- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buvartacsko #105 üzenetére
Szerintem külföldi lapokhoz nem is érdemes hasonlítgatni.
Az említett yt csatorna pedig csak azért fura, mert egy kicsit reklámszagú az első találomra betöltött videójuk. Ez azonban feltehetőleg csak véletlen. Az viszont egyértelmű, hogy az egy YOUTUBE csatorna, ami videót tölt fel, és nem szakmai írásokat. Más terület.Nyilván lehetne alkalmazni profi fotóst, és a videókon is lehetne javítani, de nem ez az elsődleges a ph oldalain. Én speciel soha nem szoktam még kinagyítani sem a képeket.. Ha reklám fotókat szeretnék nézegetni termékekről felmegyek a gyártó oldalára.
Jah és ez eléggé off téma itt.
Inkább arról beszéljünk végre, hogy mégis miért jobb ez a drágaság mint egy wacom táblagép vagy egy windows pensupporttal! Komolyan érdekelne..
Mivel dolgoznak a profi grafikusok és illusztrátorok? Van IOS-re komolyabb program ilyen célokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged