- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Kár ezen vitázni, de attól hogy sok hülye sz@rul hordja, még ez a divat. Nekem pl. ilyesmi kialakítású szemüvegem van, csak nem kerek az alja, hanem szögletes. Akivel eddig találkoztam mindenki azt mondta hogy baromira jól áll, megy az öltözködésemhez ( kicsit fiatalos elegancia), és nem utolsó sorban megy a személyiségemhez. Nem egy idősebb is ezt mondta.
Aki érti is, annak hidd el, hogy jól ál.
Én pedig azon a véleményen vagyok, hogy ha már "ruházati" termékeket akarnak átalakítani eszközökké, akkor érdemes a divatot követni. Bár lehet a G féle dizájnból lesz divat,
Az meg vicc, hogy álretró, nem is reagálok rá. Prada, Gucci, mindenki ezt követi, de ezek szerint az összes divatcég tök hülye.Szerk.: Egyébként már régen nem divat a futurizmus. Lehet az lesz pár év múlva, de gondol nem 2018-ban akarja piacra dobni a Google a szemüvegét.
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest