Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
válasz
atti_2010 #43 üzenetére
Már megint profi szemszögből nézik az emberek az egészet
Még ha az ARM most kijönne egy szuper processzorral, akkor is számolni kell azzal a pár százmillió működő x86-ossal, aminek a kifutási ideje már nem 1-2 év. Ha az emberek rájönnek, hogy egy kisebb gép is elég nekik a dolgaikhoz akkor majd azt veszik...ja, hogy ez meg is történt már, szinte alig vesznek asztali gépet, a notebookok (netbook, akármi) jobban fogy.
Nekem már most van pár ARM tabletem, és látom bennük a fantáziát, főleg a kínai árakon
Persze ha hozzáveszem hogy a HTPC-m alig került többe, mint egy normális tablet (és sokkal olcsóbb, mint egy Tegra cucc) akkor azért még meggondolnám, hogy mikor fogja megérni váltani PC-ről.
Már most is lehet mediaPC jellegű androidos dobozt kapni, de nem vagyok meggyőzve, hogy lesz elég ideig és minőségben támogatás (codec, lejátszó, torrent stb) hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- LED világítás a lakásban
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest