- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
mrhitoshi #53 üzenetére
"Egyébként nem értem ezt a topicot. Vagy 26-30+-os a topic, vagy divat analfabéták vannak jelen.
Ez a mai divat, ezt tudod felvenni normálisan a ruhákhoz. A Google terve semmihez se megy."Ezen felnevettem.
Válaszolok előbb az utóbbira, az egyszerűbb.
A Google "futurisztikus és minimalista" image-éhez a Glass passzol. Egy ilyen otromba álretró divathullámos vacak nem. A Google terve inkább új, saját irányzatot létrehozni, nem pedig követni.Igen, 26-30-as kategóriában vagyok, de szerintem nincs ezzel összefüggésben. Ezt a túlméretes, vastagkeretes, "hipszter-szemüveget" (bocs, Madgie) ennek a divatirányzatnak a legbénább tagjának tekintem. Nagyon kevés embernek áll jól, s azok is inkább a visszafogottabb darabok; ennek ellenére divatmajmolásból rengetegen hordják -- döntő többségüknek már alapból nem áll jól, amit fokoznak avval, hogy olyan ruhákkal is hordják, amihez abszolút nem passzol. S tetézve, a kifejezetten túlméretes, otromba vastagságú és méretű darabokat hordják, amikkel főleg komikus az összkép.
Néha azon tűnődök, hogy egyes mainstreamnek hirdetett divat-irányzatok esetleg nem valami társadalmi kísérlet részei, hogy meddig hajlandóak emberek elmenni, mekkora hülyét hajlandóak magukból csinálni a konformitás jegyében...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mass Effect
- Crohn betegség
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest