Hirdetés
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zealot80
tag
30fps rontja a jatekelmenyt? 25 folott mar szaggatasmentes, 30-80 kozott valahogy nem erzem a kulombseget pedig baromira tud zavarni ha valami nem megy siman. Erdekes hogy minden iranybol azt latom min. 60fps es akkor gamer vagy. Ez mar inkabb villogas hogy milyen draga cucc van a gepbe.
Amugy asztali es hordozhato vonalon az intel HD3000 meg amd hasonlo megoldasai jok netezni meg 1366x768-on filmezgetni de amugy csak ott van, fizetsz erte es nem hasznalod. Full HD-re kell egy normalis VGA, jatekokhoz meg plane. -
Spancho
senior tag
Azért szerintem nem annyira zavaró a 25-30fps.
Régen se ment minden maxon ,sőt volt olyan amikor geforce 4 mx400-al vittem 'majdnem' végig a Doom 3-at.
A végén már annyira szaggatott hogy elvittem a mentésemet haverhoz és ott játszottam végig.
És szerintem van jó 25 és rossz 25 fps is
Ezt nem tudom jobban megfogalmazni ,de valamikor egészen folyamatosnak tűnik kevesebb fps-el valami mint egy másik többel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Napelem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gran Turismo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest