- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarcsika
tag
A 11 felrakása után az appstore nyelvét is vissza tudtam állítani magyarra! A régiót beállítottam magyarra és visszaállt!
-
válasz
nickedez89 #11196 üzenetére
Nekem sms jön hívás közben, hogy valaki próbált hívni.
-
BaLee
addikt
Azt be lehet valahol állítani, hogy ha Bluetooth eszközre van csatlakoztatva a teló és ha onnan hívok, arra érkezik hívás akkor automatikusan az eszközön játssza le a hangot?
Kocsiban mindig át kell állítgatni hívásnál, hogy a kocsi hangszóróján szóljon a hang, ki kell választani az eszközt...
-
válasz
nickedez89 #11191 üzenetére
Beállítások -> Telefon -> Hívások bejelentése -> Soha?
-
nickedez89
senior tag
Hali!
Ezt én is kerestem miért lehet!
A beállítások -> Telefon -> Hívások bejelentése menüpontot átállítottam "Mindig"-re és azóta jelzi ahogy kell ha hívnak miközben beszélek!Egyetlen hátránya számomra, hogy azóta mikor nem beszélek éppen és hívnak, bemondja a teló, hogy ki hív!? Ezt jó lenne valahogy kikapcsolni!
-
kovbandi82
őstag
válasz
Sir Riccio #11184 üzenetére
Igen, feltudod. Én se buktam semmit.
Az Apple honlapján magyarul fent van minden.https://support.apple.com/hu-hu/HT203282
Mellesleg első benyomásom boot után az volt, hogy gyorsabb
-
válasz
realmadrid #11175 üzenetére
Azt feltüntetnék, nem?
Mert azért érdekes lenne ha úgy árulják mintha zsír új, bontatlan lenne.Mert az tényleg bontatlan, nagyon nagyon megéri. Erősen gondolkozom hogy megrendeljem.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
kovbandi82 #11167 üzenetére
Ezt a GM verziót fel tudom tenni anélkül, hogy buknám a tartalmaimat/appjaimat/beállításaimat, vagy simán lefrissül és működik tovább? Ha igen, hogyan? Köszi és bocs a láma kérdésért!
-
tarcsika
tag
válasz
kovbandi82 #11180 üzenetére
Eltűnt az auto fényerő! Vagy átkerült másik helyre? Megvan! Átkerült a kisegítő lehetőségek/kijelzőbeállítások menüpontba!
-
T.ati
tag
Sziasztok!
A kozmoszfekete 7-es ezentúl kapható 32 GB-tal is?
-
19_OsY_81
aktív tag
Miért nem vált vissza az App store magyarra?
-
bigsee
addikt
válasz
kovbandi82 #11170 üzenetére
Én se bírtam ki, reggel az iPad, délben az iPhone frissült. Eddig jó!
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
kovbandi82 #11167 üzenetére
Így:
-
kovbandi82
őstag
Legutóbbi, GM verzió hogyan muzsikál nálatok kedves társaim?
-
Úgy látom a kozmoszfekete i7-t nem viszik, kicsit leakciózták.
Media Markt - kozmoszfekete i7 128GB - 209.999Ft -
Tibee86
nagyúr
válasz
PlayMax #11143 üzenetére
3 hónapja még a világ legjobb telefonja, mára már "nem érzem stabil szériának jobb megszabadulni tőle".
-
Nalam is korrektul mukodik a simple otp es karical. Ezzel fizetem a parkolasokat hibatlan.
Mas: tudna valaki segiteni a hivasvarakoztatas hogy lehet aktivalni? A beallitasok/telefonon belul megtettem de tovabbra is ha hiv valaki akkor olyan mint ha ki lennek kapcsolva. Ujrainditas is meg volt. Felesegemnel pedgfoglaltat jelez:/
-
válasz
Thewent12 #11155 üzenetére
Ha a hivatalos árak csökkenésének százalékos arányát alkalmazzuk a GSM boltok eddigi áraira, akkor kb. erre számítok (persze az új modelleknél az első időszakban biztos pakolnak rá még pluszban a hype és a hiány miatt):
iPhone SE - 90.000 HUF > 74.000 HUF
iPhone 6s - 148.000 HUF > 116.000 HUF
iPhone 6s Plus 185.000 HUF > 150.000 HUF
iPhone 7 175.000 HUF > 142.000 HUF
iPhone 7 Plus 209.000 HUF > 176.000 HUF
iPhone 8 - 185.000 HUF
iPhone 8 Plus - 212.000 HUF
iPhone X - 253.000 HUFEzek az alapmodellek..
-
Thewent12
aktív tag
GSM-ben mar 220-230 korul lehet talalni 7 plust, ha lemenne 200 korulre akkor mar nyero lenne nalam. Arukereson nezegettem, de ott meg ugyanazok az arak vannak fent amik par hete is. Egyebkent jelenleg Hetesem van, X az durvan draga szamomra egy telefonert, a 8-ban meg semmi ujdonsag nincs ami megerne nekem a plusz sok tizezret. Igy marad a 7 plus vagy az s8, amitol egyebkent csak az tart vissza, hogy sok mindenem apple. A kiscsit mar 170-ert, a nagyot meg 200-ert lehetne mar kapni. Azert durva, megis az X-nek a fele. (Igaz GSM arban)
-
Thewent12
aktív tag
Varhatoan a 7 plus ara mikor fog lejjebb menni majd? Illetve mekkora esesre lehet majd szamitani? GSM vasarlasra gondolok.
-
tween
őstag
Azért már az alap 6S ára is barátibb lett.
-
wolruf
őstag
Nekem nagyon tetszik az apple.hu oldalon összehasonlítva a 6S, 7, 8 telefonokat, hogy a 7 és 8 között a vezeték nélküli töltést (és az új procit) leszámítva semmilyen eltérés nincs
Szerk.: ahogy korábban is írtam, marad a 7-es
Majd talán a 9-es iPhone-ra váltok 1 év múlva. Vagy nem
-
Tibee86
nagyúr
-
Gigicuci
senior tag
Érdekes, hogy mindenki az X-ről beszél, azt hittem a 8 jobban fog érdekelni titeket, hiszen annak az ára emészthetőbb/elérhetőbb talán. Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem full csalódás. Hihetetlen, hogy képesek voltak egy 7s-t kiadni. Szigorúan csak annyit fejlesztenek amit nagyon-nagyon muszáj. Mert így is megveszik. Bízom benne, hogy idén már kevesebben lesznek, én tuti nem fogok közéjük tartozni.
-
Ed Parker
nagyúr
Egy picit az az érzésem mint amikor megjelent az arany watch.
Értem én hogy drága nemesfém, de ez akkor is csak egy telefon/óra, ami jövőre már alapból 30%-al olcsóbb lesz, így te majd 50% bukóval tudod majd eladni jobb esetben ha vitrinben tartottad és még fóliás elől hátul. -
atee
őstag
Sajnois a 8 teljesen jelentéktelen így az X árnyékában.
Az X rendben van külsőleg. A kamera elrendezés nem tetszik csak. Én szeretem a touch id-t. Kár, hogy ez már nincsen.
A vezeték nélküli töltést nem tartom sokra.
Ezek tükrében 300 ezres árat még fizetnék is érte. Az induló hivatalos ár az viszont teljesen elrugaszkodott a valóságtól. Oké jubuleum felár meg eleve apple prémium felár....
Meg ki venne 8 at ha "csak" 3 kiló lenne az X?
Illetve apróság, de egy bitang Jet Black után ez a színválaszték elég minimál -
tween
őstag
-
marilllyo
veterán
Áh köszönöm!
Már várom az első "így viselkedik az iphone x ha a tarjával együtt rakod be a sütőbe sülni" videót...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
dud998 #11124 üzenetére
Sztem ezen az áron senkinek nem éri meg a váltás.
Bár hozzáteszem, a note is magasan kezdett 1000€ felett szóval ez valahol várható volt, hogy előbb utóbb átlépjük ezt a bizonyos 1000€-s határt ami azért rengeteg.És most itt lehet Fake ID vagy 4K 60fps vagy retina v2.0 stb
Már egy 6S is bőven kiszolgálja az emberek 95%-àt. -
marilllyo
veterán
Srácok!
Biztos volt már kérdés uh bocsánat, ha újra felteszem de miért ad most ki az Apple 2 telefont? Miért csinált 8-at meg X-et is?
-
B-L-A-C-K
titán
Mondjuk még ami nagyon nem tetszik:
Ha már az X ilyen csúcs meg ennyibe kerül, azért az nagyon nem tetszik hogy nem teljesen vízálló még most sem, és írják is "A folyadékok okozta károkra a jótállás nem érvényes."... Illetve még 8-as szériánál nem adnak vezeték nélküli töltőt lenyelem, de X-be azért beledobhatták volna, ezt is vegye meg az ember külön csilliókért...
-
Gigicuci
senior tag
Régóta hiányzott a levegő kábeles töltés, de azt egyszerűen nem bírom befogadni, hogy még mindig változatlan a kijelző felbontása az i8-nál. Nem fogok így váltani...
-
19_OsY_81
aktív tag
Jövő májusban megyek ki US-be, gondoltam akkor beruházok egy X-be...
1000 USD-vel mostani árfolyamon 260-ból kijönne a 64 gigás verzió.
Vajon az 1k usd az tényleg annyi, vagy még az us-ben aktuális á.f.a. is rámegy?
-
B-L-A-C-K
titán
Azért így kézbe kurva szép az X...
-
19_OsY_81
aktív tag
Ha US-ben veszek egy iPhone-t, akkor itthon is van rá ugyan úgy teljes értékű garancia és szavatosság?
-
PlayMax
nagyúr
-
realmadrid
aktív tag
Vajon mostantól vagy az itthoni megjelenéskor lesznek olcsóbbak a "kezdő" 6-os vagy a polcok zugában megmaradt 7-es masinák ? Ezek az őslények☎️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest