Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Valaki1234

tag

válasz d.j #32 üzenetére

A sokkal többent hogy érted? Feltételezem százalékosan, mert amúgy nem lenne értelme... Egyébként lehet többen torrenteznek, de cserébe a havidíj kevésbé megterhelő nekik, és ha jó a szolgáltatás akkor többen fogják kifizetni a pénzt érte. Illetve ami nagy különbség: itthon annak a rétegnek is az a természetes hogy letölti, aki egyébként ki tudná fizetni. Ott szerintem főleg azok torrenteznek, akik rosszabb körülmények között élnek.

Nekem személyes tapasztalatom is van amerikaiakkal: egyik barátom (akinek amúgy magyar szülei vannak, de kint született) minden nyáron hazalátogat. Legutóbb egy átbulizott este után pihenésképp akartunk játszani ha jól emlékszem Counter Strike-ot. Nekem, és a többi barátomnak legtermészetesebb volt az, hogy torrentezzük le, és játszunk. Ő pedig eközben elkezdte keresni, hogy jó akkor hol tudja megvenni online gyorsan, majd hosszas győzködés hatására (Magyarországon nem fognak börtönbe csukni ha letöltött játékkal játszol) sikerült rábírni, hogy telepítse fel ő is a letöltött játékot.
    Más: volt szerencsém eltölteni egy fél évet Dániában cserediákként közelmúltban, rendeztünk közös filmnézéseket. Míg számomra szintén a természetes az volt, hogy gyorsan letöltöm a filmet, addig pl az amerikaiak elkezdték keresni, hol nézhetnénk meg online, hiszen sajnos ők itt nem tudják elérni a Netflix fiókjukat. (Persze találkoztam olyan belga, francia vagy épp amerikaival akik ugyanúgy torrenteznek)

Új hozzászólás Aktív témák