Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
valyon lesz dioptriás is?
-
shteer
titán
szebb
szerintem jónak tűnik..
-
madgie
titán
Dehogy sértődök meg ezen... csak szemüvegboltban melózok 13 éve és mindig is voltak ilyen keretek, egy adott része a fiatalságnak mindig kereste. Az zavar, hogy most Alexnek, celebkének, meg pár Instagramos divatfotósnak hála összekapcsolták a hipszter szóval a vastagkeretes szemüvegeket.
Kicsit talán nyersebb volt a megfogalmazásom, mit kellett volna, utólag bocs, ha megbántottam volna vele valakit
-
.mf
veterán
"Ez a hipszter meg bájaleksz duma viszont annyira siralmas, kertévén nevelkedett intelligenciára utal..."
Nem értem, miért sértődsz be ennyire és támadsz vissza ilyen hevesen. Egyértelműen a hipszter divatirányzatot lovagolja meg.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
ViZion
félisten
Utoljára ilyen "szépet" Sir Austin Powers-en láttam... Inkább lemondok az extrákról, jó lesz a gugli design is.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Tenken
őstag
Az eredeti VW bogarat egészen 2003-ig egészen gyártották Mexikóban változatlan műszaki tartalommal. Hasonlóan ehhez szerintem, hiába volt 1 napos egy olyan autó, akkor sem nevezném újnak.
UI.: A mai trendje meg ennek a design kb az "újszülöttnek minden vicc új" kategória.
[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
capulet75
addikt
Gondolom ezt nem támogatja TB.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
ZS3NI
őstag
Hipster Glass
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
SkiDev
őstag
+1 Szebb az eredeti , szó szerint már jövőbeillő , míg a másik egy régi by Alexes keret és semmi extra Ha eltudnák osztani a Google szemüvegében ezt a súlyt és feltudják 'turbózni a funkcionalitását' , akkor divatos napszemüveg lenne persze ha nem egy olcsóbbik fajta műanyag alkotja a nagy részét...
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Feketelaszlo
senior tag
Sokmindent nem értek...
Ha már szemüveg, miért akarnak belőle rögtön divat kelléket csinálni? Oké, a szemüveg öltöztet, ezt elsimerem, de ez olyan, mintha vennénk egy Ferrari motort és hajtásláncot, majd beleraknánk ezt egy Swiftbe. "Sleepernek" jó, de a termékevolúció legelején az ilyesmik inkább visszafogják a fejlődést. Hogy az előző példánál maradjunk, a nagy csapatok sem úgy kezdik a következő évi autó csiszolását, hogy beleraknak mindent egy Suzuki kaszniba. Miért nem kezdik mondjuk egy síszemüveggel, sapkával vagy kobakkal, esetleg bukósisakkal, hiszen abban minden kényelmesen elfér és mivel a funkció ott előbbrevaló, mint a forma, nem kell az ilyen, műszakilag jelentéktelen apróságokra kitérni. Így is beszélhetünk a termékről, de annyi történt, hogy az aktuális egyik leg high-techebb mobil cuccot papíron belerakták napjaink egyik legközhelyesebb holmijába. Biztos jó volt valamire, de én még nem jöttem rá.Ui.: A fodrászomnak is szólok legközelebb, hogy figyeljen a súlyelosztásra, ez a "fejlesztés" kb. annyit ér.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Egy cipő!
Mind kettő mínusz 13-14 körül van (kettős látás patch-elve ).
Mind a szemüveg, mind pedig a kontaktlencse kegyetlen egy dolog. Volt tanárom akart szemüveget, mert öltöztet"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
zdanee
őstag
Olyan vicces, hogy egy tervezőirodának "sikerült lefaragnia a vastagságból". Voltaképpen rajzoltak valamit, és most akkor a mérnököknek tessék kifejleszteni a szemüvegszárban elférő áramköröket, az már nem izgalmas. És ennek még hírértéke is van?
[irónia]
BTW ebben 8 magos processzor van (4 a jobb oldalon, 4 a balon, mert súlyelosztás!), sztereo lézerprojektor ami 3D (!!!) képet vetít a retinádra, mindkét oldalon kamera, uh 3D fényképet készít, és 10000mAh akku wireless töltéssel. Most terveztem, kérem a 15 perc hírnevet, és majd benyújtom a számlát, ha egy mérnök megcsinálta, hiszen nyilván az én termékem, én terveztem.[/irónia]
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
.mf
veterán
"Szebb, kényelmesebb, viselhetőbb és nem utolsó sorban funkcionálisabb lehetne a GG."
Így van. De ez a hipszter sztk-s fos sincs ezekhez közelebb
Na mindegy, még van pár év a Dennou Coil jelenéig, addigra talán előállnak olyan szintű darabokkal is
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
DaveHutt
őstag
Sajátos önvallomás, nem kell vele foglalkozni, azért tettem offba, de már kikívánkozott belőlem. Sajnos szemüveges vagyok kölyök korom óta. Nem tudom felfogni, hogy a jól látók miért hordanának ilyen készüléket magukon. Ezt más készülék is megoldja, úgy hogy nem kell a fejemre vigyázni (okostelefon).
[ Szerkesztve ]
-
erdesz
tag
válasz enginev3.0 #28 üzenetére
Vagy upgradelj Google kontaktlencsére
-
randras
veterán
válasz enginev3.0 #26 üzenetére
Vagy ne ess el
-
SylverR
senior tag
Szerintem meg ez az egész hatalmas baromság. Régen sem tetszettek az ilyen jövőképek... Most meg még mindig nem. Főleg, hogy szemüveges vagyok. Igyis rohadt drága... Plusz ne legyen már minden egyben...
Oda jutunk tényleg, hogy a szemüvegben lesz a mobil, a tablet, a személyi azonositód, a pénzed. Aztán elesel, eltörik. És egyszerre mindennek agyő...@enginev3.0: látom nem érted a lényeget...
[ Szerkesztve ]
Nem!
-
randras
veterán
Én is terveztem egyet. [link]
-
]Phobos[
senior tag
válasz pusszycat #19 üzenetére
Csak nem egy átlag google-glass-fészbúk geek?
#20: hát ha eltérő designből lehetne válogatni( ami logikus lenne, mert ez mégis csak egy szemüveg ), ami nem merül ki 3 modellből meg azok szín variációiból, akkor tarolna szerintem. És a képességei még csak szóba sem kerültek ...
[ Szerkesztve ]
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem jól tudom, hogy a google jelenlegi verziója csak egy amolyan prototipus, ami csak arra szolgál, hogy az SW fejlesztőknek legyen min tesztelniük? Szerintem a végleges a jövőben bárki álltal megvásárolható verzió dizájnja teljesen más lesz. Talán épp azért olyan most, amilyen, hogy az esetleges konkurenciának ne legyen viszonyítása. Ahogy az új autók korai utcai tesztelésénél is próbálják álcázni a dizájnt.
Ez az Sourcebits álltal újragondolt modell meg inkább elriasztaná a leendő tulajokat, minthogy kelletné az árút.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
]Phobos[
senior tag
válasz pusszycat #17 üzenetére
De ez jól fog, csak opciósan kell rendelned mellé egy időgépet
A vastag bajuszt azé el ne felejsdKomolyra fordítva, jó lenne az eredeti design, ha nem az arcodon lógna a kütyü. Esetleg összegyúrhatnák a 2 elképzelést. Na, az első nekifutásra vállalható lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Homályosítson fel valaki,hogy ez mitől szép. A hideg ráz tőle. Amúgy sem áll nekem jól a szemüveg.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
banhammer
veterán
De szép hipster kinézete van.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
]Phobos[
senior tag
Nyilván egyéni ízlés kérdése, de szerintem mindkettő bitang gatyi.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Ha két lencsét beépítenek távolba, majd megfordul a fejemben, legalább látnék is valamit.
Nem rossz egyébként, nyilván nem tömegcikk lesz, de érdekes lenne, ha már ez lenne az "alapvető" kiegészítő és mindenki ilyenben rohangálna az utcákon
Szerk: (#14) ]Phobos[: nekem pont azok nem tetszenének (de ez egyéni ízlés kérdése) Megjelenés után itt is lesz majd modding esetleg, mint PC részlegen?
[ Szerkesztve ]
.
-
bitblueduck
senior tag
Azért kíváncsi lennék, hogy működő cuccot hoztak össze, vagy csak photoshopból exportálták a terméket, mert a work és services-re kattintgatva inkább softwarebetyároknak tűnnek. Mondjuk a töltöttségjelző kimondottan tetszik, folyton a fülem mögé szoktam nézelődni
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
enginev3.0
félisten
De jó, mint a páwáknak vagy kiknek...
Jó hogy nem lesz olyan redőnyös vagy milyenA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
veterán
Igazi csini szemcsi, nekem a régi esztéká keretes szodás szifonok jutnak az eszembe róla
3njoy the Lif3
-
RexpecT
addikt
Az eredeti szerintem jobb .
-
Spancho
senior tag
By Alex már szerintem meg is rendelte
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
kakuk.tamas
addikt
" Szebb, kényelmesebb, viselhetőbb és nem
utolsó sorban funkcionálisabb lehetne a GG."Oké, szebb, meg kényelmesebben viselhetőbb lehet (de ez ugye szubjektív dolog), de hogy funkcionálisabb?! Egy olyan termék vetélytársa ez, aminek az igazi erejét még ki sem sajtolták. Nemde?! Elég hülye lett a bevezető...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
blade zte
őstag
"Mmm átlagos szemüvegkinézet? Erre nem gondoltunk."
Látszik, hogy a tervezöosztálynál a fönök a király szerepét tölt be, mert különben nem lenne a furisztikusság kedvéért eloszlatlan a súly, mivel egy okosabb tervezö beleszólt volna ebbe az egészbe. Mi ez itt, céh, ahol mindenki egymaga készít mindent?
Oppo find 7 astro black
-
nagyúr
designed by SZTK
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
zserbox
őstag
igazi geek kinézete lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest