-5 app egymás mellett fusson párhuzamosan, de lehet én vagyok maradi (2-3 még ok, a Books, a Safari és az Apollo reddit appja nálam is egymás mellett szokott futni, de ennyivel még megbírkózik a teló). Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem rakhattak volna bele több ramot ennyi pénzért (sőt, az X-be mehetett volna 4 GB, ebbe meg 3), csak én speciel nem valószínű, hogy kihasználnám, bár másnak (pl. aki droidról jött) lehet ez is fontos szempont.
Szóval a mondandóm lényege annyi akart lenni, hogy aki nem szokta meg, hogy 4-5 vagy több app között váltogat időveszteség nélkül, annak elég lehet az i8 a maga szerény specifikációival
-
Giovan!
addikt
Sok Safarival, kevés reddittel és facebookkal, meg némi játékkal nekem a napi 6-7 óra képernyőidő is meg szokott lenni. Nyílván nem minden nap ugyanannyit van használatban, de velem még nem fordult elő, hogy egyazon nap alatt kétszer kellett volna töltőre tennem. Szerintem ez bőven jó ettől az aksimérettől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Amazon Fire TV stick/box
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo Switch
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest