- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Hova tűnt Kína a legjobb szuperszámítógépek versenyében?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athanáz9
aktív tag
A hordozható kis DVD-lejátszóról át lehet vezetni a képet a nagyképernyős TV-re? És jó minőségű marad? Milyen kábel kéne ehhez?
Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
ForRedGlory
félisten
válasz Zsé2003 #1227 üzenetére
fn+F7...
De nekem meg olyanom volt hogy amikor be volt dugva az egér, akkor random módon néha a touchpad elkezdett nem reagálni semmire és csak az újraindítás segített. Nem tudom mitől van, mondjuk win7-et használok, lehet még nincs rá megfelelő driver és azért szórakozik néha. XP alatt még nem tapasztaltam ilyet.
-
ForRedGlory
félisten
válasz Zsé2003 #1229 üzenetére
Tedd fel mellé. Baromi egyszerű, nem kell semmi bűvészkedés.
1. Partition Magic-el ketté veszed a partíciód (mondjuk én 3-ba szedtem. 30-30 giga az XP-nek [C:\] és a Win7-nek [D:\], 80giga adatnak [E:\])
2. Letöltöd a Windows7 betát a microsoft oldaláról pl...
3. XP alól elindítod a setupot és feltelepíted (nem upgradeled!!). Telepítés közben ki tudod választani hogy melyik partícióra akarod tenni [D:\]
4 Miután felment, a gép indításakor feldob egy cuki kis oprendszer választót és kiválaszthatod mit szeretnél elindítani.
A rejtett partíciót meg ne bántsd és még a recovery is menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
fenomen24
csendes tag
válasz Zsé2003 #1243 üzenetére
Hmm, jó kérdés. Még sosem telepítettem Win7-et. Letöltötted már az ISO fájlt hozzá? Mert ha eddig nem, akkor a Microsoft oldaláról már nem is fogod, mert febr. 10ig lehetett. Mondjuk telepítés közben nem tudom, hogy tudna netet használni, driverek nélkül, bár lehet, hülyeséget mondok.
"Azért, mert a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
fenomen24
csendes tag
válasz Zsé2003 #1247 üzenetére
Idézném ForRedGlory-t:
Tedd fel mellé. Baromi egyszerű, nem kell semmi bűvészkedés.
1. Partition Magic-el ketté veszed a partíciód (mondjuk én 3-ba szedtem. 30-30 giga az XP-nek [C:\] és a Win7-nek [D:\], 80giga adatnak [E:\])
2. Letöltöd a Windows7 betát a microsoft oldaláról pl...
3. XP alól elindítod a setupot és feltelepíted (nem upgradeled!!). Telepítés közben ki tudod választani hogy melyik partícióra akarod tenni [D:\]
4 Miután felment, a gép indításakor feldob egy cuki kis oprendszer választót és kiválaszthatod mit szeretnél elindítani.
A rejtett partíciót meg ne bántsd és még a recovery is menni fog.De a rejtett partíciót tényleg hagyd meg. Engem is az mentett meg
[ Szerkesztve ]
-
fenomen24
csendes tag
válasz Zsé2003 #1251 üzenetére
Én is szívtam a rejtett partícióval. Felraktam az xp helyett a vista-t és utána volt küszködés, mikor vissza akartam rakni az xp-t.
Megoldás:
Csináltam egy win98-as boot pendrive-ot, arra raktam dos alapú Partition Magicet. Elindítottam, aktívvá állítottam a rejtett partíciót, a C-t pedig letiltottam. Pendrive ki, XP telepítés rejtett partícióról, aztán mikor telepítés kész, akkor pendrive vissza, PQ Magic, C-t aktívvá, rejtettet rejtetté, pendrive ki és működik az XP.
Így utólag elolvasva, ezt jól betömörítettem
-
bejmuller
aktív tag
válasz Zsé2003 #1359 üzenetére
bocs hogy belepofazok de azthiszem az kell neki
logikus is, mivel ha daemon toolsbol instalalod akkor szuksege van a hdd-re(mivel onnan telepul), kozben meg nem tud rajta ilyenolyan particionalasi muveleteket vegrehajtaniAz ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz Zsé2003 #1382 üzenetére
A wifivel én is szórakozok, de a touchpadban tudok segíteni.
Ha feltetted a driverét, és ugye tálcára kiteszi az ikonját is... akkor fogod magad, elindítod az msconfigot és kiszeded az indítómenüből azt. utána soha többet nem hal be a touchpad.
Azt vettem észre, hogy Nekem amikor nem működött a cucc win7 alatt, akkor az mindig annak volt köszönhető hogy befagyott az a kis alkalmazás. Mitután letiltottam és nem indul automatikusan már semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Zsé2003 #1384 üzenetére
Tegnap azt a build-et feltettem a nagy gépemre, igazából a kezdeti problémák után (szórakozott egy-két funkciója, de csak mert éhes voltam, és ha éhes vagyok, felejtek, és ha felejtek, akkor a drivert is elfelejtem feltelpelíteni ) elég jó kis rendszer lett.
Kissé gyorsabb is, mint ami nekem eredetileg fent volt (az még az eredeti beta, amit microsoft oldalról szedtem le, talán a 7000-es build). Ebből kiindulva úgy saccolom, hogy netbookon is gyorsul a cucc, tehát így elsőre: érdemes feltenni a 7057-et. Remélem be is jön, és még gyorsabb lesz, Komolyan mondom ez a 7057-es ferzió szinte már tényleg gyorsabb, mint az xp
[ Szerkesztve ]
-
kovacszk
senior tag
válasz Zsé2003 #1517 üzenetére
Nálam már két napja hiba nélkül futkos. Ezzel végre nem kell szórakozni a wifi-vel, az is megy gond nélkül. Viszont a realtek r221-es drivert nem árt felrkni a hanghoz, valamivel szebben szól nekem. Ja és a kártyaolvasót is jó felrakni, akkor nem lesznek ismeretlen eszközök az eszközkezelőben.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
Tanbá-apó
tag
válasz Zsé2003 #2081 üzenetére
Gyári 5200as, fekete. hát nyúzom, nyüstölöm, de 5 és fél óránál többet nem tudok belőle kiszedni.Az elhasználódás mértéke everest szerint 3%, és így jön ki nekem ez az adat. Ha rendesen használva van, 4 és fél óra, de nekem ez is szuperjó idő!!!
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz Zsé2003 #2147 üzenetére
Nálam - más gépen, de ez mindegy - XP, Vista, openSUSE fut, a telepítés sorrendje is az előbbi.
A grub, mint bootmanager nagyon jól és könnyen konfigurálható, ha olyasmit használ a te Linuxod is, akkor azt meg fogod oldani könnyen.
Nem is érdemes fordítva feltenni az én tapasztalataim alapján... (Tévedhetek)
http://www.arrayoflilly.com
-
argedas
csendes tag
válasz Zsé2003 #2158 üzenetére
A Hp program pontjai: device: látja a betett pendrive-ot
file system: pl fat32
volume label: kötet cimkeformat opció: quick format
compression
create DOS startup disk
használj belső system fájlokat
vagy a megadott helyről
Kész.
Én a Win98 fájljait tettem rá. /win98boot.zip/
Egy w98 indító lemezt kell rátenni. Azt hiszem ez alatt van particion Magic program.A Hp program a HP oldaláról letölthető, azt hiszem.
-
Totya_77
csendes tag
válasz Zsé2003 #2181 üzenetére
Pedig ott van az!...
Neked a Launch Manager-re van szükséged.Üdv: Totya
[ Szerkesztve ]
-
Roxy27
tag
válasz Zsé2003 #2154 üzenetére
Hali!
USB boot-ot ezzel tudsz gyártani: a jó öreg HP USB Disk nevű kis progival
Felmásolod rá a PM8-at aztán mehet is.
Remélem összejön!
Most látom...már ok...későn érkeztem[ Szerkesztve ]
Hogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER LAPTOP ELADÓ! I5-12450H, RTX 4050, 16GB RAM, SSD 500GB, FULL HD, 144HZ
- MacBook Air 2012 10" 4/128GB 6hó jótállással!
- Apple MacBook Pro M4 gépek 3 év garanciával, 27% áfával bontatlan csomagolásban termékbeszámítással!
- Szuper áron új Huawei Matebook 14 /Ryzen5-5500U 16GB 512 SSD 2160x1440 IPS Garancia!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! MSI Summit E13 flip Evo! 2in1/Touch/i7/12.Gen/16GB Ram/1 TB SSD/FHD+/iPS/120Hz/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest