Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
VaniliásRönk #221 üzenetére
Winamp agent az azért fut mert 90 %-ban megy a Winamp is, amikor a Win de különben is nem mindegy neked?
A szakmai tudáson nem nagyképűsködést értetem, de nem is tudom ki volt aki az Ubuntu 9.10-es hírnél csak frösögött és fikázott ahelyett, hogy megkérdezte volna hogyan lehetne megoldani a problémát?Segítek TE voltál. Persze mindenki hülye aLinux szar, ez alap.
Talán ha nem fanboy-ként és nem anti-Linux-ként állnátok pár dologhoz hozzá nem lenne vita meg flame.A Vista boot-ra meg csak azért reagáltam, hogy attól még hogy nálad szar a rendszer a legtöbb embernél működik, persze aki felrakta a gépére. W7 meg azért gyorsabb mert normálisabb drivert írt a gyártó, ez sem a Vista sara ...
Nálam például a szar ASUS alaplapi driver miatt használhatalan az x64-es Vista mégsem szidom, mert nem szar, a legtöbb embernék meg működik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest