-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Ezeket kb 1000hsz előtte már mind leírtam
Kb ugyanezt, kiegészítve a vez. Nélküli töltéssel, meg a nagyobb rammal és a bővíthető háttérrel.
Én ipadet használok mióta megjelent, ebben sincs vita.Black: tök őszinte leszek, az s7e számomra egy 5csillagos Hilton volt, pazar minden, tetszett, el is tudtam viselni hónapokig, de az iPhone-t mikor használom, olyan mintha hazajöttem.
Nehéz összefoglalni de a droid logika vagy gondolkodásmód valahogy idegen tőlem, pedig a hardver szuper. -
-Ben-
veterán
Szerintem az nem lepattogott, hanem olyan... Az enyémen is úgy tűnik, mintha lepattogott volna, de jobban megnézve eleve olyan is volt.
„Hajlított OLED kijelző,fém-üveg design meg 5.8-as káva nélküli kijelző.
Ha ilyen lesz jövőre akkor nálam tuti vétel.”Hááát... igen..
Csak győzzük megvenni, mert ha a pletykáknak lehet hinni, akkor ez a verzió az abszolút prémium lesz (nem kizárt az se, hogy csak ez kap jövőre OLED kijelzőt) és akkor bizony 350eFt alatt nem fogja megúszni senki se.... Sőt, a MacBook Pro árazása után az se lepne meg, ha 400-nál indulna.
-
gyuromoj
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest