Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimat007
csendes tag
válasz
DarknessHope #14197 üzenetére
amugy a h1n1v4ben alapből lehet rootolni? és ha igen, akkor hogyan?
-
bladegery
senior tag
válasz
DarknessHope #14197 üzenetére
Én most hétvégén raktam fel és nagyobb volt a különbség mint xpről win7-re váltásnal, nagyon kirély a h1n1 rom!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DarknessHope #14193 üzenetére
sry, mobilrol vagyok. Tokeletesen mukodik a repulogep mod... melyik rommal xaraxik neked?
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-12/02/48431_czyyuo9boosgogio_screenshot_2012-12-02-12-12-12.png
-
Gedeon31
addikt
válasz
Kisbatyu75 #14192 üzenetére
Az is érdekes, hogy az előző telefonomon ha kikapcsoltam a repülő módot kérte a pin kódot, itt meg nem.
Van a SIM kártyán jelszó? Nincs akkor állítsd be valószínű kérni fogja ezután.
-
DarknessHope
senior tag
válasz
Kisbatyu75 #14192 üzenetére
jogos... viszont akkor kéne egy sima lejelentkezem a hálózatról gomb is v gsm of v nemtom mi. mert én jobban örülnék ha külön tudnám kapcsolgatni. Ha már nem egy rég Windws mobile-om van jó lenne ha elfelejthetném az ilyen kerülőutakat. ott kellett ilyenekre figyelni hogy ha az msn ből nem lépek ki és elindul a böngésző. azután ha szétcsúsztatom a billentyűt akkor lefagy (ez nem igaz csak példaképp mondom hogy hasolnók voltak) de hogy jót is írjak igo előtt Ameo-t mindig ki kellett kapcsolni és ujra be.. különben belefagyott.
na itt ilyet nem szeretnék
-
Kisbatyu75
tag
válasz
DarknessHope #14190 üzenetére
A repülő mód ha jól tudom arra hivatott, hogy a lehető legkevesebb elektromágneses hullámot bocsássa ki a telefon, amivel pl. egy repülőgép fedélzeti műszereit megzavarhatná. (Ez volt a kezdetekben a cél talán). Ebből a szemszögből nézve jogos is lenne, hogy nem menjen se wifi, se bluetooth.
A valóság lehet más, mert mintha én is tudtam volna wifit használni repülő mód alatt. Az is érdekes, hogy az előző telefonomon ha kikapcsoltam a repülő módot kérte a pin kódot, itt meg nem. -
DarknessHope
senior tag
válasz
Joe 89 #14177 üzenetére
most kipróbáltam a go féle switch ben is (ezzel is lehet ugyanezeket a dolgokat állítani)
ez egy kis üzenetet is ír "Phone is in irplane Mode, so yo can not control bluetooth settings"ez még érdekesebb mert ezek szerint egy sztereo bluetooth headsettel nem hallgathatnék zenét ha lejelnetkeztem mobil hálózatról?
-
törölt tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy van az alsó 4 kapacítiv gomb led világítás, mert valahol azt olvastam hogy mindegyik telefonnál csak a 2 szélső világít, viszont egyik osztálytársamnak is ilyen telefonja van, neki meg mind a 4 gomb világít, és másik ugyanilyen telefonoknál láttam olyat is aminek mind a 4 világított, és volt olyan is aminek csak a 2 szélső, nekem is csak a 2 szélső világít. valaki tud erről valamit?
Köszi előre is!
Üdv. Ádám -
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
samsungs8530 #14186 üzenetére
ICS alatt Power gomb+Hangero le.
-
samsungs8530
csendes tag
Szép estét
Print Screent kijelzőről melyik kombinációval tud ez a telefon?
Köszi.
-
ikaros13
aktív tag
Üdv!
Pár napja feltettem a HD Full Screen Caller ID-t a telóra (H1N1v4), és azóta igen érdekes dolog ütötte fel a fejét:
amikor hív valaki, és még csörög a telefon, elindul a zene lejátszás (jetAudio, asztalon widget), és/vagy amikor befejezem a beszélgetést megint csak elindul a zene.vicces dolog úgy felvenni a telefon, hogy azzal kezdem "várjá!" és akkor kilépkedni, zene ki, és akkor beszélhetünk...
Tapasztalt valaki, valami hasonlót?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na H1N1-ről egy kis vélemény. Van amikor az alkalmazások indítása igen be tud szaggatni, egy pasziánszt nem bírtam elindítani
Task Killer viszont megoldja: Na: Advanced Task Killer nem egészen áll a helyzet magaslatán, beállításoknál 150 mega szabad RAM-ot ír, míg az Advanced Task Killer csak 80-at. ES Task Managerrel viszont tökéletes.
Épp tegnap próbálgattam az új Most Wanted-et. Nagyon király, csak néha beakad, mikor kevés a RAM-om. De ezen kívűl tökéletesen fut, eddigi talán legszebb mobilos grafikájával
-
Ricsi200
tag
válasz
DarknessHope #14176 üzenetére
Ha a le/fel nyialcsát nyomod meg, az letiltja a mobiladatkapcsolatot. De attól a wi-fi még menni fog. Bár elméletileg ha csatlakozva vagy wifire, akkor nem haszálja adathoz a mobilt, csak a wifit.
-
Joe 89
tag
válasz
DarknessHope #14176 üzenetére
Pofonegyszerű a dolog. Benyomod a repülős módot, utána bekapcsolod a wifit, és menni fog a wifi
-
DarknessHope
senior tag
3 napja használom nagy megelégedéssel... Go launcherrel. imádom.. de van egy valami amit nem sikerült megcsinálnom lehet triviális dolog, de nem jött össze. nos az értesítőpanelen fent ahol lehet a wifit gps stb bekapcsolgatni. nem tudom megcsinálni hogy csak a wifi legyen bekapcsolva... és mobilhálózat ne.. a repülős mód ugyanis mindent kilő.. tehát ha én nem akarok mobilhálózaton elérhető lenni de wifiznék mit tehetek?
-
sdavic01
tag
válasz
Kicsikatona7 #14172 üzenetére
lehet megnyomod a házikó érintőgombot
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Nem találkoztam még ilyen hibával. Melyik ROM?
-
imi0424
senior tag
válasz
elfogy a ram, sajnos
-
Kicsikatona7
tag
Barátnőmnek ilyenek telefonja van es, ha angry birdsözök vagy hill climbingozok a játék random kilép a menübe. Mitől lehet ez?
-
ooszi
senior tag
Sziasztok ti hogy csatizátok a telót a géphez, nekem nem ismeri fel, pls segt.
-
GabiBlue
csendes tag
Más nem találkozott még azzal a problémával, hogy felrakja a Holo Lockert, és amint ki- és bekapcsolja a telefont, nem megy fel a hálózatra, nem működik a home gomb, kifagynak a programok? De ha letörlöm a lockert, azonnal működik minden, abban a másodpercben kéri is a pin kódot, amint letöröltem.
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
Valaki dobjon már egy linket, ami tartalmazza a megfelelő drivert, a teló és a gép közti kapcsolatra, Win7 64Bit használok. -
rőlyy
csendes tag
függetlenre van már ics?
-
Kréti
csendes tag
megpróbáltam 2.5.8-al is és ugyanazt a network error üzenetet adja annyi különbséggel hogy most 25%-nál
-
bladegery
senior tag
Hali!
Valaki tapasztalt olyat hogy h1n1 romon az avast "beragad" az értesítősávba?
Ti használtok ilyet, mobilnetet mennyire használja? -
helixP
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14148 üzenetére
Pont ő az egyik jelölt
Te hol szerezted be? -
helixP
nagyúr
Mit gondoltok, Samsung, vagy Kingston 32Gb-sat vegyek bele?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #14143 üzenetére
Ezekszerint akkor csak nem volt bekapcsolva.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Heimdallr75 #14143 üzenetére
Köszönöm, én a beállításokban kutakodtam, de akkor átkerült oda
-
Ed3r_X_
nagyúr
Én nem vártam meg a hivatalos ICS-t a T-Mobiltól. Felraktam a H1N1-et, körülbelül 10 perc volt. Nagyon tetszik, gyors.
Valaki nem tudja ICS-n hívószámkijelzést hol lehet beállítani? Égen-földön nem találom.
-
rkristof
tag
A T-nek írt levelemre ma ez volt a válasz: "A szoftvert elfogadtuk, a publikálás már a gyártó feladata.".
De ugye már vagy 1 hónapja ezt mondják...
Most akkor ők hazudnak, vagy az Alcatel balf.szoskodik?
-
Ricsi200
tag
Visszaraktam a gb-t, hogy megnézzem a t-mobilos ics-vel van-e már vmi. A furcsa csak az, hogy eddig a 2.3.6-10_04 (vagy valami ilyesmi
) frissítést szokta találni. Most semmit nem talál. Ez jelenthet vmit, vagy csak nálam van hiba ?
-
rőlyy
csendes tag
mivel jobb és mivel rosszabb az ics mint a régi?
-
313313
addikt
Majd 2 hónapja vagyok tulaj, meg vagyok elégedve a készülékkel, amire számítottam pont azt kaptam tőle, sőt...
Köszönöm ebben a fórumban és a mélyvíziben talált leírásokat, úgy fest összeállt belőle és saját tapasztalatokból egy szakdolgozatra valókicsit megspékelve az android fejlődés történetével
-
qltsar
veterán
válasz
imi0424 #14129 üzenetére
Igen, azonnal szét kell szedni, és egy tál rizsbe belerakni, az kiszív minden nedvességet, nem poénkodok. Persze ezzel bukik a garanciád, mivel valószínűleg elszíneződött az akksi alatt a bevizesedést jelző kis pött-csík, de ha mégsem a szétszedéssel elveszted a garidat.
-
bladegery
senior tag
Na végre nekem is megkerült a telóm, holnap rakom fel a h1n1-et
-
imi0424
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #14126 üzenetére
hát vagyis nem beázásnak hívnám...
csak kinthagytam az ablak párkányon a telót és behoztam.
pár percre rá néztem, tiszta pára volt az egész, gyorsan letöröltem , beakartam kapcsolni a kijelzöt, és csak egy gyors villanás volt ..
most szétkaptam és elkezdtem szárítgatni ..
majd reggel megnézem, addig maradok a corbynál...rizsbe? erröl még nem hallottam
-
helixP
nagyúr
válasz
imi0424 #14125 üzenetére
Be-, vagy elázott?
Ha teljesen el, akkor:
Ne szárítsd hősugárzóval, hajszárítóval, fűtőtesttel, nem tesz neki jót.
Szedd ki az akksit, így tedd bele egy nagy tál rizsbe úgy, hogy lepje el teljesen, és hagyd bent elég sokáig min 1-2 nap.
Ezek után ha bátor vagy, kapcsold be... -
imi0424
senior tag
beázott a telóm, most szárítom...
valami olyan érzésem van hogy vissza kell álnom a corby-hoz -
törölt tag
válasz
zsoleszko #14120 üzenetére
Szia.
ICS-nél teljesen felesleges a task killer.
Kamera ICS alatt rosszabb képeket csinál mindenkinél.
Marketen több féle app is van ami segíthet a névjegyzék módosításában(#14121) Nagya21
Ha a régi szoftverrel jó volt a frissités előtt kkor szerintem nem hardveres. Szervíz előtt probáld meg ujra húzni a szoftvert.
-
Nagya21
addikt
Üdv Minden nálamnál hozzáértőbbeknek!!
Nem teljesen idevág, de adott egy Cat Nova tipusu 8"droid tablet, ami 3 hete jött meg javításból(ráraktam a hivatalos droid 4.0.4-et, és féltégla lett belőle, a Németek meg nem kapkodtak 2.5 hó javítás+uj a készülék).
A tablet led zölden világlik jelzi,hogy fel van töltve, de töltő lehuzása után drasztikusan leesik az akku %(1-2percen belül töltőér rinyál), és pár perc üzem után kikapcsol, aztán 3 napi folyamatos töltés után 100%, 1.5 óra készenlét még mindég 100%, aztán egy ki-bekapcs után 32%1óra játék és kifekszik(angri birds).
Néha random kifagy olyankor a töltöttség 20-30%-ot esik.
Most 5 óra töltés után,zöld a led, de nincs feltöltve, 5 perc és lemerült....................(a töltő 3A áramot tud)
Én feladtam megy vissza gariba.
A kérdés az lenne, hogy hardver, vagy softver, vagy mindkettő a gond?
Üdv Nagya -
zsoleszko
csendes tag
Üdv!
Pár kérdésem lenne tapasztalt ICS felhasználókhoz:- a szabad memoria 40-80 Mb. között van átlagban, minimális widgetezettséggel,statikus háttérképpel, pedig állítólag az ICS jobban kezeli a memóriát mint a GB tette.
Adhatnátok pár tanácsot, vagy tippet, mit csinálhat rosszul .... ?
Ha rábökök az ES task killer -re akkor a RAM felmegy akár 160-ig is, de utánna hamar visszacsökken.- van egyáltalán szükség bármilyen task killer-re ICS alatt? Vagy jobb ha nem is látom a memória garázdálokdást és igy nem zavar....
- Ezt a puritán fehér-kék névjegyzéket le lehet valahogy "váltani", mert ez katasztrófális...
- A készülék kamerája borzalmas képeket csinál. Ez egyedi probléma nálam vagy minden teló ilyen ?
-
kogamester
csendes tag
Nekem miért jön elő ez a hiba ha frissíteni akarom:?
http://kepkezelo.com/images/1ygyul0np2ssdgegri.jpg
-
kogamester
csendes tag
Utánaérdeklődtem ennyit tudtam tenni ha ez se jó akkor ........
-
törölt tag
válasz
kogamester #14115 üzenetére
Ez kicsit gyanusnak tűnik nekem. Vagy csak nekem
-
XXX003
tag
válasz
kogamester #14113 üzenetére
ezek szerint akkor csak így lehet frissíteni,ha be viszed és net-en nem ?
arra nem mondtak semmit,hogy esetleg OTU-n mikor él a dolog?
THX -
kogamester
csendes tag
Elméletileg van már de telefonon mondták hogy ha szervizbe beviszem akkor frissítik ICS-re
-
XXX003
tag
sziasztok,akkor most van T-Mobilos ICS vagy nincs??
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Heimdallr75 #14108 üzenetére
Köszönöm
-
Ed3r_X_
nagyúr
H1N1 V4-ből is van GB, és ICS bootloaderes verzió is?
-
bendi007
tag
sziasztok
mióta felraktam az ICS-t,nem látja PC a mobilt,mi lehet a megoldás? -
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Tudna valaki arra válaszolni hogy miért nem műkxik a bluetoot-on keresztűl a hang,ha hív valaki ? ? A zene az prímán szól,de ha hívásom van akkor csak a telefon hangszóróján lehet hallani
Skype hanghívásnál sem működik,pedig nagyon fontos lenne
Öttlet valaki ? Köszönöm ( Telenoros ics van a telón )
-
Kréti
csendes tag
válasz
kogamester #14083 üzenetére
kogamester akkor ha jól értelmezem már a t-mobilosoknak is van ICS,és ha van akkor azt is OTU-val kell frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest