Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Kár ezen vitázni, de attól hogy sok hülye sz@rul hordja, még ez a divat. Nekem pl. ilyesmi kialakítású szemüvegem van, csak nem kerek az alja, hanem szögletes. Akivel eddig találkoztam mindenki azt mondta hogy baromira jól áll, megy az öltözködésemhez ( kicsit fiatalos elegancia), és nem utolsó sorban megy a személyiségemhez. Nem egy idősebb is ezt mondta.
Aki érti is, annak hidd el, hogy jól ál. 
Én pedig azon a véleményen vagyok, hogy ha már "ruházati" termékeket akarnak átalakítani eszközökké, akkor érdemes a divatot követni. Bár lehet a G féle dizájnból lesz divat,
Az meg vicc, hogy álretró, nem is reagálok rá. Prada, Gucci, mindenki ezt követi, de ezek szerint az összes divatcég tök hülye.Szerk.: Egyébként már régen nem divat a futurizmus. Lehet az lesz pár év múlva, de gondol nem 2018-ban akarja piacra dobni a Google a szemüvegét.
-
madgie
titán
Dehogy sértődök meg ezen... csak szemüvegboltban melózok 13 éve és mindig is voltak ilyen keretek, egy adott része a fiatalságnak mindig kereste. Az zavar, hogy most Alexnek, celebkének, meg pár Instagramos divatfotósnak hála összekapcsolták a hipszter szóval a vastagkeretes szemüvegeket.
Kicsit talán nyersebb volt a megfogalmazásom, mit kellett volna, utólag bocs, ha megbántottam volna vele valakit

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Bittorrent topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Aki érti is, annak hidd el, hogy jól ál.