Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Azért a 7-Zip a király rész eléggé változó. Van amikor a RAR tömörít nagyobb mértékben, van amikor a 7-Zip, nem anynira egyértelmű... bár tényleg többször ad kisebb filet a 7-Zip.
Illetve a rar azért több parancssori lehetőséget ad... vagy csak én nem ismerem a 7-Zip lehetőségeit eléggé, de pl RAR-al simán lehet automatikus filenév ami tartalmazza az aktuális dátumot pl. (Ezzel csinálom a backupot, így hasznos számomra.). A másik ami miatt én maradtam a WinRARnál az az, hogy folyamatosan fejlődik, míg a 7-Zipből 2010-es az utolsó verzió, azóta csak alfa meg béta verziók jönnek, ez pedig számomra nem túl jó jel a program jövője szempontjából. A WinRAR mellett szól még a recovery record lehetősége és az automatikus visszatesztelés lehetősége... ezeket én elsőre nem találtam meg a 7-Zipben, pedig szeretem alkalmazni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kutya topik
- LEGO klub
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest