Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buvartacsko
üzenetére
Szerintem külföldi lapokhoz nem is érdemes hasonlítgatni.
Az említett yt csatorna pedig csak azért fura, mert egy kicsit reklámszagú az első találomra betöltött videójuk. Ez azonban feltehetőleg csak véletlen. Az viszont egyértelmű, hogy az egy YOUTUBE csatorna, ami videót tölt fel, és nem szakmai írásokat. Más terület.Nyilván lehetne alkalmazni profi fotóst, és a videókon is lehetne javítani, de nem ez az elsődleges a ph oldalain. Én speciel soha nem szoktam még kinagyítani sem a képeket.. Ha reklám fotókat szeretnék nézegetni termékekről felmegyek a gyártó oldalára.
Jah és ez eléggé off téma itt.
Inkább arról beszéljünk végre, hogy mégis miért jobb ez a drágaság mint egy wacom táblagép vagy egy windows pensupporttal! Komolyan érdekelne..
Mivel dolgoznak a profi grafikusok és illusztrátorok? Van IOS-re komolyabb program ilyen célokra?
-
válasz
Parallaxis
üzenetére
[link]
Sokkal inkább a wacom, mint ez.
Ez is tablet és legalább nem egy üveglapon kell szerencsétlenkedni. A radír, a gombok a tollon és a táblán pedig hab a tortán. És nem értem ennél miben tud többet mint "grafikus beviteli eszköz".
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nintendo Switch 2
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- iPad Pro 11 3. gen (M1, 128 gb / wifi)
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 12.15-ig!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest