- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Igen, mert a gép elpakolgatása ugyanaz.. Istenem ekkora baromságot összehordani..
Ha CAD-el dolgozol, akkor dolgozz, ne játsz, vagy vegyél bele egy halom ramot és hírdesd, hogy mekkora géigényük van a játékoknak.. A hisztéri az tény, minden fórum tele van azzal, hogy jajuristen mennyi ram kell már a gépbe, meg 8 GB-os VGA.... Érdekes én be tudom zárni a PDF-eket, az MPLAB-ot, és a nyáktervező programot is, nem olyan nehéz. Mellesleg, ha dolgozok, akkor nem játszok.... 
Az 50 bongeszolapnak meg az az ertelme, hogy ha 50 kulonbozo dolog van rajta megnyitva, akkor nem kell mindig ujra megnyitni/keresni amire szukseged van, hanem csak rakattintasz a fulre.
Betárcsázós net mellett még lenne is ennek értelme, amúgy semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Eladó 2db Pixel 7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha CAD-el dolgozol, akkor dolgozz, ne játsz, vagy vegyél bele egy halom ramot és hírdesd, hogy mekkora géigényük van a játékoknak.. A hisztéri az tény, minden fórum tele van azzal, hogy jajuristen mennyi ram kell már a gépbe, meg 8 GB-os VGA.... Érdekes én be tudom zárni a PDF-eket, az MPLAB-ot, és a nyáktervező programot is, nem olyan nehéz. Mellesleg, ha dolgozok, akkor nem játszok....