- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
"""Csak azt nem értem, hogy aki ennyire nem szereti az Iphone-t, az miért erőlteti a használatát és miért nem tér át egy remekül működő és időtálló. energiatakarékos Androidra?"""
Komoly vagy, egy "szakmai" fórumon ezt tudod csak mantrázni.Tehát akkor magyarán annyit kell tenni, ha gond van valamelyik ios verzióval, akkor az egyetlen megoldás a " androidot kell használni".Akkor még egyszer megpróbálom.Ezt a hozzászólásom javaslom többszöri lassú átolvasásra/értelmezése. Bár a szövegértés egyfajta velünk született képesség, kinek jobban, kinek rosszabbul megy, de benne van a lényeg.
Most őszintén szted ezek a fórumok azért lettek egykor létrehozva kategoriánként, hogy ha valakinek problémája van az adott termékkel/szoftverrel azokat át kell irányítani "másik" topikba ? Ez ennyi ?
Sajnos nagyon jól tükrözi a magyar mentalitást, közönyt ezen helyek, míg egy toms hardvare-en azon vannak, hogy kitaláljanak valamit, megoldják a problémákat, addig itt csak a hozzád hasonló, a témához teljes mértékben inkompetens tagokba botlik az user...... -
marilllyo
veterán
Hát nekem 87%-os volt a négy éves i7-em akksija. Aztán jött a 14. Egy hónapra rá már "szerviz" felirat volt helyén.
Mindegy. Amúgy is újabbat szerettem volna. Lényegesen gyorsabban merül mint tavaly ilyenkor. Most már megvárom a januárt a gari emelés miatt. Aztán könnyes búcsú. Mondjuk le a kalappal. 4 évig egy rossz szavam nem volt rá. A 14-gyel jöttek az anomáliák...
-
Szabi®
addikt
-
Szabi®
addikt
Az én hetesem 3 hónapos
Újonnan vettem.
Vagy amit kihagytál még, hogy nyírja a rendszer az akksit, ahogyan is az már előfordult az apple-nél párszor.sherlock82 Nekem úgy tűnik, és nem is lógok a telefonon semmit, mert még a messenger sincs fent jelenleg.
-
törölt tag
Szerintem nincs itt nagy rejtély. 2,5 hónapja vette nem azt jelenti akkor jött le a gyártósorról. (4 éve jelent meg) Te használtad a tied, az övé pedig talán 1-2 évet is állt valahol egy raktárban vásárlás előtt. Li-ion akku esetén gyakran olvasni hosszabb tárolás esetén ajánlott 50% töltéssel elrakni és időnként elővenni tölteni. Nem hinném Apple probléma, szintén 2016-os Samsung Galaxy S7 akkuja is veszít az állapotából, ha valahol állt a polcon sokáig teljesen lemerülve.
-
dssport
tag
Nyugi Józsikám nem kértem értékelést.
Vicc volt semmi több. Viszont amikor leírtam, valóban eljátszottam a gondolattal, hogy ha nem is vezetékes....
de egy classic nyomógombos telefonnal milyen lenne az élet 2020-ban. És tudod mire jutottam? Jobb/egyszerűbb nem, de lehet hogy boldogabb. Többet néznének az emberek előre. Vagy valami ilyesmi. De ebbe már tényleg ne menjünk bele... Így is sok az off.
-
dssport
tag
-
-
-
Semmi meglepő nincs abban, amit írt.
A rendszer logikájával nekem nem volt bajom, de az igencsak zavart, hogy mikor fő telefonnak iOS-rendszerű készülékem volt, a droidon pikk-pakk megoldható dolgokra sokszor az volt a válasz, hogy ez iOS, ezen ez így működik.
Egy hónap után vissza is tértem droidra. -
scabiosa82
tag
Ha már fizetek érte, inkább maradok az icloudnál. A google fotókat használom, de mivel heic formátumban rögzítem a képeket, oda már konvertálva kerül, a minősége nem kicsit romlik.
Hogy a túróba lehet elkerülni, hogy ha a telón törlöm a képet, az az icloudom megmaradjon?! Kapcsoljam ki a feltöltést, és időnként manuálisan tötsem fel? Vagy marad az optimalizálás? Azt olvastam, hogy ha egy képet küldeni akarok, időnként problémás a letöltés. Valami ilyesmi. Nos a családban össze vissza küldjük a képeinket, szóval ha ez valós hoba, inkább kihagynám. -
spawn21
veterán
Viszont nem vagyok megrögzött Apple User. Számomra mindegy a rendszer, csak menjen. Az elmúlt időszakban, ha például videót néztem és közben hívtak, hiába vettem fel mert csak a videót hallottam. A másik fél pedig kattogást. Ez egy. Nekem elég
Majd ha megint olyan lesz mint régen, veszek megint egyet
-
kchris78
veterán
A magyarazat az hogy a hivoszamkijelzes ugyanis _szolgaltato_ oldali beallitas alapvetoen es ha az tolja a hivoszamot kifele akkor a telefon csak akkor modosit ha felulirja ezt.. Akinek ez nem megy ott valoszinu a szolgaltatoi oldalon tiltva van a hivoszamkijelzes es a telefon engedelyezi megis, szolgaltatoi oldal beallitas utan megszunik a vacakolas.
-
Már bocs de a 11.0.1 egy bugos lagos szutyok. Nem csak az i7-emen de tegnap láttam i8pluson is. Még azon is darabos az ikonokra a force touch pl.
De lehetne sorolni szép hosszan mi a probléma vele. Pedig volt már tiszta restore is.
Ui: a watch OS 4.0 hasonlóan jól sikerült.
-
-
Nalam is korrektul mukodik a simple otp es karical. Ezzel fizetem a parkolasokat hibatlan.
Mas: tudna valaki segiteni a hivasvarakoztatas hogy lehet aktivalni? A beallitasok/telefonon belul megtettem de tovabbra is ha hiv valaki akkor olyan mint ha ki lennek kapcsolva. Ujrainditas is meg volt. Felesegemnel pedgfoglaltat jelez:/
-
Thewent12
aktív tag
GSM-ben mar 220-230 korul lehet talalni 7 plust, ha lemenne 200 korulre akkor mar nyero lenne nalam. Arukereson nezegettem, de ott meg ugyanazok az arak vannak fent amik par hete is. Egyebkent jelenleg Hetesem van, X az durvan draga szamomra egy telefonert, a 8-ban meg semmi ujdonsag nincs ami megerne nekem a plusz sok tizezret. Igy marad a 7 plus vagy az s8, amitol egyebkent csak az tart vissza, hogy sok mindenem apple. A kiscsit mar 170-ert, a nagyot meg 200-ert lehetne mar kapni. Azert durva, megis az X-nek a fele. (Igaz GSM arban)
-
BaLee
addikt
Én is használom úgy, hogy a bankkártya hozzá van társítva. Amit lent írtunk az az NFC-s fizetésre vonatkozik ami androidon működik csak, ráadásul direktben (virtuális számla nélkül) csak OTP-s bankkátyával innentől kezdve amúgy sem érdekelne (OTP egy szemét lehúzós bank, örültem mikor megszabadultam tőle).
-
B-L-A-C-K
titán
Na akkor csak nem lehet amiről beszéltem is, mert amiről szó van az az NFC-s fizetés, azaz érintéses vásárlás, és ez iOS-en még nem él akkor itthon, hanem csak andriod alatt mint írták is. Az hogy mozijegyet vehettem meg e matricát telefonról meg parkolást stb-t...azt eddig is tudtam (igaz nem ebből az alkalmazásból csináltam), de az érintéses fizetés akkor még nem megy ezzel sem, mert a link pont erről szólna.
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet velem van a baj, de nekem nem megy. Pedig OTP-s is vagyok, és OTP Simple MasterCard kártyám is van. Az appot (SmartBank) már rég óta használom, de nincs is ilyen opció hogy a "Bankkártyáim menüpontjában, majd a felugró képernyőn válaszd az "Érdekel" opciót.," csak olyan van hogy "bánkártyák" és ott is van a kártyám már, de csak a limiteket tudom módosítani, mást nem tudok vele csinálni azon a felületen.
Na meg az se egyértelmű ha iOS-en tényleg megy, akkor miért csak Androidra írja a leírást is.
-
Azért azt tegyük hozzá,hogy ezekkel az appokkal csak letölteni lehet csengőhangot,de közvetlenül nem lehet betenni jelzésnek,ez ios nem android.
Itunes-szal ki kell az app alól menteni a hangot pc-re,majd onnan itunes-szal (vagy syncios,3utools stb) visszaszinkronizálni csengőhangnak.
Az egyetlen pc-t nélkülöző módszer,az itunes áruházból megvásárolt csengő hang,az egyből megjelenik a listában.
Csak a hozzá nem értő fórumtagok tisztán látása érdekében. -
-Ben-
veterán
Egyébként az Apple rendre önmagát szívatja. 6S-nél volt egy TSMC vs. Samsung háború, most i7-nél egy Qualcomm vs. Intel. Anno a 4S idejében az eltérő kijelzők (némelyik sárgásabb volt - és tudom, volt amelyik a ragasztás miatt volt sárga, de sok olyan is akadt, amelyek más gyártótól származtak és másképp voltak beállítva). Nem lenne egyszerűbb minden telefonba ugyanazt szerelni?
-
Ed Parker
nagyúr
Ha követed picit az iPhone topikokat, tudhatnád hogy míg nem kapható, addig megy a fika meg a spekulálás, miután kapható lesz, vett is 50-100 júzer előkerül a tok fólia kérdéskör.
Ettől van aki már az elején behány, annak azt javaslom hogy skip-elje ezeket a kommenteket, ez minden topikban így volt/van eddig.
Engem nem zavar és nem is annyira érdekel, a 9-ik iphonom van és az első tokot vettem meg rá. -
col
addikt
Ez is egy álláspont
"Az európai modellek az Intel chipekkel tökéletesen működnek a T-Mobile a Vodafone, és a Telenor hálózatain, ahogy minden más európai szolgáltató hálózatán is. Ha a probléma valós lenne, már tömegesen jelezték volna a felhasználók, hogy gondjuk van az LTE internet sebességével, de a normál sebességtesztek melyek nem szimuláltak voltak, sem mutattak ki bármiféle lassulást. A Speedtest alkalmazás segítségével bárki tesztelheti a készülékét. "Ráadásul emlékszem, micsoda remek cikkek jelentek meg tavaly év végén, hogy mindenki figyeljen és ellenőrizze, melyik Chippel gyártott telefont akarják neki eladni és kérjen Qualcomm chipeset (még a típus, illetve model számot is megadták, amit persze kívülről nem lehet ellenőrizni). Igaz, hogy az nincs is itthon forgalomban
-
B-L-A-C-K
titán
Persze van, ez tény, csak az a baj ezt tesztprogramokban veszed észre, minden napi használatban pl sokszor gördülékenyebb egy 6S mint egy i7, persze i7-nek az előnye majd idővel biztos előjön, de jelenleg semmit nem veszek észre tesztprogramok kivételével hogy jobb a hardvere pl 6S-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest