- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Azért a 7-Zip a király rész eléggé változó. Van amikor a RAR tömörít nagyobb mértékben, van amikor a 7-Zip, nem anynira egyértelmű... bár tényleg többször ad kisebb filet a 7-Zip.
Illetve a rar azért több parancssori lehetőséget ad... vagy csak én nem ismerem a 7-Zip lehetőségeit eléggé, de pl RAR-al simán lehet automatikus filenév ami tartalmazza az aktuális dátumot pl. (Ezzel csinálom a backupot, így hasznos számomra.). A másik ami miatt én maradtam a WinRARnál az az, hogy folyamatosan fejlődik, míg a 7-Zipből 2010-es az utolsó verzió, azóta csak alfa meg béta verziók jönnek, ez pedig számomra nem túl jó jel a program jövője szempontjából. A WinRAR mellett szól még a recovery record lehetősége és az automatikus visszatesztelés lehetősége... ezeket én elsőre nem találtam meg a 7-Zipben, pedig szeretem alkalmazni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest