Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Persze, nem kell directx18 hogy valami jól nézzen ki, sőt c++ se c# nem kell! Ugyan azt el lehet érni gépi kódban
Bár DX-nél mivel a hatékonyságra gyúr inkább ez jobban hangzik: Nem kell motort fejleszteni, jó az a 100 lóerős 20 litert fogyasztó benzintemető is az 50-es évekből, kinek kell olyan motor ami hozza ugyan ezt 7 literből?
Nehogymár több tízezer objektumot meg lehessen jeleníteni egy játékban, több kilométeres látótávval hókuszpókusz nélkül, úgy hogy nem kell hozzá jéghűtéses tuningolt i7, fúj hát ez csak az amd érdeke
@Peat: ryse mint szép játék? LOL sima átlag játék...
-
Mr Bond 007
őstag
Nem tudom merre jártál mikor megjelentek az R9 290x-es vga-k és a 300 ezres titánt megközelítették (néhol elérték) teljesítményben meg a 780-at is befogták rendesen. Hírtelen tízezreket estek az árak. De hát ez nekünk nem kell, mert milyen jó már ha 300k-t csengetünk ugyanazért amit megkapsz fele annyiért!
Én jobban szeretem ha verseny van, és többet (gyorsabb, előre mutató, időt álló technikát) kapok a pénzemért.
Ha az nvidia csinálná a mantle-t akkor azt vennék. Nem értem miért csinálnak itt egyesek ebből érzelmi kérdést. -
Mr Bond 007
őstag
Megpróbálom megerőszakolni az elmémet és letenni csökkentett módba (talán így érthető lesz neked is):
Ha be betonoznánk a hardvereket jelen állás szerint, és várnánk 3 évet megnézném az arcodat mikor az imádott kártya gyártód aktuális titán csodája fele fps-el negyed annyi effektet se jelenítene meg adott játékon belül egy 290x-el szemben..
Persze mire oda érünk, kijön az nvidia kártyája is ami jól teljesít majd low lvl apin is. Akkor mondhatnád hogy miért is van úgy oda mindenki az amd gcn-ért? Hát azért mert már most a jövőt adja. És nélküle ez a jövő nem létezne. Ezért viszi jelen pillanatban az amd az egész pc gaminget a hátán. Ezt kéne felfogni, de sokaknak sajnos nem megy. Meg az se hogy ezzel mindenki jól jár. Képzeld!!! Még te is!! Még akkor is ha a büdös életbe nem veszel amd terméket. Ennek fényében nem tudom megérteni miért ágálnak itt páran ennyire ez ellen.
-
bunfi
őstag
Hogy életszagúvá tegyem a szituációt, ha lemennék a te szellemi szintedre (amit nagyon ügyesen megvillantottál az utóbbi pár kommentben), akkor valószínűleg te nyernél, mert látszik a rutin. Én meg nem mennék semmire a (ha élhetek ezzel a barokkos túlzással) nagy király IT hozzáértő szakemberségemmel.
Pontosan ugyanez a helyzet az AMD-vel is, hiába képes többre, mint az nVidia, nem megy vele sokra, mert a DX11-ben ez nem jön ki.
-
bunfi
őstag
Az tény hogy nem értek hozzá ,nem is akarok ,de amiket írok azt a vak is látja ,hogy ez zajlik. Ez nem fanboyság hanem ez az igazság.
Ez a fanboyság. Meg egy nagy adag debilség. Kár, hogy egyre több ilyen van ezen a szakmai fórumon. Ha pedig azt várod, hogy bármelyik játékstúdió azt fogja mondani, hogy nem érdekel a felhasználóbázis, én csak az egyiknek fogok kedvezni, akkor vegyél valami újságot, mert nagyon sokáig kell várnod majd.
-
bunfi
őstag
Ha nem lennél ilyen hozzá nem értő a témában, akkor nem kellene elmagyarzáni, hogy miért problémás a DX11 és miért jobb alatta a teljesítményben és technológiában gyengébb nV. De mivel üvölt a fanboyság, ezért ahelyett, hogy koptatnám a klaviatúrán a gombokat rábízom ezt a tudásvágyadra (ha van) és a googlera.
-
Mr Bond 007
őstag
Mantle nyomása nélkül megnézhetted volna mikor adják ki... Ez színtiszta érdek! Se az intel se az nvidia se az ms nem akarta! Nekik jó volt ahogy volt, ülni a babérokon.
De ha neked az a jó ha fizeted az újabb hardvereket miközben butítva kapod a gameket lelked rajta... Mi köszönjük, de inkább ésszerűen gondolkodunk meggyőződés és márka imádat helyett.
"Lényegtelen ki mennyire fényezi az amd-t ezer éve sokkal "fejlettebb" "papíron" mint a többiek"
Omg most folyik a nemzetközi sajtóból hogy milyen újítások jönnek amik még jobb teljesítményt adnak a meglevő gcn-en is. Mert hogy már 1000 éve tudja ami ehhez kell. (Direkt írom hogy nemzetközi mert abu már le lett ugatva hogy elfogult. Az egész szaksajtó is elfogult mi? ) -
SityiSXT
őstag
Nekem speciel jó, hogy ott az Intel IGP, mert az Open Broadcast Software-rel tudok játékokból úgy videót felvenni, hogy sem a procit, sem a dVGA-t nem bántja - hála a QuickSyncnek. A GeForce Experience-szel az a baj, hogy a hangot fixen 96 kbps minőségben rögzíti, ami elég gáz, Radeonokhoz meg nem tudok hardveresen gyorsított hasonló programról (a Raptr / Gaming Evolved Software procit használ, ha nem tévedek).
-
bunfi
őstag
Természetesen az csupán a véletlen műve, hogy az egyetlen piacon lévő achitektúra, ami teljes DX12 támogatást nyújt, az AMD. És az is csak az áprilisi tréfa, hogy már 3 generációval visszafelé is 100% a támogatottság (csak a valós teljesítmény csökken). Nameg, micsoda hülye ez az AMD, hogy a konzolok APU-it is ők tervezték és nézd már az is GCN architektúrára épül.
(#18) KAMELOT
Hát igen, de sz@r az AMD, végülis az x86-64-es architektúra is egy parasztvakítás, jobb lett volna, ha mindent újra kellett volna írni IA64-re. A pillanatnyi piaci helyzettől vonatkoztassunk már el. És gondolkodjunk el, hogy ez nekünk jó-e, hogy az AMD szar. Szerintem nagyon nem jó. -
KAMELOT
titán
IGP alap felhasználásokra nagyon is jó! Net, film meg néhány alap game! Ha meg játszani akarsz veszel VGA-t mellé! Olyat kijelenteni, hogy xart sem ér elég merész dolog!
(#10) Crytek: 115K-ért már elég jó kis gépet összedobsz, ami sokkalta gyorsabb mint a mostanid, VGA meghagyod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged