Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen digitális videókamerát?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Házimozi belépő szinten
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- OLED TV topic
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
"Egyébként nem értem ezt a topicot. Vagy 26-30+-os a topic, vagy divat analfabéták vannak jelen.
Ez a mai divat, ezt tudod felvenni normálisan a ruhákhoz. A Google terve semmihez se megy."
Ezen felnevettem.
Válaszolok előbb az utóbbira, az egyszerűbb.
A Google "futurisztikus és minimalista" image-éhez a Glass passzol. Egy ilyen otromba álretró divathullámos vacak nem. A Google terve inkább új, saját irányzatot létrehozni, nem pedig követni.Igen, 26-30-as kategóriában vagyok, de szerintem nincs ezzel összefüggésben. Ezt a túlméretes, vastagkeretes, "hipszter-szemüveget" (bocs, Madgie) ennek a divatirányzatnak a legbénább tagjának tekintem. Nagyon kevés embernek áll jól, s azok is inkább a visszafogottabb darabok; ennek ellenére divatmajmolásból rengetegen hordják -- döntő többségüknek már alapból nem áll jól, amit fokoznak avval, hogy olyan ruhákkal is hordják, amihez abszolút nem passzol. S tetézve, a kifejezetten túlméretes, otromba vastagságú és méretű darabokat hordják, amikkel főleg komikus az összkép.
Néha azon tűnődök, hogy egyes mainstreamnek hirdetett divat-irányzatok esetleg nem valami társadalmi kísérlet részei, hogy meddig hajlandóak emberek elmenni, mekkora hülyét hajlandóak magukból csinálni a konformitás jegyében...
-
.mf
veterán
"Szebb, kényelmesebb, viselhetőbb és nem utolsó sorban funkcionálisabb lehetne a GG."
Így van. De ez a hipszter sztk-s fos sincs ezekhez közelebb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na mindegy, még van pár év a Dennou Coil jelenéig, addigra talán előállnak olyan szintű darabokkal is

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM - Újszerű -
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)