Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
"A többszöri Ctrl+Alt+Del Windows alatt is működik."
Dehogy működik. Legalább 50x megnyomtam akkor is, máskor is.
"Mi az, amit nem tudsz meg az eventvwr-ből, akár utólag is? Akkor ott van még a Teljes memóriakép és hasonlók."hát a sokszor előforduló "error on 0x0000fffff-0x4343ddeee address" és "error: HRESULT=000003" hibaüzenetekből sokszor semmit. Viszont linuxon egy driver hibánál az "fatal error in: fglrx.so" szerű hibaüzenetek elég sokat segítenek, mivel ott van hogy melyik driver fájl volt a probléma.
Na meg tapasztalható némi visszafejlődés az xp-hez képest: xp-nél hiányzó függőségnél kiírta: "HIBA: hiányzó xy.dll" vista: "ERROR one of the libraries missing", és ilyenkor depenceny walker letölt, fájl megkeres, megnéz mi hiányzik, holott az előbbi egyszerűbb volt...Egyébként nem tudtam meg az eventvwr-ből hogy pl amikor a registry sérült mitől sérült. Csak annyi volt benne, hogy "Registry hive has been corrupted, but partially restored", ez se túl informatív.
2. erre van magyarázat. Vinyó, vagy rossz kábel, mert ez a boot partició sérülésekor jön, a 22-es meg akkor amikor már annyira sérült, hogy konkrétan eltűnt a partició.
3. meg kellett volna nézni a logokat és meg lehet magyarázni, vagy sokan még egyszerűbben csinálják, kikapcsolják a betöltőcsíkot is, és akkor látszik a szöveg hogy mi történik, ez egyébként winnél is hasznos.Viszont én winen verziónként találkozom jóval több megmagyarázhatatlan dologgal, és ez a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest