Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
válasz
atti_2010
üzenetére
Már megint profi szemszögből nézik az emberek az egészet
Még ha az ARM most kijönne egy szuper processzorral, akkor is számolni kell azzal a pár százmillió működő x86-ossal, aminek a kifutási ideje már nem 1-2 év. Ha az emberek rájönnek, hogy egy kisebb gép is elég nekik a dolgaikhoz akkor majd azt veszik...ja, hogy ez meg is történt már, szinte alig vesznek asztali gépet, a notebookok (netbook, akármi) jobban fogy.Nekem már most van pár ARM tabletem, és látom bennük a fantáziát, főleg a kínai árakon
Persze ha hozzáveszem hogy a HTPC-m alig került többe, mint egy normális tablet (és sokkal olcsóbb, mint egy Tegra cucc) akkor azért még meggondolnám, hogy mikor fogja megérni váltani PC-ről.Már most is lehet mediaPC jellegű androidos dobozt kapni, de nem vagyok meggyőzve, hogy lesz elég ideig és minőségben támogatás (codec, lejátszó, torrent stb) hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Még ha az ARM most kijönne egy szuper processzorral, akkor is számolni kell azzal a pár százmillió működő x86-ossal, aminek a kifutási ideje már nem 1-2 év. Ha az emberek rájönnek, hogy egy kisebb gép is elég nekik a dolgaikhoz akkor majd azt veszik...ja, hogy ez meg is történt már, szinte alig vesznek asztali gépet, a notebookok (netbook, akármi) jobban fogy.