Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40553216 #14 üzenetére
(Segítőkész emberek?
Hát akiket én ismerek azok lehet segítőkészek, de hihetetlenül hülyék is.
Bocs, tudom napellenzőtől nem lát az ember, a tényeket nem fogja a felcimkézett agy...-ezt csak mert nincs szívem kitörölni
)
Ami #6-on van márpedig jogos felvetés. Helyes meglátás, pedig nem vagyok Ms tégla!Objektíven közelítette meg a dolgot és azt leszólni nem vall sok é..-re...
Majd ha ott lesz ahol a win ugyanúgy is fog szenvedni. Amíg viszont a felhasználókat részesíti előnyben addig jobb is lehet, mint a winfos, de amint a pénz kerül elő elvész. Márpedig minnél nagyobb szelete lesz annál inkább el fog veszni ez az előny és ezt is mindenki szidni fogja. A biztonság meg nem összevethető, mivel nem egyenlőek a viszonyok. Ennek is van előnye, meg annak is. Jelenleg még nem jobb a Linux, mert még nincs rajta minden gépen. Tehát ez a lényeg nem az hogy hány linuxos veri a nyálát a win-es nyálverőkre! Mégha az emberi butaság miatt is van ez, de addig nem szólhatnak le senkit amíg nem lesz a részesedésük 50,0000001%-os!
Az ms-t viszont pofátlansága miatt tényleg meg...
Az ilyet nem szeretjük!
Általában csak olvasom a kommenteket, ritkán írok, mert úgyis lesz valaki akinek nem tetszik valami és beszól. Szubjektíven nem lehet ítélkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest