- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kori77
tag
Sziasztok!
IPhone 11 pro telefonommal kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Az akku állapotom hetente leesik 1%
Normál használat mellett 2 naponta töltöm gyári töltővel. Szerintem ez nem normális. Tudom volt már itt erről szó,de ha így megy tovább csúcsteljesítményről le fog menni normálra. 62 ciklus töltés volt eddig.Decemberi vásárlás.
Szervizes azt javasolta vigyem be a készüléket,de én nem szeretném ha csak egy aksi csere lenne egy majdnem új telefonon.
Vajon ilyen esetben cserélik a készüléket? -
Bilux
veterán
Nem hiszem el hogy ezt a hangulatkeltőt kell itt olvasni nap mint nap...
Itt nincs topicgazda? -
Navaren
aktív tag
válasz
coolrider #2994 üzenetére
Így van, a fórumon szíved joga, hogy mit írsz és kérdezel, ezzel nem is volt gond; mindig kaptál választ is, ha lehetett segíteni. Tőlem is, többször is.
Ne feledd azt sem, hogy a fórumba nyilván nem azok fognak többségben írkálni, akiknél hibamentes a telefon és nem jelentkeznek a fent említett röccenések, értelemszerűen inkább azok vannak jelen aktívan, akiknél valami nem egyértelmű, vagy nem működik. Nem korrekt ezek alapján általánosítani. A telefon messze nem hibátlan, és a mai napig vannak kínosan idegesítő részletei, de ezektől még nem lesz az egész koncepció kollektíven szar.
Az általad tapasztalt hibáknál - amiknek egy komoly része inkább csak szokatlanságból adódó nyűg (rendszer kezelhetőség, kijelző színhőmérséklet, stb.) - sokkal komolyabb gondokat is soroltak fel a hsz-ek között, mégsem nyilvánította senki sem következesen 'szarnak' az egész kütyüt úgy, ahogy van, pedig nem 4-5 hete használják csak a rendszert.A melegedést pedig pl. egyébként többször is írták/írtuk már, hogy nem idegen az iPhone-tól komoly használat mellett (és ez nem egyedi probléma, az S20 topik is többek között erről is szól), de ha tényeg lenne egy komoly tervezési baki, és nyáron tényleg kuka lenne a telefon, akkor ez már kiderült volna, máshol volt már bőven olyan jó idő, mint nyáron itthon, mégsincs tele a szaksajtó a 'overheat-gate'-tel, ha lenne ilyen, már botrány és meme is lenne róla.
A terheletlen rendszer indokolatlan melegése pedig többnyire szoftver probléma, egy process akadt be akár 3rd party App-tól is, amelyik folyamatosan pörög, megemelkedik a fogyasztás, ergo melegedni fog a telefon is - az ilyen pedig nem konstrukciós hiba, majd jön pl. a kövektező, vagy azutáni iOS-es facebook frissítés, aztán jó lesz.A visszhangot arra értettem, hogy mikor valaki előjön egy problémával, rendszeresen rákontrázol ezzel a 'mondom én, hogy szar' kommenttel, annak ellenére, hogy többen is kérték, többször is, hogy ne csináld.
Az továbbra sem gond, ha valamilyen problémát kérdezel vagy vetsz fel. Akkor sem, ha volt már.Az utolsó bekezdéseddel nem tudok mit kezdeni, ne haragudj, de az aggodalmad mindenesetre megható.
-
coolrider
tag
válasz
Navaren #2991 üzenetére
Hat amit te irsz az nem igaz tetelesen!
Eloszor is ide nem kell hozzaeronek lenni,h beleszolj barmibe is.
Es ha vegigolvastad azokat amiket irtam,konkretan igazam volt.a kamera egy ocska szar volt,ezert ki is csereltek.
Mar jo.
De en meg most sem vagyok elajulva tole.
Aztan ripityara tort,mert leesett kb 60centirol.
Ertem en h masnak nem tort ossze nagyobb eses utan sem,de nekem igen.ezek utan mit mondjak rola?
Ebben a tekintetben is szar.
A kepernyofoto tema legyen legenda,nem nagyon erdekel.
Az h nem ertek hozza,azt magam sem tagadom.
Viszont nem szimplan fikaztam ezt a telot,hanem azt is leirtam amiben jo,es ami tetszik.
Ma amugy kb 15percig neztem a tv-t rajta a kocsiban,es meglehetosen felforrosodott.
Ez a nyari melegben=kuka.
Es ha azok akik ertenek hozza szamtalan panasszal elnek,(visszaolvasva lathatod)akkor ez csak azt tamasztja ala,h ez a telo egy tularazott valami,ami korantsem hozza azt a szintet,amit azok elvarnak,akiknek mar volt jopar.
Lehet ezt szepiteni,de alapvetoen ez nem az a telo amit az ára,előelete tükroz.
Amit te"visszhangnak"irsz,az azert van,mert ha csak futtaban nezek be ide,akkor nem okvetlen olvasom el,h elottem mar parszor megirtak az adott problemat.
De ha ez teged ennyire zavar,akkor szimplan hagyd figyelmen kivul es ennyi.
Ne porogj ezen,mert meg maradando problemad lehet lelkileg,mert nem tudod feldolgozni.
Ezt meg nem szeretnem semmikepp. -
S e t h
nagyúr
válasz
Whiteshark13 #2987 üzenetére
A produktumod?
Egyetértek. -
Navaren
aktív tag
válasz
coolrider #2990 üzenetére
Ez mondjuk nem teljesen igaz, felhívnám a figyelmed rögtön az első hsz.-eid egyikére, amit aztán némi 'adogatás' után több másik is követett, amiből az lett a konklúziód, hogy az LG egy szoftveresen (is) jobban használható, jobb kamerával szerelt telefon.
Ez, a tényleg minden realitást nélkülöző beköszönés - anélkül, hogy bármit el akarnék venni az LG egyébként nyilván szintén remek kamerájától és rendszerétől -, plusz az, hogy később kiderült, hogy úgy osztod ki a telefont rendszeresen, hogy közben... hát szóval, ne haragudj, de úgy tűnik, nem vagy egy különösebben hozzáértő műszaki géniusz, ha a telefonokról van szó (a sárguló kijelzőt screenshottal demonstrálási szándék szerintem legenda marad az oldal hasábjain) bizony megadta az alaphangot ahhoz, hogy hogy viszonyulnak a topik (és egyébként a telefon és a platform) rendszeres felhasználói a hozzászólásaidhoz.
Ennek ellenére mindig, minden hsz.-edre és kérdésedre kaptál valakitől teljesen korrekt választ (is), minding volt ember, aki segített Neked annak ellenére, hogy újra és újra képes vagy fantasztikusan kiosztani a telefont, elég alpári stílusban, és visszhangot játszol szinte minden negatív komment kapcsán is.
Szerintem ne csodálkozz, ha ezek kapcsn néha valaki beléd száll itt a topikban. -
coolrider
tag
válasz
Whiteshark13 #2985 üzenetére
Érdekes gyerek vagy te. Azért írtam a szöveg értelmezési problémádat, Mert soha nem mondtam azt, hogy az LG mindenben jobb mint az iPhone. Azt mondtam, hogy sok mindenben többet vártam az iPhone tol.Tájékoztatlak, hogy semmilyen problémámat nem Itt élem ki.Ahogy látom ez inkább rád igaz. Te voltál az aki azt mondta hogy nincs is ilyen telefonom. És te vagy az aki úgy ítéli meg az LGt, hogy még életében nem volt ilyen készülék a kezében. Erre mondjak azt,hogy kiszólt a luk a gödörből.
Elsősorban azért vettem ájfont, mert azt mondták hogy sokkal egyszerűbb mint az Android. De ez tényszeruen nem igaz.
De ez az én meglátásom, nem muszáj egyet érteni vele. Viszont az is tény, hogy sok mindenben egyszerűbb az LG kezelőfelülete. A törésállóságot Már meg sem említem.
azon felül nem te vagy az aki eldöntheti ki való ide és ki nem. Szerintem te is ide való vagy, csakúgy mint mindenki. -
Itt mindjárt megint törlés lesz
-
Whiteshark13
tag
válasz
Fryskitt #2984 üzenetére
Értelek, de tényleg. És igazad is van.
De ez a fazon minek van itt???
Semmi másért, mint hogy hergelje azokat, akiknek ez a telefon jó.
Beböfögi időnként a hülyeségeit és ennyi.
De miért???
Mondjuk, nagyjából sejtem...
Az életben meglévő sérelmeit, gondjait, egyéb bajait itt éli ki, a szifon ócsárolásával.
De tényleg ez jó???
Ez tényleg kell egy úgymond ‘szakmai’ fórumba???
Mondjuk ez nem az, de akkor is. -
Fryskitt
addikt
válasz
Whiteshark13 #2983 üzenetére
Szerintem az. De látod, erről beszélek. Most megsértődsz. De minek? Írj, szépen nyugodtan, és ha provokálnak engedd el. Ha az általad említett személy sokkol minket az LG szeretetével, akkor annak egy megoldása van, nem vágsz vissza. A legtöbb ember abbahagyja, ha látja, nem ér el semmit. Másfelől meg az is egy vélemény. Minden topikban megy a másik megoldás fikázása. Ez márcsak ilyen. De elmesélni, hogy neked az a adott topikban szereplő telefonnal (bármivel) mi a bajod (és persze úgy, hogy van is ilyen eszközöd, tehát ne csak hallomásból alkotsz véleményt) azzal szerintem nincs semmi baj. Nekem pl most elég sok bajom van vele.. szeretném, ha nem lenne. Szerettem volna, ha valaki me tudja mondani, mi a megoldás. Úgy tűnik, csak szerviz. Hát majd meglátjuk.
-
Whiteshark13
tag
válasz
Fryskitt #2978 üzenetére
De mindegy is.
Mindig elkövetem azt a hibát, hogy beleolvasok ezekbe a fórumokba, mert azt hiszem, hogy esetleg értelmes emberek is írnak ide.
De aztán rá kell jönnöm, hogy sajnos nem...
Úgyhogy elköszönök, mert sajnos nem érek fel az ‘értelmiséghez’, elnézést, sziasztok! -
Fryskitt
addikt
válasz
Whiteshark13 #2979 üzenetére
"Csak azt nem vágom, akkor mi a faszt keres itt???", pl.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Whiteshark13 #2977 üzenetére
Lehet. De miért kell trágárkodni és idegeskedni? Kicsit legyél már nyugodt.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Whiteshark13 #2974 üzenetére
OFF: Úgy értem, hogy "kicsiként" túlontúl kinyilatkoztató a stílusod. Meg van négy telefonod, stb...attól nem feltétlenül vagy szakértő és végképp nem vagy tárgyilagos és káromkodsz.
ON: kérlek figyelmesen olvasd el mit írtam, semmi hangulatkeltő nincs benne.
-
Whiteshark13
tag
válasz
Fryskitt #2971 üzenetére
Azért van velem baj, mert csak 45 hozzászólásom van???
Az is mind ‘necces’???
Az hát, mert általában akkor írok, amikor kicsit sok a hülyeség, amiket olvasok.
Mert vmi perverz oknál fogva olvasom ezeket a szarokat. (De hogy minek?) Aztán mikor sok, hozzászólok. De hogy minek...???
Felesleges...
Mert magyarok vagyunk, és itt sem tudunk épkézláb dolgokat megosztani, csak a baromságot...
Ennyi. -
Whiteshark13
tag
Húúú, szerencse, hogy a Te szövegértéseddel nincs baj
-
coolrider
tag
válasz
Whiteshark13 #2969 üzenetére
Te aztan nagy sztar vagy.
De a szovegertes nem az erosseged.
Amugy meg ha nem tetszik h valakinek baja van a szent ajfonnal,akkor ne olvass a forumba.
Volt mar Lg telod? -
Fryskitt
addikt
válasz
Whiteshark13 #2967 üzenetére
Ez egy fórum, különböző véleményekkel és tapasztalatokkal. Ezekkel szerintem nincs baj. Ott kezdődik a baj ha valaki meg akarja győzni a másikat a saját igazáról. Nekem bajom van vele, értelmes kérdést tettem fel, neked nincs, oké, örülünk neki. És nyilván nem te vagy az, akihez szólok, hanem azok, akiknek van hasonló bajuk és főleg, akik rájöttek hogyan lehet megoldani. Nem kérek olyat, hogy rosszul fogom, vegyek mást, stb. Több mint 10 éve Apple cuccaim vannak, nem hiszem, hogy nyeretlen kétéves lennék. Fikázni sem akarom, van egy tabletek, van MacBook meg mini, mind jól működik, ez a telefon most nem. Ülök a routerrel szemben, a tablet mér 300mbp/s-t, a telefon meg kettőt! Na? Majd belinkelem, aki nem hiszi. Most a faktort reset óta megy. De annak egy napja csak. Nem ehhez szoktam. (Az erre vonatkozó posztot amúgy, amiben részletesen és normálisan leírtam, mi van, sikerült törölni, emiatt vagyok kissé pipa). És majd elviszem garanciás intézésre, de nem örülök neki, 2-3 hétig nincs telefon, jön egy refurbished, amikkel már volt baj, most nem is tudom vinni, mert csak háromig vannak, ráadásul olyan helyen dolgozom, hogy simán bevágnak a vírus miatt karanténba, mert nincs védőruhánk, na aztán ha ott telefon se lesz, akkor fel is kötöm magam. Röviden ennyi. Örülök, akinek nincs baja, én is szerezném ha nem lenne.
És ha káromkodsz, attól nem lesz nagyobb súlya a mondandódnak. Épp ellenkezőleg. Van 45 hozzászólásod összesen és elég necces stílusilag mind. -
Whiteshark13
tag
-
Whiteshark13
tag
Coolrider nevű fórumtárs szerint meg -aki ezt az egészet nagyrészt generálja - , amúgy is az LG a non plus ultra (LG??? WTF???)
Csak azt nem vágom, akkor mi a faszt keres itt??? -
Tibee86
nagyúr
válasz
Whiteshark13 #2967 üzenetére
Hívő vagy... ennyi.
Nem te költesz el minden évben milliókat iPhone-ra, hogy a család boldog lehessen, aztán minden évben szar meg szarabb, de szeptemberben újra tapsikolva tömöd a cég zsebét milliókkal, hogy utána csak szenvedj vele és pár naponta leírhasd a fórumon, hogy mennyire szar. -
Whiteshark13
tag
Szerintem hagyja mindenki a dolgot, akinél jól működik ez a telefon, felesleges felülni erre a vonatra. Itt a divat mostanság: kevés a RAM, az iPhone konzekvensen egy szar, stb...
A másik kedvencem egy másik über szakértő emberkétől, hogy a 11 csak egy facelift, sokkal jobb a XS, az iOS 13 pedig egy kalap szar, meg különben is, szar képeket is csinál a 11, de ez csak a millás monitoron jön ki, meg amúgy bughalmaz az egész...stb, stb.
Agyrém. Engedd el. Van, aki használja teljes megelégedettséggel -mint pl én is - a többi meg ide jár ‘észt osztani’.
De amúgy ez a 11 egy fos alapból, mert...
Hagyjuk már!
Amúgy lehet, hogy velem van a baj, de nálam a 3 napja a memóriában maradt Infuse nem töltött újra... Ott folytatta azonnal a filmet, ahol hétvégén abbahagytam.
Sőt, tovább megyek, a közel 6 éves iPad Air 2 a hetedik főverzióval és 2 GB (!) RAM-mal a mai napig tökéletesen működik!
Szóval én elhiszek mindent, szar az iOS 13 és biztosan kellene vagy 16 giga RAM...
Ja, vagy mégse...? -
coolrider
tag
Most toroltel vagy mi?
-
pecccccccca
őstag
Az oké. Nem tökéletes. Nekem sem az, mert mint írtam nagyon ritkán volt hívásszakadásom. De most már azt sem tapasztalom. Gyakorlatilag kb 2 hete semmi problémám a telefonnal. Kb. akkor volt utoljára egy beszélgetés közbeni szakadás. De ennyi.
Az ő problémái olyan jellegűek amiket talán senki más nem tapasztalt még csak ő. Ezért mondom, hogy az egyedi gondjait ne a telefon számlájára írja. Máshol keresse a hibát. -
válasz
pecccccccca #2940 üzenetére
Nálam új a SIM kártya, meg sem tökéletes.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Fryskitt #2939 üzenetére
Akkor azt válaszold meg kérlek, hogy, ha kiderül, hogy semmi köze a telefonnak az egyedi problémáidhoz akkor törölteted ezt a sok, telefont degradáló hozzászólásodat? Mert valaki benéz a topikba és csak az ócsárlást olvassa amit idetesztek és azt szűri le, hogy rossz a telefon közben meg csak a tulajnak eszébe sem jutott, hogy szolgáltató vagy sim hiba.
De persze az én 3210-es “beszólásom”, az a legnagyobb gondod... -
Fryskitt
addikt
SIM csere jó ötlet, bár eddig működött. A vegyél 3210-est nem válaszolnám meg...
-
pecccccccca
őstag
válasz
Fryskitt #2935 üzenetére
Szolgáltató gondod lesz szerintem. Ilyen nyomorult problémákkal még nem találkoztam mint a tied. Mostanában még hívásszakadásom sem volt. Gyakorlatilag amiket most felsoroltok hibákat, még sosem találkoztam velük....
Gariztasd vagy válts szolgáltatót vagy vegyél 3210-est. Tényleg már más ötletem nincs.
-
csabiks
senior tag
válasz
Fryskitt #2935 üzenetére
sim cseret probaltal?
en telenoros vagyok, nem is volt túl régi a simem, de hasonló problémákat okozott.Kertem sim cseret, a hivasproblemak megoldottak.
Most ami neha aggasztó, ha varial a tererovel egy par masodpercre elmegy a hang, (2g-3g valtas kozott). De ez csak akkor ha arnyekolt helyen kapok hivast, kb 50 hivasbol 1x.
-
Fryskitt
addikt
Na... utolsó factory reset. Ma hiába hívtam bárkit, nem hallott. Felépült a hívás, de nem hallottuk egymást.
Ha ezután is rossz lesz, akkor megtaposom és felnégyelem és a kert négy végébe kitűzöm. -
válasz
spawn21 #2925 üzenetére
Miért szólsz bele mindenbe? Nem érdekelnek a tesztek, de amikor 4 program fut össz visz, és abból az egyiket újra tölti, akkor mér kiváncsi voltam, hogy miért is, csak azt nem tudom, mi a jó isten eszik meg ennyi memoriát, mikor alig fut valami a háttérben. Itt nem úgy van, mint androidon, ha valamit felraktál az már a memoriában fut egyből, anélkül, hogy elinditanád.
-
coolrider
tag
Lecsekkoltam ezt a wifi/mobilnet gyengélkedest.
Nalam ez teljesen rendben van.
Wifin pl tobb mint tizszerese a pro max merese az Lg-hez kepest.
(Speedtest) -
-
Trol
tag
Valóban vannak gondok nekem is a pro-val. De az h kB két hetente nézek rá erre a topicra és ugyanazok az emberek nyomják ugyanazt a folyamatos sirankozast az is egy vicc. Szerintem Vagy törődjetek bele vagy használjatok mást, mer amúgy tok uncsi a rinya.
-
Gsx-rr
veterán
Szerintem nem csak szoftveres gond van.
Az nem magyarazza ezt a random indokolatlan melegedest -
Navaren
aktív tag
Így van. És nem csak hardver szinten.
Az iOS 10 is eléggé agyon volt hype-olva (Hey, hi, hello reklám?
), jó is lett, aztán az iOS 11 meg tényleg egy tragédia volt (az elődökhöz, meg úgy általában az iOS szinthez megszokotthoz képest is + ott volt ugye a régebbi telefonlassítós - gate is).
Erre istentelen ráfeküdtek az iOS 12-re, pokolian rájátszva még a régebbi telefonok fürgeségére is, érződött, hogy komoly munka van mögötte, erre meg most itt van a sokaknak bugokkal teli 13, amit úgy látszik, egyelőre nem és nem tudtak (tudnak?) rendesen gatyába rázni.Hát, most ez jutott. Reméljük, iOS 14 jobb lesz, bár mondom, nekem személy szerint egyelőre nincs okom nagyon panaszra (kopp-kopp).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Navaren #2913 üzenetére
Egyébként ezeket az anomáliákat, én egy ideig, aztán beleuntam, állandóan feedback-eltem.
Mindig udvariasan megköszönték, de nekem az jön le, hogy a kódban olyan alapvető hiba lehet, amit nem tudnak kiirtani. Emiatt megy a toldozgatás-foltozgatás, és valószínűleg az iPhone 12-ios14-re gyúrnak eszeveszetten, mert ezt még egyszer nem tudják eljátszani, hogy kiadnak egy xs (max) pont hármat, mert a pro a számomra csak egy xs pont kettő.Most valami új kell, valami amivel nagy pofont adhatnak a konkurenciának, valami hájtek mittoménmi, mert (néhányan már) a "többiek" elhúztak.
-
coolrider
tag
Valoban nem fog az ár garantalni semmit,de mindenkeppen utal a minosegre!
Az lg g4-gyel peldalozhatsz,de az enyemnek semmi baja nem volt.
Egeszen addig,amig a kocsiban nem hagytam a szelvedo alatt,ugy 4orára kb.
Na akkor odalett.
Bevittem az lg szervizbe,es mar kaptam is egy papirt arrol,h javithatatlan.ezzel bementem a vodanfonba,es ott volt az uj telo a kezemben. -
Navaren
aktív tag
Teljesen megértelek, agyf@szt kapnék az ilyentől én is (én korábban, iOS 11 alatt vágtam volna ki párszor az akkori telefonom az ablakon, az ott jelen lévő hülyeségek kapcsán), a mostani szériában lekopogom, egyelőre szerencsém van.
A Revolut nekem is elszart ezt-azt, Apple Pay-be ingerálás után pl. egy napig sehogy sem bírtam fizetésre bírni a telefont (és az órát), még másik bankkártyát kiválasztva sem. Nem tudom mi volt a baj, azóta volt jó, de Revolut nekem most pihenőn van.Egyébként lehet, hogy igazad van és nem kellett volna írni, de sok volt már. Kiadtam magamból
. Béke van.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Navaren #2911 üzenetére
Nos, amikor 10-ből, nyolcszor szakad beszélgetés közben a Bt, párom Pro max ugyanez a helyzet, de xs max és sima 11-nél nincs gond. Szóval ilyenkor nagyon szívesen földhöz vágnám. Stuttgart-ban bemegyek a szervizbe, frissítették az autó szoftverét, probléma ugyanaz. Aztán elmondom a gondom, mondja is főnők, hogy sok a panasz emiatt és csak a 11 pro-ra. Plusz azok a kifagyások, amiket én még az életben nem láttam, de az lehet, hogy a Revolut applikáció miatt volt, vagy csinálta. De ios-en semmi ne fagyjon ki úgy, hogy tényleg azt hittem ennek annyi. Írtam erről is...
Mindegy, mivel xs max és pro között lényegében nincs különbség (esti kamerát kivéve), nem idegesítem magam azzal, hogy a pro-t hordozgatom magammal, ha autóba szállok.
Ami egyenlő azzal, hogy szinte alig van már nálam.
------------------------------
Igazad van, amit írtál, de felesleges etetni, nekem úgy tűnik már-már élvezi -
Navaren
aktív tag
Nem erről van szó.
1. Én ezt a katyvaszt szerencsére továbbra sem tapasztalom, pedig tök véletlenül megjelenés napja óta megvan a cucc.
Itt-ott akadnak röccenések (írtam is a megosztással kapcsolatos gondomról, ami azóta elmúlt, iCloud és tárhely optimalizálás volt az oka, mindegy), az iOS sem volt sosem tökéletes, sőt, de a fórum soraiban lejegyzett hibákkal nem volt szerencsém találkozni. Ettől még tök simán lehet, hogy más - többek között Te is - a háta közepére kívánja a jelenlegi, nála bugtenger build-et saját tapasztalatai alapján.
Ellenben Öcsém Xs-e ugyanúgy eldobál hívásokat BT-n, illetve hálózat kijelzése ellenére is félnapokon át elérhetetlen másoknak (Vodafone), mint amit itt többen is írtak/írnak a Pro kapcsán.
Csak mondom, sajnos a Xs sem univerzálisan bug-golyóálló, örülj neki, hogy a Tied az, én is kifogtam egy megbízható(bb) Pro-t szerencsére (kopp-kopp).2. A másik, a hsz. nem 'jobb dolgom híján' született, de a félrevezető általánosítást nehezen viselem.
A srác (pasas?) elvileg nem egy troll, de most kemény egy hónapnyi "használat" után (ami idő alatt ráadásul is állítólag kétszer is cserekütyüre várt) megy majd át hasonló topikokba osztani majd az észt, hogy Neki volt iPhone-ja - bár még megszokni se volt ideje -, de az egész rendszerestül egy szar, tele hibával, Ő olvasta, Ő látta, ne vegyen senki, kidobott pénz.Az egy dolog, hogy Te, aki - ezek szerint - egész életében iPhone-os voltál, kiosztod a rendszert 13 év tapasztalata távlatából, az meg egy másik, hogy egy, még a menüben is nehezen eligazodó illető úriember halálosan komolyan, tapsikolva ítéletet mond felette néhány hét és néhány tucat hsz. olvasása alapján.
Engem zavar(t). Én kérek elnézést. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
csabiks #2906 üzenetére
Most komolyan elkezditek leírni, hogyha nálad jó, akkor másik csak hülye lehet?
Nem ugyanazt használjuk, nem ugyanarra, nem hasonló autóban és lehetne sorolni sokáig, hogy akinél felütik a hibát a bugok, az, pl Nálad a fent említettek miatt nem lesz.
Ezerszer ki lett már dumálva ez a része... Az ios 13 pedig egy katyvasz továbbra is.
Nem fogok benyalni neki, attól mert ilyen termékem van. Csak várom, hogy esetleg javítva lesz... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Navaren #2901 üzenetére
Neked (nektek) sincs jobb dolgod, hogy ennyi karakterrel megmondd neki a frankót, ergo tovább eteted/etetitek? Majd megunja. ettől függetlenül, igenis vannak oltári nagy fas...gai a rendszernek. A legelcseszettebb ios, amit valaha használtam, pedig mindegyiket használtam, de ez egy katyvasz és az is marad a következő, iphone 12-ig már. Nyilván korrigálták volna már rég, ha tudnák. Egy ios-re meg soha nem volt jellemző, hogy nomj neki egy FR-t, mert ez nem droid, hogy az majd megoldja a létező bugokat.
-----------------------
Szerk:...xs max-on nyoma sincs ezeknek a bugoknak, csak pro max-on.
-
D4ni
őstag
válasz
coolrider #2897 üzenetére
Vehetsz bármennyiért telefont, az ára nem fogja garantálni a hibamentességet. Sok mindent megéltem már android fronton , emlékszem mikor az S7 edgem egy frissítés után 8 óráról kb 4-5 órára csökkent a kijelző időm, mert folyamatosan beragadt a play szolgáltatások. Az általad preferált LG-nél már alkatrész szinten voltak problémák , G4 minden 2-3. Darab alaplap hibás lett 1 éven belül . Akik régebb óta Apple-ösök biztos tudnának mesélni, főleg a Gate-ekről.
-
Navaren
aktív tag
válasz
coolrider #2897 üzenetére
Jó sok szívást megspórolhattál volna, ha követed az emberek tanácsait: már hetekkel ezelőtt eltanácsoltak Téged ettől a telefontól és rendszertől.
Később sem kezdett feküdni Neked, nem is éreztél rá, azóta sem működik Nálad, nem is tetszik és nem is látod jónak, nem tudom miért erőltetted a dolgot.
Ellenben egy olyan LG telefonhoz hasonlítod - minimum kérdéses objektívitással -, amelyik viszont tényleg más kategória.
Mondjuk néhány - bár kétségkívül elismerem, elég vaskos - a fórumon felvetett hiba (ami persze nem egyenlő az általános felhasználói tapasztalatokkal), illetve alig néhány hét limitált funkcionalitással járó használatod során szerzett tapasztalataid alapján kicsit erősnek érzem ítéletet hozni, nem, bocsánat, fennhangon hirdetni egy komplett rendszerről/telefonról, pláne ilyen magabisztossággal, de azt hiszem, az eddigi beírásaid alapján most már nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem az a megfontolt, átgondolt mondandójú úriember volnál.
Amint Lugosi kolega írta feljebb: ugyanott vagyunk Veled, mint az első pár hozzászólásod után.Mindenesetre sajnálom, hogy nem jött be és nem tudtad megszeretni, remélem a következő LG telefonod olyan eszköz lesz, amilyennek reméled és elvárod. De tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest