Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
"Egyébként nem értem ezt a topicot. Vagy 26-30+-os a topic, vagy divat analfabéták vannak jelen.
Ez a mai divat, ezt tudod felvenni normálisan a ruhákhoz. A Google terve semmihez se megy."
Ezen felnevettem.
Válaszolok előbb az utóbbira, az egyszerűbb.
A Google "futurisztikus és minimalista" image-éhez a Glass passzol. Egy ilyen otromba álretró divathullámos vacak nem. A Google terve inkább új, saját irányzatot létrehozni, nem pedig követni.Igen, 26-30-as kategóriában vagyok, de szerintem nincs ezzel összefüggésben. Ezt a túlméretes, vastagkeretes, "hipszter-szemüveget" (bocs, Madgie) ennek a divatirányzatnak a legbénább tagjának tekintem. Nagyon kevés embernek áll jól, s azok is inkább a visszafogottabb darabok; ennek ellenére divatmajmolásból rengetegen hordják -- döntő többségüknek már alapból nem áll jól, amit fokoznak avval, hogy olyan ruhákkal is hordják, amihez abszolút nem passzol. S tetézve, a kifejezetten túlméretes, otromba vastagságú és méretű darabokat hordják, amikkel főleg komikus az összkép.
Néha azon tűnődök, hogy egyes mainstreamnek hirdetett divat-irányzatok esetleg nem valami társadalmi kísérlet részei, hogy meddig hajlandóak emberek elmenni, mekkora hülyét hajlandóak magukból csinálni a konformitás jegyében...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő