Új hozzászólás Aktív témák
-
darkangel666
csendes tag
Én elolvastam az összes hozzászólást
és szerintem ha Crytek meglátja az általad itt most belinkelt videót befog sírni, és hugyozni is kínjában, hogy be kell majd lássa hamarosan nagy cumi lesz Nv oldalon...
Nv a játékfejlesztői lefizetésekkel és hasonló becstelen dolgaival (G-Sync lopás) egyszer úgy is kicsinálja majd magát
+ GTX970 RAM probléma + az összes karijuk csak TIER 2 szintet tud.....
Remélem az AMD egy kicsit tökön tudja majd szúrni ezt a arrogáns haladást és fejlődést sokszor csak hátráltató erőből nyomuló Nv-t. -
bunfi
őstag
Az a baj, hogy ez csak a draw call-ra fókuszál, persze annak nagyon örülök, hogy a 290 ilyen szépen szerepel, csak az a baj, hogy az első DX12-es játékok még évekre vannak, addig pedig ez nagyon sovány vigasz. Emellett addigra valószínűleg az nV új generációja is megérkezik, így okosabbak csak akkor leszünk. Az viszont, hogy ebből a szempontból nem tudja lenyomni a kevesebb mint feleannyiba kerülő, már 1,5 éves kártyát remélem megvilágítja, hogy mekkora teljesítmény megy már évek óta a lecsóba.
(#75) Mr Bond 007
Ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok, mert volt már hasonló újítás a pirosak részéről és az nem jött be, mert a játékok nem nagyon használták ki. Én remélem, hogy be fog jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest