- Androidos fejegységek
- 3DMark03 eredmények
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Kár ezen vitázni, de attól hogy sok hülye sz@rul hordja, még ez a divat. Nekem pl. ilyesmi kialakítású szemüvegem van, csak nem kerek az alja, hanem szögletes. Akivel eddig találkoztam mindenki azt mondta hogy baromira jól áll, megy az öltözködésemhez ( kicsit fiatalos elegancia), és nem utolsó sorban megy a személyiségemhez. Nem egy idősebb is ezt mondta.
Aki érti is, annak hidd el, hogy jól ál.
Én pedig azon a véleményen vagyok, hogy ha már "ruházati" termékeket akarnak átalakítani eszközökké, akkor érdemes a divatot követni. Bár lehet a G féle dizájnból lesz divat,
Az meg vicc, hogy álretró, nem is reagálok rá. Prada, Gucci, mindenki ezt követi, de ezek szerint az összes divatcég tök hülye.Szerk.: Egyébként már régen nem divat a futurizmus. Lehet az lesz pár év múlva, de gondol nem 2018-ban akarja piacra dobni a Google a szemüvegét.
-
madgie
titán
Dehogy sértődök meg ezen... csak szemüvegboltban melózok 13 éve és mindig is voltak ilyen keretek, egy adott része a fiatalságnak mindig kereste. Az zavar, hogy most Alexnek, celebkének, meg pár Instagramos divatfotósnak hála összekapcsolták a hipszter szóval a vastagkeretes szemüvegeket.
Kicsit talán nyersebb volt a megfogalmazásom, mit kellett volna, utólag bocs, ha megbántottam volna vele valakit
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Windows 10
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos fejegységek
- Autós topik
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest