Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antosz
tag
Sőt a készenléti kijelző töltéskor oldalrafektetve semmit nem csinál. Elő sem jön. Csak a zárolási képernyő van.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
honeker
őstag
Van már UP
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
PACSA75
őstag
válasz realmadrid #1970 üzenetére
Szívesen!
-
-
-
PACSA75
őstag
válasz realmadrid #1967 üzenetére
Igen. 3utools.
-
realmadrid
aktív tag
Hello, tudnátok javasolni iTunes helyett használható ingyenes szoftvert? Köszi
A sas nem vadászik legyekre
-
Doki42
őstag
válasz lenovomen1 #1962 üzenetére
Ühüm…..
20w vs. 5w, szerinted?Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
lenovomen1
lelkes újonc
Mitől van az, hogy mostanában lassabban tölt a telóm? (iPhone 13) Észrevettem, hogy csak a gyári 20 wattos töltővel tölt rendesen, gyorsan. Ha egy 5wattos Samsung töltővel próbálom, olyan mintha nem is töltené! A sima usb töltés (külső hordozható akkus nem gyors) se túl acélos.
[ Szerkesztve ]
-
honeker
őstag
Milyen utolagos carplay monitort érdemes beszerezni
-
honeker
őstag
Miért nincs hang a google mapson navigáláskor
-
-
Paca2
senior tag
Sziasztok! Következő a gond: egy ideig működött a Zene -> Watch-ra letöltés. Egy napja, mikor próbálom a következőt írja: Nem sikerült kapcsolódni az A. Watchhoz. Illetve fent azt írja, h letöltődnek a zenék, amikor a Watch töltőn van (ami már am nem is szükséges). Mindenhol a legfrissebb szoftver. Teló újraindítása sem segített. Valami ötlet? Esetleg bármilyen más működő fórum, ahol tudnának segíteni. Szeretném nem újrapárosítani... Köszönöm a segítséget!
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
kajarin
csendes tag
-
honeker
őstag
Ilyen tokot keresnék hatud valaki segitsen…használtan is [kép]
[ Szerkesztve ]
-
kajarin
csendes tag
A 13-as és a 14-es között a legnagyobb különbség a szerelhetősége. Míg a 13 elég rosszul szerelhető, a 14 szinte gyerekjáték, mert teljesen más a telefon felépítése. (Pl. cserélhető hátsó üveg..)
-
aktív tag
válasz TheBikerider #1939 üzenetére
Welcome !
Egyik remek iPhone-t váltja nálad a másik remek iPhone, nekem is volt 11-es es kedveltem. A tizenhármassal én is több évre tervezek.
-
Doki42
őstag
válasz TheBikerider #1939 üzenetére
Szia!
Szerintem is, nekem is. A 14 nem hozott lázba, szinte ua.mint a mostani.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
veterán
Sziasztok!
11-ről váltottam egy 256-os 13-ra.
14-et is néztem, de nem ér annyival többet.
Egy jó pár évig meg lesz.
HARLEY-DAVIDSON
-
félisten
válasz bbendre #1937 üzenetére
Nalam minden telefon feleaddig birja, mint a forumozoknak , de egyebkent vszeg az van, h rengetegszer csak elokapom, vegigporgetek par dolgot, es elrakom. Szoval screen on alatt vegig porog. Nyilvan netflixezesnel nalam is sokaig birna, de nem netflixezem rajta.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Antosz
tag
Szia. Nekem sima 13 van. Én OnePlus 6T-ről váltottam és nem bántam meg. Sztereo hangzás nagy előnye. Jó a hangminőség. Esténként van, hogy Netflix és HBOmax-ot nézek rajta gond nélkül Wi-Fi-ről 4K-ban. Szeretem. Ajánlom. Android után kicsit fura. Ha nem vagy türelmes a megszokási idő alatt, lehetséges, hogy neked is párszor elgurul a gyógyszered. De összességében ajánlom. Akkuidő normál használat mellett nekem 2 nap bőven megvan úgy, hogy reggel veszem le töltőről. Második nap estére is 15-25% még általában van benne.
-
aktív tag
Szia!
A termék-támogatás ideje valóban hosszabb, mint a rivális rendszeré.
Tartalomfogyasztás (pl videó-nézés) céljára inkább javallott a 13-as: nagyobb megjelenítő, nagyobb akku előnyösebb. Ha van rá lehetőséged, valahol fogdoss meg egy kiállított példányt (MM, Telekom/egyéb szolgáltatók).
A Windows-iOS közötti adatmozgatás megoldott, tudom ajánlani a 3uTools alkalmazást. [link] -
bbendre
őstag
Ha sorozatot stream-elsz akkor nem lesz gond. Video File-okat felmásolni már más kérdés lesz.
Windows-od lesz a Mac-el jobban megy együtt az Iphone
Az S21nek 120Hz kijelzője van a sima és mininek csak 60Hz (lehet nem is fogod észrevenni, de van akinek nagy különbség)
A rendszer elsőre teljesen már lesz ha még nem próbáltál IOS-t
Ha csak kiváncsi vagy szerintem nyomkodj egy 13as Iphone-t pár helyen ameddig csak tudszNem fogsz csalódni az Iphone-ban de lehet megnéznék egy Pro-verziót is a 13-as ból
Lehet én inkább egy Pixel 6a vagy 7a fele mennék el
Ha nem titok miért akarod elhagyni az Androidot?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bbendre
őstag
-
Vandie
tag
Sziasztok!
Szeretnék lassan Samsung Galaxy 21-ről váltani és szemezek az Iphone 13 vagy 13 minivel. Ami nekem fontos lenne, hogy filmezni is tudjak rajta, ugyanakkor kompakt mérete legyen, mert úgy fest, hogy egy ideig nem lesz lap-topom. A kérdésem az lenne, hogy a 13 vagy a 13 mini lenne jobb döntés az én igényeimnek illetve hogyha később újra lesz Windowsos lap-topom, akkor azzal az összecsatlakoztatás mennyire menne? (fájlátvitel pl). Sose volt még Iphone-om, de úgy érzem sok szempontból megbízhatóbb és hosszúéletűbb lenne.
Samsung Galaxy S9 -->Samsung Galaxy S10-->Samsung Galaxy S21-->Iphone 13
-
honeker
őstag
Üdv olyan tokot keresnék ami a gombokat az oldalán szabadon hagya most ez van [link]
-
őstag
Üdv a topiklalóknak!
Nem vagyok jártas aziPhone-ok világában, de mégis úgy hozta a sors, hogy foglalkoznom kell vele fájlszinkronizálás, mentést illetően, de problémákba futok.
A történet a következő.
Vettem egy ilyen adapter kábelt, hogy a telefonon lévő képeket, videókat számítógép nélkül egy hdd-re tudjam menteni. Minden jó, látja a gyári fájlkezelő a hdd-t, lehet böngészni, olvasni a tartalmát, de nem tudom áthelyezni a fájlokat, mert a fájlkezelő a több mint 5000 kép és videófájlból csak 2400-at lát. Ráadásul csak "Másolás" lehetőséget ajánl fel az "Áthelyezés" helyett.
Próbáltam más fájlkezelőket is, (többek között az ES FileExplorer-t) de ezek meg nem látják a hdd-t. Mit rontok el, vagy milyen fájlkezelő telepítése ajánlott, amivel minden könnyedén megy? Van esetleg valami szinkronizáló alkalmazás, amivel lehet egy hdd-re szinkronizálni számítógép nélkül?
Mindenkinek köszönöm a segítő hozzászólásokat!Üdv: Mcrazy
-
bbendre
őstag
A Google Pixelekre 3 évig és utána megkapod a következő Andorid verziót amikor megjelenik mint utolsó update. De csak az első kiadását. Utána ott vagy egy full bugos rendszerrel és onnan nincsenek patchek... szuper okos volt aki kitalálta
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Antosz
tag
Az Apple szerint a 16.6 verzió 25 sebezhetőségi hibát javít.
-
Doki42
őstag
Hali!
16.6 meg jött, újabb foltozgatás
hibajavítás.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
punisher1
aktív tag
válasz merqree #1902 üzenetére
Szia!
Köszi,megnézem.Szintén zenészek vagyunk mert a feleségemnek is vettem egy 13-as készüléket.Megleptük magunkat házassági évfordulóra
Igazából toknak magsafe-s tokot választottam inkább.[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
Bár Iphone13-am van ez inkább iOS kérdés, azért felteszem itt, hátha tud valaki segíteni.
Éjszaka néha ügyeletben vagyok és beállítottam egy Focus módot, ahol csak pár ember hívhat és küldhet sms-t.
Outlook-ot is használok és oda is kapok egy bizonyos e-mail címről olyan e-mail-t, amire azonnal reagalnom kell. Viszont itt nem találom, hogy hogyan tudnám ezt engedélyezni.
Outlook-ot hozzá tudom az engedélyezett app-okhoz adni, de ugye nekem csak az outlookban az egy adott mail címről érkező mail-t kellene engedélyezni. A többi ne ébresszen fel
Ezt valaki esetleg tudja, hogyan kell engedélyezni?
Köszönöm!
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
merqree
őstag
válasz punisher1 #1890 üzenetére
Én ezt vettem 2021 decemberében: https://www.spigen.hu/spigen--glas-tr-slim-ez-fit--apple-iphone-14-13-13-pro-privacy-tempered-kijelzovedo-folia--2db-
Még mindig az első darab van fent, a második fólia a feleségem telefonjára ment fel (szintén i13)
Toknak pedig "Spigen Ultra Hybrid Apple iPhone 13 Matte Frost Black tok, fekete" vettem magamnak. Ahogy rákerestem, nem találtam így nagy hirtelen.
A kettő együtt teljesen körbeveszi a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest