Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"és itt egy ALAP hiányosság is, hogy nem lehet billentyűkombinációval újraindítani a gépet"
A többszöri Ctrl+Alt+Del Windows alatt is működik.
"amit sajnos winen nem lehet, mármint menetközben parancssorra váltani."
Mi az, amit nem tudsz meg az eventvwr-ből, akár utólag is? Akkor ott van még a Teljes memóriakép és hasonlók.
"Mindig is voltak a wineken ilyen hibák, és lesznek, bár szerencsére egyre kisebbek, és ritkábbak, de ugyanúgy megmagyarázhatatlanok."
Tapasztalatok:
1: Ubuntu 6.10: VLC egyszer csak (minden beállításmódosítás nélkül) nem indul. Rákatt az ikonra, megnyitóeffekt, de a program nem indul. Az ubi taskmanagerében nem volt processz. Leszedtem, visszatettem, hiba megmaradt. Leszedtem függőségekkel együtt, újraindítottam, visszatettem, hiba megmaradt.
2: Ubuntu 6.10: Indításnál (szintén bármi rendszerben végzett módosítás nélkül) GRUB error: 17
Miután Windows alatt kigugliztam a probléma okát GRUB error: 22
2: Ubuntu 7.10: Már kezdtem megkedvelni, mikor töltötte be a rendszert, nem indult. Ment a betöltő csík a végtelenségig, de nem indult el.Mindenkinek lehetnek megmagyarázhatatlan tapasztalatai, bármelyik rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- Nők, nőügyek (18+)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-2355U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest