- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki1234
tag
A sokkal többent hogy érted? Feltételezem százalékosan, mert amúgy nem lenne értelme... Egyébként lehet többen torrenteznek, de cserébe a havidíj kevésbé megterhelő nekik, és ha jó a szolgáltatás akkor többen fogják kifizetni a pénzt érte. Illetve ami nagy különbség: itthon annak a rétegnek is az a természetes hogy letölti, aki egyébként ki tudná fizetni. Ott szerintem főleg azok torrenteznek, akik rosszabb körülmények között élnek.
Nekem személyes tapasztalatom is van amerikaiakkal: egyik barátom (akinek amúgy magyar szülei vannak, de kint született) minden nyáron hazalátogat. Legutóbb egy átbulizott este után pihenésképp akartunk játszani ha jól emlékszem Counter Strike-ot. Nekem, és a többi barátomnak legtermészetesebb volt az, hogy torrentezzük le, és játszunk. Ő pedig eközben elkezdte keresni, hogy jó akkor hol tudja megvenni online gyorsan, majd hosszas győzködés hatására (Magyarországon nem fognak börtönbe csukni ha letöltött játékkal játszol) sikerült rábírni, hogy telepítse fel ő is a letöltött játékot.
Más: volt szerencsém eltölteni egy fél évet Dániában cserediákként közelmúltban, rendeztünk közös filmnézéseket. Míg számomra szintén a természetes az volt, hogy gyorsan letöltöm a filmet, addig pl az amerikaiak elkezdték keresni, hol nézhetnénk meg online, hiszen sajnos ők itt nem tudják elérni a Netflix fiókjukat. (Persze találkoztam olyan belga, francia vagy épp amerikaival akik ugyanúgy torrenteznek)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az év végére újabb európai országokban jelenik meg a szolgáltatás.
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest