Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- 3D nyomtatás
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben5001
tag
Szerintem igazából az nem "túldimenzionált", hogy ennek a tabletnek - ártól teljesen függetlenül - ott/akkor van értelme, amikor/ahol fontos szerephez jut a nyomásérzékeny érintőképernyő.
Attól, hogy most még viszonylag kevés alkalmazás van, ami igazából kihasználja ezt a képességet, nem kellene "temetni" az eszközt.
Nézzük abból az aspektusból, hogy ha egy MacBook vagy MBAir vagy MBPro gépet plusz egy rajztáblát kellene magával vinnie valakinek állandóan (mert pl. nem irodában, íróasztálnál dolgozik, hanem több munkahelyen, változatos körülmények között), akkor már "lépéselőnyben" van az iPad Pro.
Ha így nézzük, akkor már az ár sem olyan "eszement". -
helixP
nagyúr
És mi lenne ez? (irónia, kötekedés OFF, tényleg, komolyan kérdezem)
Pen-nek, grafikusoknak el tudom képzelni, de ott már nem komolyabb célhardverek/szoftverek vannak? Az előbb Totheground-által említett "prezentálni jó vele"-érvet is megértem, de ahhoz nem drága mulatság ez?
Ki az vajon, akinek pont ez kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest