Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Goll-r

tag

válasz #40553216 #14 üzenetére

(Segítőkész emberek? :C Hát akiket én ismerek azok lehet segítőkészek, de hihetetlenül hülyék is. :U
    Bocs, tudom napellenzőtől nem lát az ember, a tényeket nem fogja a felcimkézett agy... :R -ezt csak mert nincs szívem kitörölni :C )
    Ami #6-on van márpedig jogos felvetés. Helyes meglátás, pedig nem vagyok Ms tégla! :DDD Objektíven közelítette meg a dolgot és azt leszólni nem vall sok é..-re...
    Majd ha ott lesz ahol a win ugyanúgy is fog szenvedni. Amíg viszont a felhasználókat részesíti előnyben addig jobb is lehet, mint a winfos, de amint a pénz kerül elő elvész. Márpedig minnél nagyobb szelete lesz annál inkább el fog veszni ez az előny és ezt is mindenki szidni fogja. A biztonság meg nem összevethető, mivel nem egyenlőek a viszonyok. Ennek is van előnye, meg annak is. Jelenleg még nem jobb a Linux, mert még nincs rajta minden gépen. Tehát ez a lényeg nem az hogy hány linuxos veri a nyálát a win-es nyálverőkre! Mégha az emberi butaság miatt is van ez, de addig nem szólhatnak le senkit amíg nem lesz a részesedésük 50,0000001%-os!
    Az ms-t viszont pofátlansága miatt tényleg meg... :((
    Az ilyet nem szeretjük! :(((
    Általában csak olvasom a kommenteket, ritkán írok, mert úgyis lesz valaki akinek nem tetszik valami és beszól. Szubjektíven nem lehet ítélkezni.

Új hozzászólás Aktív témák