Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LED / LCD TV topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Kár ezen vitázni, de attól hogy sok hülye sz@rul hordja, még ez a divat. Nekem pl. ilyesmi kialakítású szemüvegem van, csak nem kerek az alja, hanem szögletes. Akivel eddig találkoztam mindenki azt mondta hogy baromira jól áll, megy az öltözködésemhez ( kicsit fiatalos elegancia), és nem utolsó sorban megy a személyiségemhez. Nem egy idősebb is ezt mondta.
Aki érti is, annak hidd el, hogy jól ál. 
Én pedig azon a véleményen vagyok, hogy ha már "ruházati" termékeket akarnak átalakítani eszközökké, akkor érdemes a divatot követni. Bár lehet a G féle dizájnból lesz divat,
Az meg vicc, hogy álretró, nem is reagálok rá. Prada, Gucci, mindenki ezt követi, de ezek szerint az összes divatcég tök hülye.Szerk.: Egyébként már régen nem divat a futurizmus. Lehet az lesz pár év múlva, de gondol nem 2018-ban akarja piacra dobni a Google a szemüvegét.
-
madgie
titán
Dehogy sértődök meg ezen... csak szemüvegboltban melózok 13 éve és mindig is voltak ilyen keretek, egy adott része a fiatalságnak mindig kereste. Az zavar, hogy most Alexnek, celebkének, meg pár Instagramos divatfotósnak hála összekapcsolták a hipszter szóval a vastagkeretes szemüvegeket.
Kicsit talán nyersebb volt a megfogalmazásom, mit kellett volna, utólag bocs, ha megbántottam volna vele valakit

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki érti is, annak hidd el, hogy jól ál.