- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sbernardo86 #5498 üzenetére
“annyira nem tetszik és úgy tudom 1 napot is alig birják ki”
Ha napi 8-10 órát sportolsz akkor valóban nem fogja bírni. -
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
Egy pár napja már én is 11 Pro-t használok. Egyelőre próbából. Első IOS telóm lenne, egy Samsung S20FE-t váltana le. Igazából kiváncsiságból váltanék, mert tudásban pár dologban visszalépés lenne.
Legnagyobb problémám, hogy az órám Samsung Watch 4 nem támogatja, így ha cserélném a telefont, akkor cserés lenne az óra is. Kiváncsi lennék, hogy apple Watch-ot leszámítva - annyira nem tetszik és úgy tudom 1 napot is alig birják ki - milyen más smartwatch-al használjátok?
Köszi -
válasz
Zozo0525 #5496 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, & @#5495 Morgenstern
-
Helló!
Lányom nem hagy békén a sznobizmuskezdődő dolgaival (csak nájki' cipő, nájki' zokni, és most újonnan az ifon'), így kénytelen vagyok elkezdeni körbejárni az iPhone témát.
Egyelőre nem nézegettem használt telefonokat, és láttam a HA!-n, hogy vannak faceID off hidetések.
Ez pontosan mit jelent? 2020-ig visszamenőleg rákerestem erre itt a fórumon, de nagyon érdemben nem találtam semmit, így gondoltam rákérdeznék, hogy egyáltalán szabad-e ilyen hibával venni iPhone-t. (Mert 1/3 áron van egy 13 minihez képest...) -
Snoop27
őstag
válasz
matehajagos #5491 üzenetére
Semmi értelme, az enyém is 80% körűl van s lazán birja az 1 napot, pedig játszom is rajta.
-
Én most adtam el a 11PM-ot 84%-al. Szerintem még bőven elketyeg, nekem 1 napot simán bírt.
-
matehajagos
tag
Sziasztok!
Azokhoz szólok, akiknek kb. 2 éves 11 PM-jük van. Anyukámnak vettem egy 11 PM-et 85%-os akksival, 410 ciklussal. Ez kb. hány óra használatot tesz lehetővé, mit gondoltok kb. 2-3 évig egy anyuka felhasználása mellett elketyeg még ezzel az akksival, vagy inkább cseréltessem ki és induljon tiszta lappal? Ha most is tud még ilyen 5-6 óra kijelzőidőt egy ilyen akksi, akkor szerintem az még így is min. 2 nap nála.
Köszi a segítséget! Üdv: Máté -
-
zmtTom
aktív tag
Bocsi a kérdésért de nem értek hozzá. Most készülök én is venni egy 11 Pro-t mert ez tűnik a legjobbnak. Biztosító cserélte ki újra. A kérdés hogy minden 11 Pro SIM+eSIM-es? Vagy ha nem akkor hogyan tudom megállapítani hogy nem?
-
icezozo
addikt
Változott az akku idő a 16.1-el ?
-
tboldi
nagyúr
Tölthető az iOS 16.1!
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
Morgenstern #5479 üzenetére
Nem-nem. Most pl elondult a face zenével együtt. Nem értem..
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok! Nemrég én is csatlakoztam a 11 Pro Max klubbhoz.
-
Én úgy tapasztalom mintha megszűnt volna a billentyűzet lagg probléma iOS 16.0.3-nál.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Morgenstern #5470 üzenetére
Én rövidesen egy XS-t váltok le egy 11 Pro-val...
-
bbendre
őstag
válasz
Morgenstern #5472 üzenetére
A legjobb. A12pro es 13pro szerintem rosszabb. Nagyon jol valasztottal
-
Jano_023
őstag
válasz
Morgenstern #5470 üzenetére
Használd egészséggel.
-
Morgenstern
tag
Belépek én is a klubba egy sima 11 Pro-val. Egy iPhone 8-ast fog váltani
-
pepetech
őstag
Igaz már régóta 13 pro tulaj vagyok de meg nem mondom a pontos fórumot hogy hol írták de állítólag az iOS 16 agresszívabb a kijelző cserélt iPhone-ra azaz ahol nem a hivatalosan előírt formában cserélt, szóval előfordulhat hogy sufni cserés volt a kijelző.
-
Nektek iOS 16 óta (aki frissített) nem laggol a billentyűzet?
-
pitőr.
tag
Sziasztok! iPhone 11 prom elkezdett egy olyan hibát produkálni, hogy bizonyos fényerőnél vibrál a kép. Főleg homályos háttérnél lehet észre venni vagy egy widgnél pl időjárás vagy akkumulátorok. Volt valaki aki mar
találkozott ilyennel? Amúgy ha a némító pöcköt kapcsolgatom akkor abba marad de amint abba hagyom megint előjön. Alacsonyabb vagy magasabb fényerőn nem tapasztaltam. Szerintetek? Most hogy írok így is lehet észlelni(Mellékelem az említett fényerő beállítást)
-
pepetech
őstag
válasz
Tibee86 #5458 üzenetére
én 11 pro-ról tértem át 13 pro-ra. Az aksi kegyetlen ilyen téren de a 11 pro már 84%-os volt nekem. De a telefont este 8-kor néha 45%-on rakom fel tölteni
Most 61%-on vagyok 3 óra SOT-val. ami több mint jó. ja és reggel 6-kor veszem le töltőről
Annyi, hogy egy régebbi 5W-os töltővel töltöm. -
bigrock
addikt
Köszi a válaszokat!
Most egy Xs-t nyúzok, amit teljesen bejön, csak már az akksija gyengélkedik, meg a beszédhangszóró is recseg, ideje lenne nyugdíjba küldeni.
Mivel amúgy is cégre veszem, ezért szinte mindegy, hogy honnan van, úgyis 1 év lesz rá a gari. Az A**a-nál van most 279.000-ért 11 Pro, lehet, hogy lecsapok rá.
Szerk: most látom: "Használt vagy javított termék, hibátlan állapotban..." hmmm. -
Jano_023
őstag
válasz
bigrock #5450 üzenetére
Nagyon jól írod, hogy a telefonok árai elszabadultak. Erről több helyen beszéltek és lehet olvasni és tényleg étségbe ejtő. Én másfél éve szereztem be a 11 pro Max-ot mikor az Istyle szórta ki őket és így is drága volt 350K volt de az 512GB verzió.
Most én is azon gondolkozom, hogy kell e váltani valamint hogy a feleségem sima 11-ét ami már 3 éves lesz januárba le kell e váltani a 14-re vagy egy sima 13-ra.A dillema nálunk is, hogy annyival nem tud többet az új modell mint amivel több pénzt kellene rákölteni. A 11 széria még kapni fog 2-3 évig supportot ahogy tboli is írta.
Talán 11 szériáról akkor lesz értelme váltani ha a noch eltünik vagy valami nagyobb változás lesz addig marad.Szóval válaszolva a kérdésedre is é is azt tudom mondani mint az elöttem szólok. De esetleg ha körülnézel a használt piacon tudsz venni olyat ami garis és jó állapotú. Csak a szolgáltatótól vásároltakat kerüld el.
-
Tibee86
nagyúr
-
bigrock
addikt
Sziasztok! Szerintetek érdemes még 11 Pro-t venni újonnan? Gondolkodom, hogy megvárom a 14-et, de egyrészt ez a méret nagyon bejön, másrészt még nincs vevő a fél vesémre, hogy megvehessem az új modellt
-
Yettel függő iP11Pro-t mikor lehet függetleníteni (nem első tulajtól venném én se, gondolom adásvételi, számla nincs).
Köszönöm előre is a segítséget. -
pepetech
őstag
válasz
HoppMaster #5442 üzenetére
Szia! Akár jó lehet a love mei tok: [link]
Viszont hatalmas lesz tőle a telefonod.
Amit linkeltem sima pro-hoz van! ha Maxod van meg ne vedd!!!
-
HoppMaster
aktív tag
Használ valaki Otterbox féle full védelmet ehhez a telóhoz?
Mindenképpen olyat keresek ami az elejét is védi, munkám miatt. Van, olyan, mikor ugyanabba a zsebbe 2 telefon van és pl volt eset megrepedt az üvegfólia. -
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Kameránál ki lehet kapcsolni az éjszakai módot?
Hol lehet beállítani az sms hangjelzést? -
Ngtx
aktív tag
válasz
RandomGosu #5437 üzenetére
Köszi, megnézem mit produkál.
-
Ngtx
aktív tag
Nálam 15.0.1. van fent jelenleg.
-
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani azt, hogy a telefon (90 fokos) forgatására a kép is forduljon (kamera és fotók)? -
pepetech
őstag
válasz
Pietro 22 #5424 üzenetére
Az a baj, hogy a telekom a kérdésre ad választ.
A kérdést pedig ügyesen kell feltenni, hogy okosabbak legyünk.Ha hibát keresünk nem fognak találni abban az esetben ha nem hiba áll fennt hanem azon a területen éppen fejlesztések vannak.
Párom Cigándi és még tavaly volt 1-2 hét amíg haldoklott a telekomos hálózat Cigándon és vonzás körében.
Szóval ha nem régóta áll fenn a hiba érdemes várni hátha csak fejlesztések vannak arra. Illetve ha független a telefon megpróbálni más szolgáltatóval is.
-
Pietro 22
aktív tag
válasz
Jano_023 #5422 üzenetére
Otthon is, és két külön településen csinálja mindkettő ahol eddig egyik helyen sem. Váltottunk fokot is, sőt a régebbi tok is vissza került rá, amivel ugyan úgy csinálja. Mindkettő.
Ha lehet hinni a Telekomnak, hogy náluk nincs hiba akkor valószínűleg hardver lesz. Csak furcsállom hogy mindkét telefonnal egyszerre jön elő.
Viszont más ötletem nincs, ha más nem tapasztalt ilyent.
Köszönöm a visszajelzésed! -
Jano_023
őstag
válasz
Pietro 22 #5421 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet és nekem is i11ProMax van. Én mondjuk Telenor hálózaton vagyok. Nem lehet hogy a tok amit használsz takarja az antennákat ? Próbáld meg tok nélküli. Vagy lehet mind ketten olyan helyen vagytok ahol a térerő rossz. Harmadik variáció hardver hiba. Ha a szolgáltatót kizártad.
-
Pietro 22
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalt valaki akadozó mobilinternetet szolgáltatást bármelyik IPhone-on?
Nekem 11 Pro max van, Páromnak SE 2020 és mindkettőnknek időnként elmegy naponta többször is a mobilnet. 4G kapcsolatot jelzi, azt írja van net, de se böngésző nem tölt be semmit, se az iMessage nem működik, (sima sms-ként küldi el), és ha épp például filmet nézek rajta, az is megáll. Ilyenkor üzenetek sem jönnek meg. Ilyenkor egy repülő üzemmód be-ki kapcsolás és máris jó! Mindkettőnk telefonja ezt produkálja már több mint egy hete lassan. Mindkettőnknek legutolsó stabil OS van fent. Hívtam a Telekomot azt mondták, hogy náluk nincs hiba, SIM kártyán futtatták le valami diagnosztikát, abban sem láttak hibát. Mondtam nekik egyik eSIM másik sima fizikai, de fura lenne ha egyszerre két külön típusú Iphoneon menne tönkre valami.
Szoftveres dolog lehet ez, vagy mégis a Telekomnal lehet valami hiba? -
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom beállítani, hogy a képernyő érintéstől ne éledjen fel, csak a főgomb megnyomására? -
SG3rg0
őstag
Tárcsázó billentyű hangját hol tudom kikapcsolni? Nem találom.
-
Jano_023
őstag
válasz
torrente91 #5412 üzenetére
Nálam kb 10-15 másodperc múlva jó lesz. Szeritem nálam más gond van mint nálad. Közben nem tudom ha jönne hívás akkor mi lenne. Olyan még nem volt.
-
Jano_023
őstag
válasz
torrente91 #5410 üzenetére
Nálam ennyire durván nem de néha a Facebook messenger fagy be így. De azon kívül hála égnek semmi.
-
torrente91
tag
Sziasztok!
Egy korábbi hozzászólásomban említettem, hogy a telefon kb havi rendszerességgel csinálja, hogy egyik pillanatról a másikra egyáltalán nem reagál az érintésre. Maga a telefon nem fagy le mert ha hívnak, ugyanúgy megjeleníti a kijelző, a sirihez tudok beszélni... na most, dec. 29-én leadtam garanciális javításra az istyle-ba, úgy mentem oda, hogy közben produkálta a hibát a telefon. Ma szóltak, hogy mehetek érte és mondták, hogy lefuttattak rajta egy diagnosztikát és az nem mutatott hardverhibát, erre én azonnal vissza is küldtem, mert mondtam, hogy nem fogom így elvinni ezt a készüléket, úgyhogy most fut mégegy kört a szervízben... Én már próbáltam gépen szűz telepítést is úgy, hogy nem tettem vissza a mentésemet stb. Valaki találkozott már ilyen hibával?
-
SG3rg0
őstag
Van értelme a 18W gyors töltőmet lecserélnem, egy 5w-ra? ( akku kímélés szempontból )
-
SG3rg0
őstag
Ios-en nincs olyan widget vagy app vagy bármi, hogy a telefon lezárásához ne a fizikai kapcsolót kelljen használni?
-
torrente91
tag
válasz
torrente91 #5401 üzenetére
Megoldódott
-
torrente91
tag
Sziasztok! iTunes restoret nyomok most, de eléggé lassúnak tűnik a folyamat, már 1 órája azt írja, hogy iPhone felkészítése visszaállításra... a telefont közben ugyanúgy tudom használni. Azon agyalok, hogy lehúzom a gépről, de nem merem, hátha valami folyik a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged