- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuioch
aktív tag
Ém windows phoneról jöttem át, szintén tmobilos 8gb-os 5c-re, szintén a nagyon jó ár miatt. (50e ft) Minden appot megtaláltam amit ott használtam, ingyen. Mire belaktam a telefont, 2 GB-om maradt. Nekem bőven elég, de én nem vagyok nagy fotós, videós, sem zenehallgató. Office irodai programokat viszont használok, amik 900 MB-ot foglalnak a telefonon, tehát ezek nélkül 3GB-hoz közelítenék. Teljesen felhasználófüggő hogy neked elég lesz-e, vag nem. Igo-t nem, waze-t viszont használok, nekem tökéletes, de van nokia here maps is, ami offline. Nem bántam meg a váltást, pedig a wp sem instabil, de hozzám közelebb áll az ios.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest