- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fujifilm X
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Gaming notebook topik
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom, de de én már kezdem unni...
Nekem 7-16% között változik, most pl 13, érdekes ha fullra lemeritem rosszabb lesz, de ha hibernálást követően rakom rá a töltöre meg javul. Nem tudom mi alapján már, gondolom a gépben lévő érzékelőkkel van összehangolva, de ha 0% annak csak örülj...
-
bigsee
addikt
W7 alatt szépen ugrál a felhasználható idő, csak a százalék stabil. Értem ezalatt, hogy pl. proci/wifi/hdd használatkor a BatteryPro kalkulál rögtön, és változtat az elérhető kapacitás időtartamán. Most induláskor 0:45-el kezdett a gép, ahogy írom a szöveget, változott 1:21-re
Most meg 1:27...
Egyébként 9.5 % az elhasználódás jelenleg, és ahogy észrevettem, mindig meg kéne a full lemerítést csinálni ahhoz, hogy ez csökkenjen. Elég egy rátöltés ahhoz, hogy ez romba dőljön, úgyhogy nem foglalkozom vele.
-
bigsee
addikt
Nekem is bejött, volt, hogy 2,5 órát írt a BatteryPro
, de azért 2 órát elszöszmötöl, főleg, ha hagyom egy kicsit pihenni is. Érdekes volt, amint a hw eszközöket kapcsolgattam lefele (webcam, hálókártya, wifi), pár másodperc múlva kalkulálta is fölfele a rendelkezésre álló időt.
Más: használja valaki itt az eBoostr progit? Én most felraktam, csak nincsen gyors SD kártyám, de azért valamit nőtt a betöltési sebessége egy-két proginak.
-
pgyuf
tag
A T-Mobil-os az enyém.
A venti hangos, de az A1ctl Custom-ja segít rajta.A hőmérséklet nem nagyon megy 60 C-fok fölé.
Evvel a 2900 mAh-s akkuval olyan kicsivel több, mint 2 órát bír wifin netezve, minimum fényerőn, ami még túl világos is.Kíváncsi lennék, hogy más T-Mobilos One tulaj meddig tölti az övét, ha 2900 mAh-s akkujuk van? Nekem a majd 4 óra sok.
Ki mennyi ideig tölti?
-
Kaszas79
csendes tag
Szia , ha tudnál segíteni az fantasztikus lenne, mert egy magam én kevés vagyok hozzá( mint mackó sajtban a brummogás ) , ha megoldható Debrecenben akkorcsak írj, hogy mibe rójam le a hálámat. (nekem volt egy nagy asus XRL51-es azt ellopták sajnos, de nagyon nehéz volt biciklizni vele és úgy amúgy is járni vele, ezzel szemben ez a gép is tökéletesen tud mindent amit egy nagy és jóval könnyebb. Az elméletitömben tanulok és a külföldi hallgatóknál láttam ilyen pc és vettem én is , nagyon megvagyok elégedve.)
-
.volkovy.
tag
Azok még valószínűleg nem voltak így megfeszítve kontraszt-fényerő-képfrissítés terén.
Ezek a mai kijelzők csúcsjók, de szerintem se fogják addig bírni hibátlanul, mint a régebbiek. (aztán lehet, hogy ez hülyeség)A 6 cellás akkumulátor kidudorodik alul, nem? Én nem vennék gyárilag olyat.
-
Otisz
őstag
Csak simán felraksz rá egy XP-t vagy Vistát, letöltöd hozzá azt a pár db drivert, és minden úgy működik mintha nem Linuxosat vettél volna.
kovasz : mint már írtam, ThinkPad-ekhez vagyok szokva, de ennek sem rossz a kijelzője (színekben pl. jobb. A betekintési szög szerintem elfogadható - mint ahogy más is mondta, méreténél fogva (is) ez leginkább csak 1 emberes (egyébként sincs tökéletes). Filmnézés sem gond rajta.
Az egér görgetés nekem is tökéletesen működik, de én pl. kikapcsoltam, mert nem szeretem. Igazából azt mondanám, hogy ízlések és pofonok.
Én nagyon pozitívan csalódtam benne.
MSI Wind és eközött nem nagyon látok különbséget - kivéve árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Trollok komolyan
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged