Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Sokkal inkább a wacom, mint ez.
Ez is tablet és legalább nem egy üveglapon kell szerencsétlenkedni.A Wacoom nem tablet, csak egy kijelző. Kisebb a felbontása, kisebb az érzékenysége és jóval lassabb a reakciósebessége.
Az iPad Pro technológiailag sokkal-sokkal fejlettebb. Ha csak mint beviteli perifériát használod a desktop gép mellé (megfelelő szoftverrel ez már most megoldott), akkor is jobb választás, mint a Wacom. -
buvartacsko
addikt
hát, nekem minden csak nem szakmai kiemelni egy ilyen tabletnél, hogy max fényerőn 3d játék esetén sajnos kevesebb mint 5 órát megy a gép, főleg hogy mint a példa mutatja, valaki már le is fikázta ezért, pedig ez nem a fő felhasználási terület.
de ahogy gondolod. na mind1, ez csak az én véleményem, ezért próbálom elkerülni ezeket a cikkeket, de mivel szeretem az apple termékeiket, nem mindig bírom ki, hogy ne nézzek be, és szomorúan látom hogy mi történik. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de ahogy gondolod. na mind1, ez csak az én véleményem, ezért próbálom elkerülni ezeket a cikkeket, de mivel szeretem az apple termékeiket, nem mindig bírom ki, hogy ne nézzek be, és szomorúan látom hogy mi történik.