Új hozzászólás Aktív témák
-
Otisz
őstag
Csak simán felraksz rá egy XP-t vagy Vistát, letöltöd hozzá azt a pár db drivert, és minden úgy működik mintha nem Linuxosat vettél volna.
kovasz : mint már írtam, ThinkPad-ekhez vagyok szokva, de ennek sem rossz a kijelzője (színekben pl. jobb. A betekintési szög szerintem elfogadható - mint ahogy más is mondta, méreténél fogva (is) ez leginkább csak 1 emberes (egyébként sincs tökéletes). Filmnézés sem gond rajta.
Az egér görgetés nekem is tökéletesen működik, de én pl. kikapcsoltam, mert nem szeretem. Igazából azt mondanám, hogy ízlések és pofonok.
Én nagyon pozitívan csalódtam benne.
MSI Wind és eközött nem nagyon látok különbséget - kivéve árban.(OO[IIII][IIII]OO)
-
.volkovy.
tag
Azok még valószínűleg nem voltak így megfeszítve kontraszt-fényerő-képfrissítés terén.
Ezek a mai kijelzők csúcsjók, de szerintem se fogják addig bírni hibátlanul, mint a régebbiek. (aztán lehet, hogy ez hülyeség)A 6 cellás akkumulátor kidudorodik alul, nem? Én nem vennék gyárilag olyat.
-
bejmuller
aktív tag
hat akkor majd ugyis kell csinalj egy ext2-es particiot a linpusnak, es egyuttal csinalsz egy 1 gigas swap particiot.
a legtobb particioszerkeszto progi kepes ilyen tipusu particiokkal ugykodniAz ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
-
kovacszk
senior tag
Nekem eddig vista volt fent. Hát sebességben ég és föld, pedig nekem azzal sem volt bajom. Úgy pattognak a mappák hogy alig győzöm követni .
Ha a vista ilyen lett volna kiadáskor mára már szobra lenne valahol.
Ja és 21perc alatt fent volt[ Szerkesztve ]
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
Kaszas79
csendes tag
Szia , ha tudnál segíteni az fantasztikus lenne, mert egy magam én kevés vagyok hozzá( mint mackó sajtban a brummogás ) , ha megoldható Debrecenben akkorcsak írj, hogy mibe rójam le a hálámat. (nekem volt egy nagy asus XRL51-es azt ellopták sajnos, de nagyon nehéz volt biciklizni vele és úgy amúgy is járni vele, ezzel szemben ez a gép is tökéletesen tud mindent amit egy nagy és jóval könnyebb. Az elméletitömben tanulok és a külföldi hallgatóknál láttam ilyen pc és vettem én is , nagyon megvagyok elégedve.)
-
pgyuf
tag
A T-Mobil-os az enyém.
A venti hangos, de az A1ctl Custom-ja segít rajta.A hőmérséklet nem nagyon megy 60 C-fok fölé.
Evvel a 2900 mAh-s akkuval olyan kicsivel több, mint 2 órát bír wifin netezve, minimum fényerőn, ami még túl világos is.Kíváncsi lennék, hogy más T-Mobilos One tulaj meddig tölti az övét, ha 2900 mAh-s akkujuk van? Nekem a majd 4 óra sok.
Ki mennyi ideig tölti?
Milyen világ az, ahol a legjobb rapper fehér (Eminem), a legjobb golfozó fekete (Woods) és a németek nem akarnak háborúzni (ők ugye ellenezték Irak lerohanását)?!
-
bigsee
addikt
Nekem is bejött, volt, hogy 2,5 órát írt a BatteryPro , de azért 2 órát elszöszmötöl, főleg, ha hagyom egy kicsit pihenni is. Érdekes volt, amint a hw eszközöket kapcsolgattam lefele (webcam, hálókártya, wifi), pár másodperc múlva kalkulálta is fölfele a rendelkezésre álló időt.
Más: használja valaki itt az eBoostr progit? Én most felraktam, csak nincsen gyors SD kártyám, de azért valamit nőtt a betöltési sebessége egy-két proginak.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
bigsee
addikt
W7 alatt szépen ugrál a felhasználható idő, csak a százalék stabil. Értem ezalatt, hogy pl. proci/wifi/hdd használatkor a BatteryPro kalkulál rögtön, és változtat az elérhető kapacitás időtartamán. Most induláskor 0:45-el kezdett a gép, ahogy írom a szöveget, változott 1:21-re Most meg 1:27...
Egyébként 9.5 % az elhasználódás jelenleg, és ahogy észrevettem, mindig meg kéne a full lemerítést csinálni ahhoz, hogy ez csökkenjen. Elég egy rátöltés ahhoz, hogy ez romba dőljön, úgyhogy nem foglalkozom vele.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom, de de én már kezdem unni... Nekem 7-16% között változik, most pl 13, érdekes ha fullra lemeritem rosszabb lesz, de ha hibernálást követően rakom rá a töltöre meg javul. Nem tudom mi alapján már, gondolom a gépben lévő érzékelőkkel van összehangolva, de ha 0% annak csak örülj...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Kupon kunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- SkyShowtime
- Sorozatok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- GAMER LAPTOP ELADÓ! I5-12450H, RTX 4050, 16GB RAM, SSD 500GB, FULL HD, 144HZ
- MacBook Air 2012 10" 4/128GB 6hó jótállással!
- Apple MacBook Pro M4 gépek 3 év garanciával, 27% áfával bontatlan csomagolásban termékbeszámítással!
- Szuper áron új Huawei Matebook 14 /Ryzen5-5500U 16GB 512 SSD 2160x1440 IPS Garancia!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! MSI Summit E13 flip Evo! 2in1/Touch/i7/12.Gen/16GB Ram/1 TB SSD/FHD+/iPS/120Hz/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest