Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
Tudnátok ajánlani valami jó fóliát, amelyik nem gyűjti az ujjlenyomatokat és nem csillagászati az ára?
-
O.CS
aktív tag
Tokok miatt kérdezném, hogy a 13pro meg a sima 13 tök egyforma, ugye?
Theát ha a 13pro van kiírva akkor a sima 13-ra azt megvehetem? -
Doki42
őstag
válasz Krisztianby #1491 üzenetére
Ezek szerint jó lett?
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Krisztianby
tag
Sziasztok, nem rég megnyitottam a youtubot a telefonon és kifagyott az egész telefon. WTF . Gombokra nem reagál. Kijelző kivan fagyva. Így van már a telefon lassan 10 perce. Mit tudok csinálni?
nwm: Most újra indult..[ Szerkesztve ]
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
papirzsepi93
tag
Korábban egyik telómat kivéve egyet nem használtam fóliát mert azon kipróbáltam és zavart meg úgy éreztem mintha rontaná az érzékelést és persze sosem volt egyiken sem karc. Mondom akkor erre sem kell úgyis vigyázok rá.
Aztán vigyáztam is rá és mégis összeszedett egy kis karcot persze nem tudom hogyan. Kicsi kar és csak bizonyos szögből látszik, de tudom hogy ott van és zavar. Szóval inkább vettem hozzá egy fóliát és nem érzek különbséget abban hogyan érzékeli a kijelző a kezem. A faceid is ugyanúgy felismer mint mindig. Persze nem tökéletes de meg lehet szokni és legalább ha karcos lesz akkor a fólia lesz karcos nem a kijelző és ezzel már jobban érzem magam és nem himestojásként teszem a zsembe. -
Kbali
nagyúr
Én pl. egy kék, Spigen Liquid Air-t használok. Nem túl bumszli, illik színben.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Kék? Az pasis szín.
Azt láttad volna, hogy milyen érdekesen nézett rám az eladó csaj, amikor mondta hogy náluk a boltba most csak csillagfény színű telefon van, én meg rávágtam, hogy nekem pont olyan kell. Nem is igazán értem, alapvetően fehér telefon, az meg semleges szín szerintem. De a kékkel nem fogsz mellé lőni. -
Dyde
aktív tag
Sziasztok, valószínű ma rendelek egy 13-at. Tudnátok ajánlani ha egyáltalán van olyan tok ami aránylag véd legalább kissebb eséstől, de vékony amennyire lehet? Utálom a vastag bumszli tokokat, mindenképp valami vékonyat / ultra vékonyat keresek, nyilván védelem szempontjából itt kompromisszumot kell kötni de van valami arany középút, vagy valami bevállt márka?
-
O.CS
aktív tag
Hogy megtörjem ezután a kellemetlen téma után a csendet, egy kis közvéleménykutatást végeznék Kék színben ez a tlefon mennyire tetszik neketek?Egy hapsinak nem cink ez a szín?
[ Szerkesztve ]
-
merqree
őstag
Ha konkrétumra lettél volna kíváncsi, akkor vársz, és nem 24 óra alatt érkezett kettő hozzászólás alapján vásárolsz.
Amúgy itt is rákereshettél volna arra, hogy hivatalos apple forgalmazók Magyarországon, vagy akár az apple.hu-n is megtalálni azokat akik teljesen legálisan forgalmazzák és szervizelik a készüléket.
Nem a médiamarkt dolgozót finanszírozod, mert jellemzően elég szűk ársávban mozognak az apple eredeti termékei, amik nem szürke/fekete úton érkeznek Magyarországra.
Nemcsak az ÁFAra gondolok, hanem a rühes Artisjus-ra, aki a memória tárhely miatt tartja a markát... Azon kellene inkább felháborodni. -
morge
tag
válasz fornettisuti #1460 üzenetére
Mivel konkrétumot senki nem írt, (hardveraprón nem találtam),rendeltem onnan ahonnan jónak láttam. Médiamarkt alkalmazottakat nem finanszírozok. Használtan sem veszek 200-ért, így maradt 270-ért 1 év garanciával.
Szerintem 135ért vennél újat ,nem egyet[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Most amúgy emagról éri meg legjobban szerintem.15 havi 0%-os THM-el a magas infláció miatt szinte sufnigsm árba jön ki a végére, és 3 év hivatalos garanciája lesz az embernek.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Ha neked az mérvadó, lelked rajta, nem az én pénzem volt.
Személy szerint fele annyiért sem vettem volna ilyen zug gsm eladótól.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
merqree
őstag
válasz fornettisuti #1451 üzenetére
Vannak menthetetlenek…
-
Tibee86
nagyúr
-
morge
tag
válasz fornettisuti #1451 üzenetére
Árukereső szerint megbízható bolt minősítést kapott, 2018 óta árulnak.
-
fornettisuti
veterán
Székhely egy társasház földszinti szükség lakás, bátor vagy; telefonban sok minden van...!
Azt mondja: "elvileg"iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
morge
tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Telodeporól lett rendelve, az ár miatt (270990ft.), és elvileg 2 év Apple garancia van rá, legalábbis telefonba ezt mondták.
Van 14 napos visszaküldés is. -
kelly416
veterán
válasz defygaben77 #1445 üzenetére
Én mondjuk biztosítást is kötöttem, mert az enyém vizet is fog kapni, úgyhogy nekem legrosszabb esetben 40 Mátyásba fog fájni egy új. Ha más nincs, bejátszom.
-
kelly416
veterán
válasz defygaben77 #1441 üzenetére
Én pl. a Telekomban vettem. Nem hiszem, hogy egy év után elhajtanának a gondommal. Ez is bolt kérdése. Szerintem.
-
merqree
őstag
Ugyanarról beszélünk….
-
O.CS
aktív tag
Igen, pont ez a véleményem nekem is.Ha 1 év után van valami, biztos, hogy a több hetes levelezés meg járkálás után az lesz, hogy "ez nem garanciális probléma."
-
O.CS
aktív tag
Ezt a tokot próbálta már valaki?Az újlenyomatokat gyűjti a hátúlja?
[link] -
morge
tag
Sziasztok!
Lányom szeretne venni Iphone 13-at megának, árukeresőn nézegeti. Az olcsóbb helyekről is szabad venni, gyári garanciát nyújtanak ők is, vagy inkább felejtős?
Egyébként hány év jár az Iphonokra? -
juve600
nagyúr
sziasztok !
[link] ez ajánlott üveg ?
-
juve600
nagyúr
válasz fornettisuti #1430 üzenetére
-
fornettisuti
veterán
-
juve600
nagyúr
Gmail appot használom,annak az értesítési hangját lehet valahol állítani ?
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Ma jött meg a teló, olyan kérdésem lenne hogy a 4G/5G -t lehet -e valahol kapcsolni , VoLTE kapcsolót sem látok, illetve azt honnét látom hogy híváskor van 4g ? -
mg1992mg
senior tag
Én S20+-ról váltottam sima iPhone 13-ra, és nem fáj a 120hz hiánya, pedig használtam, és láttam is a különbséget. Annyival fluidabban mozog az iOS, hogy nem tűnik fel a hiánya.
-
O.CS
aktív tag
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy megéri az a plusz pénz a 14-est vagy pénzkidobás?
-
fornettisuti
veterán
válasz papirzsepi93 #1415 üzenetére
Nem. Olyant akarok tiltani, aki rejti a számát.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
papirzsepi93
tag
válasz fornettisuti #1370 üzenetére
Nem erre a lehetőségre gondolsz?
[link] -
kelly416
veterán
válasz Gömb Villám #1408 üzenetére
Nem teljesen értelek. Részletre vennéd, telekomos kártyával használnád, de semmi esetre sem telekomnál akarod venni? Ennyivel drágább mint a másik két szolgáltató?
-
Doki42
őstag
válasz Gömb Villám #1408 üzenetére
Igen, független.
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Kbali
nagyúr
válasz Gömb Villám #1406 üzenetére
Általában igen, a Vodafone még mindig hálózatfüggő Iphone készülékeket árul.
-
Gömb Villám
csendes tag
Sziasztok!
Vodafone-tól kihozott i13 vagy i14 az vajon függő? Telekomos előfizuval használnám. Köszönöm a segítséget.
-
baloo79
tag
válasz fornettisuti #1402 üzenetére
és kelly416: Köszi, közben rájöttem...
-
baloo79
tag
válasz kelly416 #1397 üzenetére
A feltöltött képeden bekarikáztam a kis szmájlit.
Arra sem jönnek elő?
Nekem ugyanúgy van, mint amit az ismerősöd feltöltött (Memojimatricák menüpont, stb.).(Remélem, jól linkeltem a képet. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest