- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athanáz9
aktív tag
Nagyon köszönöm, ez a megoldás. Zseniális. Egyrészt, hogy neked köszönhetően sikerült. Másrészt az a zseniális, hogy a géphez adott vékony füzetben (angol - magyar - lengyel leírás, rajzokkal) ez egyáltalán nem szerepel!
Hogy miért nem?
"Csak! Majd rájön, aki rájön. Azért sem rajzoljuk bele!" Ugye, valahogy így működhet ez... Én nem jöttem volna rá, vásárláskor a közért eladó szerepét játszó fáradt hölgy nem mondta, nyilván nem is tudta: könyvelt, pecsételt, mobil-számokat ellenőrzött, stb.
Mégegyszer kösz, és eléggé bámullak, hogy te rájöttél - vagy neked elmondták?
És senki nem hiányolja a tájékoztató füzetből a tájékoztatást? A gyártó-forgalmazó cégnél egy halk "ejnyét" sem kap, aki ezzel nem törődött?
-
Athanáz9
aktív tag
válasz
bejmuller #579 üzenetére
Üdv.Megint rákérdeznék, privit is írtam.
Megvettem: T-COM Acer One, internet-előfizetéssel. Új mobilszámot és kártyát is adtak. Miért? MIt csináljak a kártyával? Egyelőre a fiókba raktam. Nem vicc.
Az internet mindenesetre nem fut. Akinek vettem, nincs kábele se telefonja, azért vettem.
Másfél óráig álltam sorba a TCom-nál, amíg megvettem.
Holnap megint álljak sorba másfél órát? Hogy esetleg ne tudják a választ? Ugyanis vszleg konfiguráni kell az Acer One-t. Ők meg telefonosok, de leginkább eladók. Tömeg áll (vár) a sorára.
Segítséget megköszönnék.
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv. Bocsánat, ha erről máshol van szó (kérem, hol).
Ha máshol nincs, akkor itt mondom a kérdést.
Veszek valakinek Acer One 150est. Hogyan tud majd azzal internetezni és emailezni, ha nincs otthon se vonalas telefonja, se kábelhálózata. Mobil-telefonja van, de csak Nokia 1560 (?) vagy 1560? A lényeg, hogy az csak a legminimálisabb dolgokra képes. Feltöltős, nem előfizetéses T-Mobil.
Tehát kell a netbookhoz egy sokat (többet) tudó mobiltelefon is? És még mi a kapcsolathoz?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest