Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz PACSA75 #1691 üzenetére
Nem értelek Titeket. S-Cross, Lodgy tökéletes. Elsőre halk picit a beszélgetés, de egyszer feljebb veszem és utána a beszélgetések hangereje is jó meg a zene sem üvölt. Szoktam telóról is zenét hallgatni meg rádiót is, ez sem lehet ludas. Mind ezen a telón, mind pedig az előző S20FE meg Mi9Tpro telón is ugyanígy működött.
-
PACSA75
őstag
válasz honeker #1690 üzenetére
A telefonálás nekem is halkabb, mint a rádió vagy más zenehallgatási lehetőségek, viszont, ha féltekerem a hangerőt, akkor hallani rendesen. Ennek csak annyi a hátránya, hogy mikor a beszélgetésnek vége, azonnal le kell tekerjem a hangerőt, különben beindul a zene iszonyat hangosan. Szóval valóban kaksi, de nekem így ment androidos telefonnal is.
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz honeker #1688 üzenetére
Még egy- két kérdés: mi halk? A zene, vagy a navigáció, vagy mindkettő?
Az autó saját fejegysége vagy egy utólag beépített androidos lejátszó?
Nekem amúgy Ford Focus eredeti fejegységgel jól műxik, valamint Ford Transit utólag beépített android lejátszóval is jó a hangerő. A Transitban csak a Waze-el van gondom, ha a rádió megy. Nem veszi le a rádió hangerejét mikor Lotti hozzám szól. De ha Spoti megy akkor rendben van ez is. Szóval sajnos nincs ötletem hol lehet nálatok a hiba😥. -
PACSA75
őstag
-
honeker
őstag
Üdv androidro váltottam az ismeretlenbe Hején közel sikerült be állítani de a Auto kihangosító nagyon halk már felvetem a blutusz hangerőt a másra. Van valami okosag
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
Antosz
tag
Azt, hogy tudom beállítani mikor asztalon van a teló lezárva és üzenet jön viber vagy messenger akkor ne világítson a vagyis ne kapcsoljon be a kijelző?
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
Antosz
tag
Hogyan tudok icloud emailt létrehozni?
-
M1995
aktív tag
-
kelly416
veterán
Kékfoggal csattintottam egy hangkeltőt hozzá, de valami gyík módon zenéltek együtt. Mint egy régi rossz rádió. A hangszóró egy garázsban használatos kínai vacak, de memóriakártyáról szépen szól és más telón játszott zenén is volt mély meg magas. A gyári lejátszóban nem találtam hangszínszabályzót sem. Én vagyok a láma? Bluetooth fülessel vagy fejegységen szépen szól egyébként, úgyhogy lehet, valami mást kellene beállítsak.
-
-
fornettisuti
veterán
GMail app a levelezőm és Chrome az alapértelmezett böngészőm, problem solved, minden másra ott a Face ID.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Antosz
tag
Köszi igen ncore.pro a helyes. Megoldva. Akku most feltöltött safari is szépen megy. Kicsit basztatni kellett. Egyenlőre minden jó. Még a Mail appal vacakolok de úgy látom kénytelen leszek lekapni a gmail-t.
-
aktív tag
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Amit kérdezni szeretnék csak nehogy hiányérzetem legyen. A kamera érdekelne hogy sima 13-ról érdemes-e pro-ra váltani? Felhasználási terület az nyaraláskor fotózás és átlag felhasználás. Sorryválaszt előre is köszi.
-
aktív tag
GMail push csak a saját GMail App-ban lehetséges, a Google tiltása miatt. Tehát a gyári Mail (iOS) ezt nem tudja, mert a rivális nem engedi neki.
Tehát vagy azt töltöd le, vagy az Outlook iOS-t, mert az is képes rá. Plusz a Yahoo Mail App is… ezeket teszteltem eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Antosz
tag
Mióta a teló meg van a Mail appban bejelentkeztem a gmail email címemmel de sose jelzi az új üzeneteket. Csak akkor látom ha belépek az appba. Pedig minden értesítés be van kapcsolva. Ez miért lehet?
-
Antosz
tag
válasz PACSA75 #1619 üzenetére
Semmit nem bactam el. A telefon alig egy hónapos nincs zsebszösz benne és a kép is mutatja hogy töltőn volt. Minek linkeltem akkor képet. Egyszerűen nem töltött fel. De írta is a teló este és jelezte a piktogram. Szóval nem értem.
-
PACSA75
őstag
"Nem töltött fel az éjszaka. Ez mitől lehet?"
1. Nem dugtad be jól a csatit.
2. Zsebszösz került az töltő aljzatba. Ezt pucold ki óvatosan egy fogpiszkálóval."A másik pedig hogy a Safari bizonyos weboldalaknál azt írja, ’nem nyitható meg az oldal mert túl sok átirányítás történt."
Valamit te bactál el, én ilyet soha nem tapasztaltam, így ötletem sincs.
"Kezdek kiábrándulni..."
Akkor vegyél androidos telefont, no para.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Szia!
"A másik pedig hogy a Safari bizonyos weboldalaknál azt írja, ’nem nyitható meg az oldal mert túl sok átirányítás történt."
A sütik (cookie) blokkolása be van kapcsolva? Ha igen, tégy egy próbát úgy, hogy kikapcsolod ezt az opciót.
"Ez általában azt jelzi, hogy bizonyos adatokat vagy beállításokat frissíteni kell a Safari böngésződben. A probléma megoldásához kövesd az alábbi hibaelhárítási lépéseket.
iPhone, iPad vagy iPod touchCookie-k engedélyezése a Safariban
A kezdőképernyőn koppints a Beállítások menüpontra.
Görgess lefelé, és koppints a Safari lehetőségre.
Az Adatvédelem és biztonság menüpontnál csúsztasd a Cookie-k blokkolása kapcsolót Ki állásba.
Koppints a Mindig engedélyez lehetőségre."Forrás: [link]
-
M1995
aktív tag
válasz kelly416 #1612 üzenetére
Még olyan apróságok hasznosak:
Safariban webcím beíráskor a pont hosszú nyomásra feldobja a .com, .org, .hu stb. végződéseket. Spotlight gyors számolás, árfolyamokra.
CC-ben hosszú nyomásra gyorsan el lehet érni dolgokat, pl. Timernél előjön egy csúszka percekre és haptic feedback szépen visszajelez, zseblámpa fényerő fokozatai, a fényerőnél a true tone, night shift és világos/sötét mód (ezeket egyébként ütemezni is lehet) és amúgy is érdemes nyomogatni hosszan ahol eszedbe jut, home screen ikonok hosszan beállítások, térkép, óra stb. kis menü feljön, Safari vissza gombot és a tabváltó gombot is hosszan, sok hasznos menü előbújik.
Üzenetekben kitűzni kedvenceket felülre. Van még pinch gesztus is, aki ügyes: Vágás, másolás és beillesztés az iPhone és más eszközök között
Shortcut app is képes hasznos dolgokra, rá kell szánni az időt a rendszer megismerésére, kisegítő lehetőségekben is akad pár hasznos apróság. Billentyűzet 123 gombról csúsztatás, shift duplán caps lock és space hosszan kurzor vezérlés.
Notes és Files pdf scan. Files-ba "beköthető" pl. a Microsoft OneDrive is. Objektum kivágása képről nyomva tartással és beillesztés akárhova. Freeform is jópofa, ha van Apple Music előfizetés, akkor komolyzenére letölthető a Classical app. -
M1995
aktív tag
válasz kelly416 #1608 üzenetére
Pl. Photos app lent vagyok, ugye alul vannak a legújabb képek, kijelölés, utolsóról csúsztatom az ujjam vissza az előző képekre és így közben másik ujjal megérintem a kijelző felső részét (notch, óra sáv) és akkor felugrik a legelső, legrégebbi képekhez, bumm két mozdulat kijelölni ezer képet. Remélem érthetően írtam.
Mail levelek lista nézetben két ujjal lehúzni gyorsan kijelöl.
Számológépben elírsz egy számjegyet, vissza swipe törli és nem kell elölről kezdeni.
Shake to undo: kisegítő lehetőségek, érintésnél be van kapcsolva?Az is jó hosszú nyomással meg lehet fogni több elemet és drag&drop pl. home screen ikonok rendezésénél, Apple Music-ban dalokat megfogni és rádobni a lejátszó sávra.
Safari: címsávon swipe jobbra-balra tudsz váltani gyorsan a megnyitott oldalak között
Spotlight: főképernyőn lehúzás, vagy az is jó hátlapi dupla vagy tripla kopp legyen a spotlight, így amikor egy appban vagy nem kell érte a főképernyőre menniWidgetek: bár keveset használok, a stack funkció nagyon jó, egy pakliba bepakolható több widget és magától rotál (állítható manuális lapozásra is)
-
bbendre
őstag
válasz kelly416 #1607 üzenetére
Két ujjas kijelőlés dev oldala: [link]
De ebben a videóban benne van a legtöbb: [link]Itt pedig egy leírás:
https://9to5mac.com/2019/06/12/gestures-undo-ios-iphone-ipad/[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
M1995
aktív tag
válasz kelly416 #1603 üzenetére
Egyebek:
gyorsan akarsz egy oldal aljára érni, hosszú nyomással fogd meg a scroll bart és gyorsan le lehet húznioldal tetejére ugrás: csak fent érints meg valahol notch óra sávjában
így gesztusokkal több száz kép is kijelölhető
email, zene swipe opciók
rázás visszavonás, hátlapi koppintások
Van még egy rakás gesztus, ami gyorsít. -
bbendre
őstag
válasz kelly416 #1604 üzenetére
Nem rossz az IOS, nekem másfél év után még mindig mutat valami érdekeset az Android után. Egy csomó mindenre azt hittem, hogy nincs de pl a számsor hiánya aztán kiderül szép lassan, hogy egy kicsit máshogy, de kb megvan ugyan az. Persze az Android után csak nézek, hogy nincs mert megszoktam, hogy ott van és amit nem látok az nincs
Igaz egy halom dolgot elfelejtek. Pl
- a 3 koppintásos "copy/past/select" menu
- A két ujjas kijelőlés húzással
- Meg a undo és a vissza - előre guesture ...
- Hosszan nyomod spacet és tudod a kurzort vezérelni
és azok amiket elfelejtettemJó rendszer ez csak nehéz mindent fejben tartani
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bbendre
őstag
válasz kelly416 #1589 üzenetére
Tarts lenyomva a szamokat az also sorban a bal kezeddel kozben nyomd be a szamokat a jobb kezeddel, amikor felengeded visszakapod a betuket
lr: amit irtal azt nem is ismertem ma is tanultam valamit
[ Szerkesztve ]
-
LR
csendes tag
válasz kelly416 #1589 üzenetére
Nem szükséges 3 gomb megnyomása. Ha nyomva tartod az "123" gombot és a számra, vagy bármelyik másik karakterre csúsztatod az ujjadat és ott engeded fel, akkor beírja a karaktert és visszalép a betűkhöz. Így igazából 3 gombnyomás helyett elég egy gombnyomás és egy csúsztatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest