- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meteorhead
aktív tag
Ha összeszámolnám hány Steames játékot vettem meg, és hánnyal játszottam, akkor nem biztos, hogy kijönne a 20-80%-os arány. Szerintem az űber gáz, hogy a játékok 95%-át meg lehet találni torrent oldalakon. Ennyi erővel feltölthettem volna FTP szerverre is a játékomat, és adomány PayPal címet is kirakhatnék, mert Steamen is csak az veszi meg a játékokat, akinek elvi kérdés, hogy megvegye.
(Személy szerint én is így vagyok vele. Miután beletoltam Divinity: Original Sinbe 30 óra játékidőt, és baromira tetszett, megvettem, mert igazából csak azzal játszottam hetek óta, akkor meg miért másik játékra adjak ki pénzt? Akkor fog több olyan játék készülni, amilyet szeretek, ha megveszem azt ami már elkészült. Persze lehet, hogy ez a warez dolog csak ennyire keleten ilyen erős.)
A Steamnek csak a lendülete nagy, de semmi más érve nem szól mellette. A Blizzard saját API-ja nem csak mentéseket kezel, de félkész játékkal is lehet játszani!! Ha olyan pályához érsz, ami még nincs meg, akkor gyorsan lekapja és már mehet is. Win Store pedig atom biztonságos. (Tudjuk, mindent fel lehet törni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tenisz topic
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest