Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
válasz
torrente91 #3899 üzenetére
Szia! Helymeghatározás/Rendszerszolgáltatások, “időzóna beállítása” legyen engedélyezve. Talán csak ez a problémája.
-
torrente91
tag
Sziasztok! Az miért van, hogy a night shift meg a sötét mód nem kapcsol be akkor, ha automatikusra állítom, csak akkor, ha ütemezem?
-
BabMester
senior tag
Nem, ugyanakkor eddig hibával nem találkoztam és a Zene app sem omlik már össze végre. Úgy overall sokkal stabilabbnak és kicsit gyorsabbnak tűnik az egész rendszer hiába béta.
A widgeteknek nem sok értelme van még, mert még csak pár gyári apphoz van, viszont jól néznek ki.
Az App drawert vagy itt minek hívják viszont remelem nagyon gyorsan kikapcsolhatóvá teszik, mert zavaró és felesleges nekem.
-
BabMester
senior tag
Na feltettem a iOS 14-et, hátha nem fog ennyit szórakozni a Zene meg az AirPlay. Végre YouTube PiP itt is, ingyen.
Nagyon hiányzott android után. -
NemMo
őstag
-
csab2
veterán
Nektek működik a telefonon levő net megosztása PC-n? Nekem az istenért sem megy. Először csak wifin nem ment, most már kábelen sem. 🤬🤬🤬
-
temes69
aktív tag
válasz
Gabes13 #3871 üzenetére
Köszi az infót. Nekem egyre több az iphone mostanság a baráti társaságban, mert már sokan megunták a droidot és kíváncsiak a riválisra. Meg ha nem akarsz kínai telót venni akkor a Samsungon kívül nem nagyon van más (a Sony-t most hagyjuk). Meglátjuk, biztos fogok anyázni amíg meg nem szokom
-
temes69
aktív tag
Sziasztok,
Váltanék droidról 11 év után, ebből 5év Samsung. Kicsit meguntam már és jó lenne egy kis változás. Note8-ról jönnék 11 pro-ra. Tudom, hogy mennek a google alkalmazások, de kicsit félek, hogy minden normálisan szinkronizál e. Gondolok itt pl a google fotókra, illetve ha hozzáadom a google fiókom az ios-hez akkor leszinkronizál mindent? Névjegyeket tudom, hogy igen, de pl a wifi kódokat is? Vagy azokat újra meg kell majd adnom? google keep?
Illetve ios-ben van olyan, mint a Samsungál a samsung pass(ujjlenyomattal bejelentkezni különböző alkalmazásokba, fiókokba)?
Jah és az autós kihangosítós bt szakadás nem számít mivel nem használok kihangosítót -
hexup
kezdő
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Továbbítottam. Évek óta IPhonet használok, de mikor kérdezte, lefagytam
Nekem ezek nem szükségesek és fel sem tűnt, hogy ilyet mi nem tudunk. Persze már mondta, hogy milyen gáz az ios, meg hogy egyszerre csak egy dolgot tud a telefonon, míg ott YouTube közben messenger egyszerre meg viber stb. Mondom jó jó..
-
hexup
kezdő
Sziasztok!
Nagyon amatőr kérdésem lenne
Ismerős most lépett be az ios világba, és arra kíváncsi hogy van e bármi módszer arra, hogy ha kap egy értesítést bármiről, de pl nem hallja/nem látja a telefont épp, akkor ha ránéz a telora, anélkül tudja hogy értesítése van, hogy a telohoz kéne nyúlnia. Erre nincs módszer ugye? Én nem tudok róla. Nálam csak a vaku villan, de ugye az épp akkor történő dologról értesít. Ő meg androidos volt aztán zavarja hogy mindig tapiznia kell -
Ck.
addikt
válasz
kchris78 #3860 üzenetére
Szoktál-e a BMW-ben a szifonról zenét hallgatni BT-n keresztül? Nálam több BMW és több szifon esetén is ugyanaz a probléma, nem tudok számot váltani és scrollozni a listán. Hiába nyomok rá az idrive gombjával vagy a kormány tekerőjével, nem történik semmi, sokszor pedig kiírja, hogy ‘nincs bejegyzés’, ha a listára megyek. Kábellel tökéletes. A net tele van vele, nem egyedi eset. Nálad merült fel ilyen probléma?
-
Nem semmi küldtek meg egy üveget 😂
-
kchris78
veterán
nekem 2013-as F30 BMW szintén tökéletes hívásra tel.könyv etc. Ezzel párhuzamosan megy a streaming egy SBH-50-es SONY régi headsetre az sem akad. Ha jön hívás átmegy az autóra utána visszaáll a headsetre zenére. Szerintem ez a hiba egy olyan hibából akadhat hogy mind a problémás BT eszköz mind az iphone 11 pro max BT rétegének fejlesztői kicsit kreatívan értelmezték a BT szabványt valahol és emiatt nem bírnak egymással meglenni. Különben mindenhol problémás lenne a 11 pro max.
-
D4ni
őstag
Én xiaomi fm transmittert használok, azt is eldobja. Watchom nincs, csak egy mi band 4-em .
-
Thewent12
aktív tag
-
Kyller
senior tag
válasz
Navaren #3855 üzenetére
Nekem 2014-es b7 VW Passatom van. Ha nem viselem az okosórát, akkor semmi gond nincs, zenelejátszás is megy, meg a kihangosítás. Viszont ha rajtam van, és az appja nincs a memóriában, akkor a kihangosítás használhatatlan, recseg-ropog, a másik fél egyáltalán nem hall...
-
Gsx-rr
veterán
Ezt a Bluetooth Problémát meg kéne nézni hogy milyen autóknál csinálja. Nekem egy 2006-os BMW nél tökéletes. Most próbáltam egy 2016-os BMW nél itt is tökéletes ,2 nap alatt nem volt gond. Viszont egy 2013-as Porsche Panameraánál azonnal eldobja hívásnál a hálózatot.
Mindegyik autón a legújabb szoftver van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest