- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Így építsd a billentyűzeted!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben5001
tag
Szerintem igazából az nem "túldimenzionált", hogy ennek a tabletnek - ártól teljesen függetlenül - ott/akkor van értelme, amikor/ahol fontos szerephez jut a nyomásérzékeny érintőképernyő.
Attól, hogy most még viszonylag kevés alkalmazás van, ami igazából kihasználja ezt a képességet, nem kellene "temetni" az eszközt.
Nézzük abból az aspektusból, hogy ha egy MacBook vagy MBAir vagy MBPro gépet plusz egy rajztáblát kellene magával vinnie valakinek állandóan (mert pl. nem irodában, íróasztálnál dolgozik, hanem több munkahelyen, változatos körülmények között), akkor már "lépéselőnyben" van az iPad Pro.
Ha így nézzük, akkor már az ár sem olyan "eszement". -
helixP
nagyúr
És mi lenne ez? (irónia, kötekedés OFF, tényleg, komolyan kérdezem)
Pen-nek, grafikusoknak el tudom képzelni, de ott már nem komolyabb célhardverek/szoftverek vannak? Az előbb Totheground-által említett "prezentálni jó vele"-érvet is megértem, de ahhoz nem drága mulatság ez?
Ki az vajon, akinek pont ez kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trollok komolyan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jogász topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest