Új hozzászólás Aktív témák
-
ben5001
tag
Szerintem igazából az nem "túldimenzionált", hogy ennek a tabletnek - ártól teljesen függetlenül - ott/akkor van értelme, amikor/ahol fontos szerephez jut a nyomásérzékeny érintőképernyő.
Attól, hogy most még viszonylag kevés alkalmazás van, ami igazából kihasználja ezt a képességet, nem kellene "temetni" az eszközt.
Nézzük abból az aspektusból, hogy ha egy MacBook vagy MBAir vagy MBPro gépet plusz egy rajztáblát kellene magával vinnie valakinek állandóan (mert pl. nem irodában, íróasztálnál dolgozik, hanem több munkahelyen, változatos körülmények között), akkor már "lépéselőnyben" van az iPad Pro.
Ha így nézzük, akkor már az ár sem olyan "eszement". -
helixP
nagyúr
És mi lenne ez? (irónia, kötekedés OFF, tényleg, komolyan kérdezem)
Pen-nek, grafikusoknak el tudom képzelni, de ott már nem komolyabb célhardverek/szoftverek vannak? Az előbb Totheground-által említett "prezentálni jó vele"-érvet is megértem, de ahhoz nem drága mulatság ez?
Ki az vajon, akinek pont ez kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Formula-1
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest