Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
mrhitoshi #53 üzenetére
"Egyébként nem értem ezt a topicot. Vagy 26-30+-os a topic, vagy divat analfabéták vannak jelen.
Ez a mai divat, ezt tudod felvenni normálisan a ruhákhoz. A Google terve semmihez se megy."Ezen felnevettem.
Válaszolok előbb az utóbbira, az egyszerűbb.
A Google "futurisztikus és minimalista" image-éhez a Glass passzol. Egy ilyen otromba álretró divathullámos vacak nem. A Google terve inkább új, saját irányzatot létrehozni, nem pedig követni.Igen, 26-30-as kategóriában vagyok, de szerintem nincs ezzel összefüggésben. Ezt a túlméretes, vastagkeretes, "hipszter-szemüveget" (bocs, Madgie) ennek a divatirányzatnak a legbénább tagjának tekintem. Nagyon kevés embernek áll jól, s azok is inkább a visszafogottabb darabok; ennek ellenére divatmajmolásból rengetegen hordják -- döntő többségüknek már alapból nem áll jól, amit fokoznak avval, hogy olyan ruhákkal is hordják, amihez abszolút nem passzol. S tetézve, a kifejezetten túlméretes, otromba vastagságú és méretű darabokat hordják, amikkel főleg komikus az összkép.
Néha azon tűnődök, hogy egyes mainstreamnek hirdetett divat-irányzatok esetleg nem valami társadalmi kísérlet részei, hogy meddig hajlandóak emberek elmenni, mekkora hülyét hajlandóak magukból csinálni a konformitás jegyében...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Plazma TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xbox Series X|S
- Háború Izraelben
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest