- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
Major Major #64 üzenetére
Jó vicceid vannak.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
VaniliásRönk #221 üzenetére
Winamp agent az azért fut mert 90 %-ban megy a Winamp is, amikor a Win de különben is nem mindegy neked?
A szakmai tudáson nem nagyképűsködést értetem, de nem is tudom ki volt aki az Ubuntu 9.10-es hírnél csak frösögött és fikázott ahelyett, hogy megkérdezte volna hogyan lehetne megoldani a problémát?Segítek TE voltál. Persze mindenki hülye aLinux szar, ez alap.
Talán ha nem fanboy-ként és nem anti-Linux-ként állnátok pár dologhoz hozzá nem lenne vita meg flame.A Vista boot-ra meg csak azért reagáltam, hogy attól még hogy nálad szar a rendszer a legtöbb embernél működik, persze aki felrakta a gépére. W7 meg azért gyorsabb mert normálisabb drivert írt a gyártó, ez sem a Vista sara ...
Nálam például a szar ASUS alaplapi driver miatt használhatalan az x64-es Vista mégsem szidom, mert nem szar, a legtöbb embernék meg működik jól. -
D4rkAv3ng3r
senior tag
Na gondoltam, hogy jössz és majd ködösítesz.
Na nehogy már azt mondjad, hogy a regisztrációs adatbázis nem egy félresikerült marhaság??!!
Konkrétan: ha használod is a gépet nem csak netre használod és sokszor telepítgetsz, akkor uninstallkor egy csomó szemét bentmarad. Ez tény. Ezért írtam, hogy kell egy normális eltávolító program (pl. Revo de lehet más is),mert a fölösleges regisztrációs kulcsok főleg ha sok van akkor igenis lassítják a gépet, ez is tény. Nem árt még persze egy Karbantartó progi is ami a használtaon kívüli szemetet is kitakarítja.
Próbáld meg letörlni például a Nero-t és nézd meg egy karbantartó progival mennyi szemetet hagy maga után, de igaz ez a legtöbb játékra is. Stalker - CS után vagy 100 db bejegyzést kellett kigyomlálni.Akkor lehet te Linux suliba jártál de jobb ha tudod a legtöbb iskolában bizony Windows fut, és általában az is XP.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
Major Major #216 üzenetére
Lesett bocs.
Tényleg ... Na sorry ...
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Ez nem így van!
Elárulom neked mi a helyzet úgy, hogy én mindkettő OS-t szeretem és használom is, szóval fanboy nem vagyok.Már az iskolában az emberbe belenevelik a windows használatát, semmi alternatíva. Én általános iskolában már tanultam informatikát. Amikor az OS volt a tananyag nekem még tanították általánosan mi az OS, mire való. és azt is, hogy létezik Linux, Apple. Persze mutatni nem mutattak, nem tanították egyiket se akkoriban Win 98 volt még csak azt tanították.
Mi a helyzet ma? Egy srác mostani infó füzetét megnéztem. Mi a Winows? Az a szoftver (!!) ami a számítógép használtaához elengedhetetlen. WTF?? Na ezek után kár magyarázni az ilyen gyerekeknek mi a Linux, OSX...Visszatérve rám én is Win-t használok már gyerkkorom óta, csak én nyitott voltam más alternatív OS-ekre is. Kubuntu-val kezdem és meg vagyok vele elégedve, mondjuk Win.-t elég jól ismerem, szóval átlagnál jobban értek hozzá. Nem logikátlan hanem tényleg más és jobb. Ez van.
Mi a gondom a Win-nel? Azt, hogy végre azt a vacak registry database-t elfeljethenék már, mert az a rendszer átka. Én persze ezt a gyengeséget kivédem Revo Uninstaller-ral, de egy átlagnál rosszabb felhasználó nem használ iylet, nem érdekli, csak azt veszi észre, hogy lassul az a Windows minél öregebb...
Szóval az MS-nek alapjaitól kelene pár dolgon változtatni, és a Win 7 sem váltja meg a világot nyugodtan nevezhetnék azt Vista SP3-nak is ingyen ...
VaniliásRönk: Nem én értelmesebben írok és értelmesebb is vagyok, mint te olvasd el az egész fröcsögés nélküli hsz.-em, csak a te hülyeséged és szakmai tudtalanságod idegesítő. Jótanács: Ha nem értesz egy OS-hez ne fikázz, mert nem szar az ami meghaladja a Te képességeidet!
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
A KDE 4-gyel már nincs gond.
VaniliásRönk.
Hát b+ ne csodálkozz ha 5400 rpm-es HDD-d van hogy lassú a Win, és gondjaid vannak más OS-ekkel is. Elárulom, hogy a legtöbb ember desktop gépen nyúzza a Win-t és ott 7200 rpm a default. Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy mennyi különbség van az adatátviteli sebbességben?
Szóval lásd be a te géped szar, nem a Vista, nálam az egy éve felpakolt eredeti SP2-es vista teleszarva millió progival 2 perc alatt bootol. (Igaz Kubuntu meg 1/2 perc alatt.
)
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
Major Major #64 üzenetére
No comment ...
Javaslat: (és ez úgy hogy Vista-t is használok Kubuntu mellett napi szintem) Próbálj ki egyszer egy *buntu disztrót live CD-ként nem kell telepíteni.
Ha nem játszanék akkor már rég nem lenne Win a gépemen ... (ami eredeti) -
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
dajkopali #11 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy ilyen felhasználóknak aki 2 dologra (net, meg msn) használják oda pont jobb egy openSUSE, *buntu. Persze legyalultatják mert gőzük sincs, hogy a Linux már rég nem olyan mint pár éve.
#22 leviske:
Dehogynem MSN helyett ott az emesene, ami elég sok mindnet tud, például a Plus szolgáltatásait is alapból. Vagy ha nem jön be akkor Wine-al ott a "rendes" MSN is.
A Pidgin és az aMSN nekem sem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest