- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakagyi
csendes tag
válasz
kapcs-ford #698 üzenetére
KÖSZI
-
orkester
őstag
Az létezik, hogy az Everest 20 fokkal melegebbnek méri a procit, mint a venti szabályozó nevét nem tudom) program? Vagy csak nálam nincs valami rendben?
-
bejmuller
aktív tag
válasz
Bistey Szabi #692 üzenetére
es nincs bekapcsolva a numlock?
mert Fn+F11-el lehet kapcsolgatni a numlock-ot
maskepp nemtudom mi lehet a gondja, sosem taalkoztam effelevel -
Bistey Szabi
csendes tag
up!
-
Bistey Szabi
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám.
Felraktam egy hollandiában vásárolt aspire one-ra a magyar xp professionalt, és az isenért sem akar menni rendesen a billentyűzet.
Olyan mintha be lenne kapcsolva a numlock, mivel nem engedi az m,j,k,l,o,p és az ékezetes betűket írni csak ha az fn gombot is nyomom.
Valakinek van valami 5lete hogyan tudnám kiküszöbölni ezt a problémát?
Előre is köszönöm!Békés boldog karácsonyt mindenkinek!
-
norbesz74
aktív tag
Tiszteletem.
Nekem is ez a dragaságom van.
Volt diamondom, omnia tesomnak el is adja. Iphonomat erre cseréltem.
Kérdésem, hogy a rendszert teljesen úgy akkarom egcsinálni, hogy 12giga rendszerek és a többit meg másikba.
Hiába nyomom a alt+f10 kombit semmi nem reagál sajnos.Hogy lehet ezt egoldani köszönöm.
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Én is tulaj vagyok mától.Végigolvastam a topikot, köszi a sok hasznos infót! Egyetlen bajom van vele, egy nem zavaró, de bosszantó fekete háttérnél állandóan kék pixelhiba.
Van valakinek arról tapasztalata, hogy gyorsabb-e gyári Xpvel, mint azzal ami rajta van? Anno Acer notimon az oem jobban futott.
-
hakagyi
csendes tag
válasz
bejmuller #684 üzenetére
Az eredeti aksik még drágábbak és ennyiért kevesebbet bírnak .Az utángyártott aksikkal meg semmi gond mert én is azokat használok fölelg tükörreflekszes gépekbe meg nagyobb laptopokba.
Amúgy elfelejtettem megemliteni hogy Franciaországban lakom és elötte letesztelném vagy kiprobálnám (de csak ha akarod )és utána küldeném el nektek így bisztos hogy nem kapsz hibásat
De bocsi hogy itt hírdettem ,csak segíteni akartam -
AMD ehog
aktív tag
Én több, mint egy hónapja vagyok tualjdonosa, egy papíron 120GB-os HDD-vel szerelt Barna színű AA1-nek.
Azért papíron, mert a dobozon az áll, hogy 120 GB-os, de ebbe bizony egy 160 GB-os vinyó van...Mással nem történt ilyen?
-
bejmuller
aktív tag
igen, kerdeztem... anelkul hogy elotte kicsitt utananeztem volna
pedig nem szokasom, raadasul ha valaki mas tesz ilyet azt nem szeretem. na mind1, karacsony van es nem itelunk el engem
szamomra meg amugy se erdekes, mivel erdelyi vagyok, nem is tudom miert kerdeztem
beirtam gugliba, es ratalaltam, hogy hoppa, mar itt az eldugott Romaniaban is lehet kapni... en hulye, erre nem is mertem volna gondolnide semmi baj nincs azzal hogy beirtad, lehet hogy valakinek jol fog jonni
meg ha dragabb is mint az ebayen, mivel ahogy mondtad, ez megbizhatobb (es remeljuk igy is van)
-
hakagyi
csendes tag
Ja és amúgy azért hírdetem mert valaki kérdeszte, olvass vissza
-
Malachi
addikt
-
hakagyi
csendes tag
Sziasztok!
Akit érdekel aksi Acer Aspire One,Extended tudok jó áron Angliából ,Amcsiból meg Hon Hongból is de változó honan jön!
(Our products has passed the international attestation of RoHS, ISO9001 & CE Certificate)Fekete/Fehér 7200mA 9 cellás (fekete)- 26000ft
Battery Type
Li-ion Voltage 11.1V
Capacity 7200mAh
Colour Black
Battery Code LPAC71HHB
Battery Condition Brand New, 100% OEM Compatiblekompatibilis:
Acer Aspire One,
A110, A110L, A150L, A150X,
AoA110-1295,
AoA110-1722,
AoA150-1006,
AOA110-1626
ZG5
----------------------------------------------------------------------------------------
Kék 6600mA 6cell - 22000ft
Battery Type
Li-ion Voltage 11.1V
Capacity 6600mAh
kompatibilis:
Acer Aspire One,
AoA110-1295,
AoA110-1722,
AoA150-1006,
AOA110-1626
ZG5Part No
UM08A71
UM08A72
UM08A73
UM08A74
UM08B71
UM08B72
UM08B73
UM08B74 BT00307005826024212500Fehér !Sajnos a fehér 4400mA majdnem annyi mint a kék 6600mA !Valamiért drágábban adják fehér színben .Ezért érdemesebb a kék színüt rendelni !
Színenkén az ár is változik de nem mindig,attól függ hogy éppen van nekik vagy nincs.
Fehér 4400mA Ár:20000ft
Battery Type
Li-ion Voltage 11.1V
Capacity 4400mAhkompatibilis
Acer Aspire One,
AoA110-1295,
AoA110-1722,
AoA150-1006,
AOA110-1626
ZG5Part No
M08A71
UM08A72
UM08A73
UM08A74
UM08B71
UM08B72
UM08B73
UM08B74 BT00307005826024212500
Bocsi hogy össze vissza írtam ,amúgy tudok bármihez aksit jóáron telefon másik laptok fényképezőgép stb ..tehát ha kell valami utána nézekHa valakit érdekel csak szóljon küldjön levele a hakagyi@freemail.hu címre
-
Tanbá-apó
tag
Itt olvasható egy igen részletes teszt az 5200as akksiról, érdemes elolvasni (persze angol, vagyis kanadai az oldal...)
ez győzött meg végleg a vásárlás mellett!
Képek is vannak arról, h hogy néz ki a nagy akksi. Valójában nem szörnyű, teljesen vállalható!
-
Tanbá-apó
tag
Szia Mindenki! Egy hete vagyok egy aa1 boldog tulajdonosa, alaposan körbejártam netbook fronton mielőtt emellett a kis drága mellett döntöttem! (többek közt átnyálaztam ezt a topicit is...
Mire megvettem e gépet, már meg is jött a gyári 5200 mAh-s akksi, így ezzel kapcsolatban számolhatok be tapasztalatokról. Nos (sok időm még nem volt tesztelgetni) az első hét után, tulképp 4 feltöltés után kijelenthetem h naon brutál ezzel az akksival, a legrövidebb idő amit tudtam használni 4óra 35 perc volt, a legjobb (folymatos msn, sokszor kikapcsolt kijelző!!) 6 óra 45 perc!!!! Szóval bátran ajánlom, mert folyamatos használat közben is hozza a min 4:30-at!!!!
Amugy a gép számomra a hatrmadik lapim, de a legszebbik eddig, és nagy melák kezemnek sem nehézkes a kezelése!
Majd karácsony után ujra jelkezem, akkorra már átfogóbb képem lesz róla!
Ja igen, talán még annyi, hogy a beépített hsdpa modem is remekül vizsgázott, letöltés rendfre 4 Mbit körül és ugya a feltöltésben is remekel, hsupa-s modem lévén a rekord 1800 kbit volt!!!
-
(ak)zsálaB
csendes tag
válasz
P.Zoli22 #660 üzenetére
BIOS-t lehet windows-on keresztül is frissíteni, csak lekell tölteni az acer honlapjáról a legfrissebb BIOS-t. Kicsomagolod a fájlt, lesz benne egy winflash mappa, abban egy word dokumentum, amiben le van írva, hogy mit csinálj, van benne egy progi is. Pár kattintás és frissíti a BIOS-t a progi. Szerintem ez a legegyszerűbb.
-
papdal
csendes tag
Tegnap hozták Kanadából a lányomnak az AAO-t. Segítsetek, mit tegyek, de nem akar bekapcsolni. A windowsos ablak bejön, töltődik, majd egy kattanás és kikapcsol. Ha konektorba dugom akkor is. Kanadában kipróbálták, ott működöt.
-
Takhanto
őstag
Bocsi,a biost,ha igen honnan tudom azt letőlteni?
-
pepe1125
tag
válasz
P.Zoli22 #660 üzenetére
Hali! ÉN már frissítettem BIOS-t. Elvileg van egy billentyű kombináció alapból ha elszúrnád a BIOS frissítést, szal nyugodtan csináld. Ha jól emlékszem Fn + ESC nyomva tartod majd eközben a bakapcsoló gombot megnyomod egyszer, és elkezd sárgán villogni, majd megnyomod mégegyszer ha készenállsz és USB-ről elkezdi szépen frissíteni a BIOS-t persze ha a megfelelő fájlokat rátetted a pendrive -ra. (FLASHIT.EXE & ZG5IA32.FD)
Én az UNetBootin nevezetű progi segítségével bootolhatóvá tettem egy USB Pendriveot, méghozzá a freedos-t kiválasztva, aztán rámásoltam a legfrisebb biost. Bootoláskor az USB-re állítod hogy onnan induljon a gép, majd ha betölt róla, nyomod az 5-ös gombot. Hibával leáll majd, de nem foglalkozol vele, átlépsz a B:/ meghajtóra, és ott látod majd a pendriveon lévő cuccsid. Aztán onnan a .bat kiterjesztésű fájlt elindítva frissíti lazán a biost, majd a gép újraindul. Szerintem ez a legegyszerűbb módja.
-
Takhanto
őstag
Lehet frissíteni a laptopot? Létezik ?
-
P.Zoli22
tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem a teszben egy one-t! zsír minden kivéve a linuxot! a
2 észrevételem van:1, amikor elkezd tekerni a vinyó, kis kattanás jön belőle és vibrál egyet a kijelző! ez másnak is így van? hálózati kábel nélkül csinálta, kábellel még nem vettem észre, de valószínű mert tesóm mondta hogy akkor is...
2, biosban látom hogy 8mb a videókari memóriája! ezt magától állítja a rendszer 8-128mb között? láttam hogy 720as "hádékat" viszi, 1080-assal mi a helyzet?
Köszönöm előre is
-
hakagyi
csendes tag
Sziasztok !
Ez a Microsoft Works amit az xp homehoz kaptam az meddig érvényes ????
Mert a Microsoft Office 60 napig kaptam, de a Works az nem ír ki semmit csak a verzió számát és az ID számomat.Akkor ez ingyen van hozzá ????????köszi
-
mona67
csendes tag
Sziasztok, Móni vagyok, igencsak kezdő, ezért bocsi érte, de sajna nem tudom hogy mi okozza azt, hogy egy bizonyos idő elteltével szétkapcsol az internet és utána már nem jön be, és ha újrapróbálom akkor már nem kapcsolódik többször, csak kikapcsolás után! Segítsetek légyszi! Köszike.
-
hakagyi
csendes tag
Sziasztok !
Megjött a kis masina! Eddig nagyon jól megy az xp rajta !
Milyen plusz progikat érdemes feltenni rá ?
-
kapcs-ford
őstag
Ha valakinek lesz kis ideje akkor kellene szerkeszteni egy FAQ-ot közösen és berakatni egy moderátorral az elejére.
-
P.Zoli22
tag
Köszönöm a választ!
-
P.Zoli22
tag
Sziasztok!
mi a külömbség az a150 és a ZG5 verzió között?
előre is köszi! -
hakagyi
csendes tag
Hali !
Tud valaki ötletet adni hogy az lcd matt legyen és ne tükröződjön annyira ?
Gondoltam lcd film protektorra de Anti-Glare minőséget nem találok sehol pedíg az kéne
Hol lehet venni ilyet ?Vagy van más ötlet ?
köszi
-
P.Zoli22
tag
Sziasztok!
nmi a külömbség az a150 és a ZG5 verzió között?
előre is köszi!
-
pepe1125
tag
válasz
bejmuller #639 üzenetére
Isten király vagy! Köszönöm szépen
Egyébként kezdek meghülyülni, mert a Realtek honlapján kerestem, le is töltöttem a nemjó drivert
Na nem baj... Így viszont sikerült. Jó dolog ez a fórum. Ha valami okosat tudok akkor majd megosztom.
Teljesítmény indexbe 2.8-at kapott a gép
Pl.: mekkora a max memória mérete amit lát ez a gép? 2GB DDR2-őt megpróbáljam?
-
bejmuller
aktív tag
-
shadeofme
tag
válasz
bejmuller #630 üzenetére
Ha a clone alatt azt erted, h egyszerre csak csak egy kepernyon futtassam a 2 helyett, akkor neyrtel, mert csak a kulson megy (kulonben nem is allithatnam 1024x600-nal nagyobbra), ha mast ertesz ez alatt, akkor viszont nem ertem mirol beszelsz, mert ezalol a nyamvadt linux linpus alol semmit sem lehet csinalni...
-
shadeofme
tag
Vettem egy 22 collos lcd-t, ami nagyon szep, nagyon jo es nagyon nagy.
Viszont az a szivfajdalmam, h a beepitett videokartya nem tud 1024x768-nal nagyobb felbontast kulso kijelzore sem...(Mondjuk nem is ehhez vettem, csak amig nincs asztalim ezen hasznalom.) Annyi orom azert van az uromben, h meg az apro betuk sem aprok.
(Nem tevedtem el, AA1-em van, arrol beszeltem.)
-
Zsé2003
aktív tag
-
Otisz
őstag
Csak simán felraksz rá egy XP-t vagy Vistát, letöltöd hozzá azt a pár db drivert, és minden úgy működik mintha nem Linuxosat vettél volna.
kovasz : mint már írtam, ThinkPad-ekhez vagyok szokva, de ennek sem rossz a kijelzője (színekben pl. jobb. A betekintési szög szerintem elfogadható - mint ahogy más is mondta, méreténél fogva (is) ez leginkább csak 1 emberes (egyébként sincs tökéletes). Filmnézés sem gond rajta.
Az egér görgetés nekem is tökéletesen működik, de én pl. kikapcsoltam, mert nem szeretem. Igazából azt mondanám, hogy ízlések és pofonok.
Én nagyon pozitívan csalódtam benne.
MSI Wind és eközött nem nagyon látok különbséget - kivéve árban. -
gps76
őstag
sziasztok!
A T..SCO-ban 75 k-ért van ZG5 verzió,1 GB rammal,120-as Seagate hdd-vel,fényes kijelzövel(ez van akinek jó,van akinek nem)
Kellene nekem a win-es verzió lementett particiója.Nem azért,mert nem tudok feltenni simát,csak gondolom ezt optimalizálták rá.
Ha valaki tud segíteni írjon már egy privit! -
bejmuller
aktív tag
a kijelzo felbontasa az osszes netbookban ekkora, nem mondom hogy jo, csak hogy mast ugy se kapsz
(az 1024*768 nem hiszem hogy elferne normalis 4:3-as meretarannyal, de ezt igy csak szemre mertem
)
a betekintesi szog... hat TN+film paneles, persze hogy nem valami modos cucc
bar nincs nagy gond vele, mikor hasznalod akkor beallitod hogy neked pont szembol legyen, es kesz. nem csoportos filmnezesre van kitalalva. egy embernek pont megfelel sztem
es most igy kiprobaltam, oldalra par fok (10-20-30) alig torzit. fentrol es lentrol vannak bajokja es nekem a taccsapados gorgetes tokeletesen mukodik, ha nem lenne akkor megbolondulnek, annyira hozzaszoktam.
mas laptopokon is folyton rajzolom a koroket az ujjammal, de ott semmi haszna -
-
kovasz
senior tag
hat nem rossz masina, de a kijelzoje egy rakas fos. az meg hagyjan, hogy kicsi, talan 1cm kellett volna hogy elvezheto legyen pl 600 helyett 720 vagy 768-as felbontas... de ami nagyobb gond, hogy valami ultragagyi tft van benne es csak egy bizonyos szogbol jo a kepe. ha ez egy hud lenne egy raptor-n akkor oke, de azert 2008 vegen ilyet rakni egy uj termekbe
es az egergorgo emulacio is ad-hoc modon mukodik. hol megy hol nem es altalaban akkor megy amikor eppen nem gorgetni akarok. egyebkent gyors meg minden, 720p-t is lejatsza, csaka ugy nezni kin az lcd fossaga miatt... az a sok apro hibas reszlet nagyon lerontja az oszkepet.
van itthon wind is hat eg es fold. igaz az 140k volt ez meg 80k.... de egyik sem ert 80k-se.
igazabol a gyereknek vettem es remelem nem bassza a fejemhez hogy ilyen szart vettel apa
wind-et kellett volna vennem de az tul draga.. ha neki nem kell nekem jo lesz a budin nezetni. pl mint most
-
WRS
csendes tag
sikerült megcsinálnom csak még1x ujjrakellet telepítenem és már müködik is tökéletesen minden azért kösszi a segítséget
-
p.geri
csendes tag
Sziasztok!
NEm vagyok jártas net/notebook témában, így kezeljétek a kérdésem, ha lehet.
Szóval, miért csak 1gb-os memóriát lehet belerekni utólak ebbe a gépbe?NEm kompatibilis 2gb-os egységekkel?Nem ismeri fel őket?
A másik, hogy ha számítástechnikai üzletben veszem a gépet, akkor van rá lehetőség, hogy garivesztés nélkül Ők rakjanak bele plusz ram-ot?
Köszi a válaszokat. -
cristine
csendes tag
Úgye magyar billentyűzet van a gépen ???
Képet valaki tud küldeni róla????? -
WRS
csendes tag
válasz
(ak)zsálaB #612 üzenetére
az a baj hogy eszerint csináltam és ha simán idítom akokr azt irja hogy:
"A lemezegység valamilyen hardverhibája miatt a Windows nem indítható.
A megadott rendszerindító lemez nem olvasható.
Nézze meg a rendszerindítási elérési utat és a lmezegység hardverét."
És most tanácstalan vagyok mert nemtudom hogy érdemes e megpróbálnom még1x ujjra vagy valami másik módszerrel -
(ak)zsálaB
csendes tag
[xp install] így telepítsd és menni fog. Nekm is linuxos volt alapból, így telepítettem és most már tökéletes.
-
WRS
csendes tag
hello
valaki tudna nekem abban segíteni h aspire one-ra hogyan telepítsek xp-t??
alapból linux volt rajta de az nemjó usb-ről telepítettem az xp-t de csak ugytudom elindítani h usb-ről boot-olok be anélkül nemmegy
de ha usb-vel elindítom akkor utánna már hibátlan
ha valaki tud jolenne ha segítene -
Athanáz9
aktív tag
Nagyon köszönöm, ez a megoldás. Zseniális. Egyrészt, hogy neked köszönhetően sikerült. Másrészt az a zseniális, hogy a géphez adott vékony füzetben (angol - magyar - lengyel leírás, rajzokkal) ez egyáltalán nem szerepel!
Hogy miért nem?
"Csak! Majd rájön, aki rájön. Azért sem rajzoljuk bele!" Ugye, valahogy így működhet ez... Én nem jöttem volna rá, vásárláskor a közért eladó szerepét játszó fáradt hölgy nem mondta, nyilván nem is tudta: könyvelt, pecsételt, mobil-számokat ellenőrzött, stb.
Mégegyszer kösz, és eléggé bámullak, hogy te rájöttél - vagy neked elmondták?
És senki nem hiányolja a tájékoztató füzetből a tájékoztatást? A gyártó-forgalmazó cégnél egy halk "ejnyét" sem kap, aki ezzel nem törődött?
-
zsocibá
csendes tag
válasz
Athanáz9 #605 üzenetére
Szerintem ki kellene bontani a kártyát, majd az akkut levéve a jobb oldalon a réz fóliával felfelé bedugni a gépbe kattanásig.
Akku vissza, gép bekapcsol.
Ha a gép jobb alsó részén világít a 3G lámpa akkor jó, ha nem akkor az alatta lévő kapcsolót balra eltolni. Képernyő alsó részében zölddel kiírja 3G engedélyezve.
Ezután elindítani a GlobeTrotter Connect progit az asztalról.
PIN kódot beírni, majd kapcsolódásra klikk. Ha alul azt látod Kapcsolódva: T-Mobile akkor jó.Ezután indíthatod az Internet Explorert.
Sok sikert.
-
Athanáz9
aktív tag
válasz
bejmuller #579 üzenetére
Üdv.Megint rákérdeznék, privit is írtam.
Megvettem: T-COM Acer One, internet-előfizetéssel. Új mobilszámot és kártyát is adtak. Miért? MIt csináljak a kártyával? Egyelőre a fiókba raktam. Nem vicc.
Az internet mindenesetre nem fut. Akinek vettem, nincs kábele se telefonja, azért vettem.
Másfél óráig álltam sorba a TCom-nál, amíg megvettem.
Holnap megint álljak sorba másfél órát? Hogy esetleg ne tudják a választ? Ugyanis vszleg konfiguráni kell az Acer One-t. Ők meg telefonosok, de leginkább eladók. Tömeg áll (vár) a sorára.
Segítséget megköszönnék.
-
fkenny
senior tag
link:http://www.expressz.hu/szamitastechnika/notebook_laptop/showAdvert11698667.html
ha valamit szerintetek modositanom kene szoljatok
-
fkenny
senior tag
Az nagy gond
mert nem ismerek sok olyan oldalt ahol lehet eladni dolgokat most az expresszen hirdetem többkevesebb sikerrel
Viszont akkor igazat mondogatnak a tesztekben is hogy jó a zsanér tartása !Great!
A melegedést megszoktam Arra van a laptop hűtő ha gamelek akkor benyomom ha nem akkor nem kell hozzá !
Tudtok mondani olyan helyet ahol olcsón viszont a 120gb 1gb ramos verziot meg lehet rendelni -
Otisz
őstag
Cserélned szerintem nehéz lesz
A kijelzője a One-nak egyáltalán nem lötyög, maga az egész gép minősége szerintem messze túlszárnyalja azt, amit sokan az Acer-től várnának.
XP alatt kellően gyors - számomra hihetetlenül. Gyorsabb mint a sokkal komolyabb ThinkPad-em. És a beszámolókat olvasva és tapasztalva, Vista is szépen elfut rajta.
Melegedés szempontjából szerintem nincs ok panaszra. Az én véleményem szerint.hakagyi és Zsé2003 :
az akkut kivegyem vagy bent hagyjam dologról eléggé megoszlanak a vélemények. Nekem évek óta vannak laptopjaim, de az akkut mindig a gépben hagyom. Nem is volt még ezzel problémám. Áramszünetkor viszont mindig jól jött. -
fkenny
senior tag
Nekem van egy Toshiba Satellite a 80 s178td tipusu notim amit elcserelnem vagy adnek egy aspire oner-a ?
Meg egy kerdes hogy a kijelzo kotyog e ha igen mennyire és ajanjatok e mert sprorolnom kell mert nincs havi jövedelem csak amit összekockulok
Milyen gyors xp-vel es vistaval melyik a jobb akuszempontyabol ?
Nagyabol ennyi
Valaszoket elore is kosz!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Latitude 5510 15.6" FHD IPS i7-10810U Radeon RX 640 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest