Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Meteorhead
aktív tag
Ha összeszámolnám hány Steames játékot vettem meg, és hánnyal játszottam, akkor nem biztos, hogy kijönne a 20-80%-os arány. Szerintem az űber gáz, hogy a játékok 95%-át meg lehet találni torrent oldalakon. Ennyi erővel feltölthettem volna FTP szerverre is a játékomat, és adomány PayPal címet is kirakhatnék, mert Steamen is csak az veszi meg a játékokat, akinek elvi kérdés, hogy megvegye.
(Személy szerint én is így vagyok vele. Miután beletoltam Divinity: Original Sinbe 30 óra játékidőt, és baromira tetszett, megvettem, mert igazából csak azzal játszottam hetek óta, akkor meg miért másik játékra adjak ki pénzt? Akkor fog több olyan játék készülni, amilyet szeretek, ha megveszem azt ami már elkészült. Persze lehet, hogy ez a warez dolog csak ennyire keleten ilyen erős.)
A Steamnek csak a lendülete nagy, de semmi más érve nem szól mellette. A Blizzard saját API-ja nem csak mentéseket kezel, de félkész játékkal is lehet játszani!! Ha olyan pályához érsz, ami még nincs meg, akkor gyorsan lekapja és már mehet is. Win Store pedig atom biztonságos. (Tudjuk, mindent fel lehet törni.)

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Dacia topic
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - Spórolós topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - BestBuy ruhás topik
 - ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
 - További aktív témák...

- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
 - ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
 - Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
 - ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
 - SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!

- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
 - LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest