-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
Próbáltam, nálam nincsen semmi kattogás.
Levettem a tokot, lőttem egy fotót róla. Nem látszódik minden sérülés rajta, hiába raktam ki az ablakba.
A nagyobbak viszont talál láthatók. Lehet én tolom túl a dolgot és másnak is van rajta ennyi "sérülés".
Ami viszont nagy pozitívum, hogy 0 por ment be a tok alá. Ahol fut a tok széle ott összegyűlt a kosz, de a hátlapra semennyi nem került. Valamint kopást, karcolást sem fedeztem fel a hátlapon.#9899
Igen, nyilván inkább a tok, mint a telefon. Viszont az ugyan ilyen tok ami 5s-hez volt sokkal minőségibbnek tűnt és kevésbé is sérült. Ezért is kérdeztem kinek hogy bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest