- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
válasz
tibcsi0407 #4256 üzenetére
Ha nem lesz sokkal drágább a 11pro vagy pro maxnál akkor nyilván érdemes megvárni.
Én azt mondom hogy 11 ről lesz most felesleges váltani.
Xs Maxról csak az esti kép készítés előnyei miatt váltottam mert az már Androidon is a legtöbb tudta így az bosszantott.
A következő ami megfogott az a 120Hz. Majd ha tudja üzembiztosan a mostani 2 napi üzem időt mint a mostani 11pro maxom akkor váltok -
Bilux
veterán
Most van egy olyan érzésem a 11 széria tartani fogja az árát.
12 nem lesz egy nagy újítás amiért a sok 11 tulajnak cserélni kéne. Majd a 12s vagy 13 talán -
Bilux
veterán
FB alatt ha valakinek írok vagy videó megy akkor forrósodik fel random.
Tegnap pl a Messenger appban giffeket kerestem és úgy kifagyasztotta a telefont hogy újra is indult -
Bilux
veterán
Nem hiszem el hogy ezt a hangulatkeltőt kell itt olvasni nap mint nap...
Itt nincs topicgazda? -
Bilux
veterán
Így van az akkumulátornak nem tesz jót garanciában meg inkább 2 év múlva cseréljék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest